אהה פחח מיצי קרעעעה אותי...
אה בנות אני מצטערת אני לא רוצה לנסות לפגוע אבל הכתבה הזאת קראה אותי מצחוק, אני אישית חשבתי שטרויה זה סרט מדהים ואני לא מסכימה עם מיצי בהכל אבל, בקשר לאורלנדו..... חחחחח זה בדיוק מה שאני חשבתי, עם כל הכבוד ובאמת יש כבוד הפרצופים ה"דרמטיים" של אורלנדו בסרט גרמו לי כמעט להשתין מרוב צחוק, כמו בקטע הזה שהוא עושה להלנה :The men will hunt us, the Gods will curse us but I will love you, til' the day they'll burn my body, I will love you... חחחחח הוא עושה פרצוף של ילדה קטנה ומפוחדת ופשוט נפלתי מצחוק אבל, ויש אבל.... בקשר לשוטים הלא טובים וכל זה זה בעיקר תלוי בבימאי ואם הוא לא היה אוהב את ז הוא לא היה מכניס את זה לסרט אז השוטים הגרועים זה לא ממש אשמתו לדעתי, עכשיו דבר אחרון אני לא רוצה שתבינו לא נכון, אני אומנם לא מעריצה של אורלנדו או משו אבל אין ספק שיש לו פוטנציאל, הוא אומנם לא הוכיח אותו עד עכשיו (ואל תגידו לי שודדי הקריביים שר הטבעות וכל אלה כי זה ז'אנר הרפתקאות ולא ממש אפשר להוכיח את עצמך בכזה ז'אנר חוץ מראסל קרואו בגלדיאטור שפשוט הימם אותי! ) אני חושבת שברגע שאורלנדו יפסיק לעשות סרטי הרפתקאות ומלחמה עטורי תקציב וייכנס לז'אנר הדרמה למשל הוא יוכל להוכיח את עצמו
אה ובקשר לדיאן קרוגר (הלנה) אני חושבת שהיא ממש יפה, ממש לא נערת פלייבוי אבל, היא לא גרמה לי לחשוב וואו אין ספק שהיא בין הנשים היפות בעולם אבל.... שטויות