היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

Number One1

New member
נצל"ש

מיצי, הסתכלתי באחד המאמרים שלך וגיליתי משהו מאד לא נחמד... ואני מצטטת! "אורלנדו בלום שתקוע בסרט כמו חנית בתחת של אריק באנה" "אורלנדו בלום שמשחק את פאריס הוכיח לי סופית שהוא אחד השחקנים הגרועים בתולדות הקולנוע,הקול היותר מידי דרמטי שהוא עושה בסרטים,הגלגול עיניים חסר האונים אך ה"מאיים" שהוא מנסה להציג לא ממש הולך לו ובמיוחד ההליכה הקרובה למצלמה עד כדי קלוז אפ חסר תקדים ודיבור לכיוון השני בכלל כמו באופרת סבון כושלת פשוט הופכים אותו ליצור די עצוב מבחינה קולנועית,במיוחד שבסרט הזה הוא לא מופיע הרבה ועדיין הוא מצליח להעלות גיחוך על פניהם של כל יושבי הקולנוע". מה זה אמור להיות?! אורלנדו הוא שחקן טוב וזה שהוא מופיע מעט ושדפקו לו טקסטים חסרי טאקט זה לא אומר שהוא שחקן גרוע! הוא למד בביה"ס לתיאטרון והוא יודע מה הוא עושה ולא צריך לרדת עליו ככה! דווקא בסרטים אחרים הוא כן הפגין יכולת משחק... זה מה שאני חושבת על זה.... אבל כל אחד והטעם שלו, רק רציתי להבהיר את הדברים שיהיו יותר ברורים... אבל אהבתי את הציטוט הזה: "והלנה מטרויה שנראית כמו פרחה שירדה מצילומי עירום של פלייבוי לפני שנייה".

../images/Emo45.gif צודקת!!

נכון כל אחד והטעם שלו, אבל לא צריך להגזים..בעיני ובעיני רבים אורלנדו שחקן מצוין... אם הוא היה כל כך גרוע כמו שאת מתארת למה הוא מצלם בזמן האחרון כל כך הרבה סרטים והוא עסוק בזה כל הזמן? אם הוא היה שחקן גרוע לא היו בוחרים אותו לסרטים כאלו ..כמו ג'רי ברוקהיימר לסרט שודדי הקאריביים שזה סרט מעולה לפי דעתי.. וכמו בלאק הוק דאון סרט טוב! וכמו שר הטבעות ששם הוא לא שיחק מי יודע מה תפקיד גדול אבל הוא עשה אותו מצוין! בעיני הוא שחקן מצוין, מקצועי ואולי בטרויה הוא לא שיחק הכי טוב אבל הוא משחק טוב!.. וממש לא כמו שאת מתארת אבל זו דעתך \: ..יש דברים שאת צודקת בעיני ויש דברים גם שלא , אבל זה כמו שירדו על השחקן האהוב עלייך , שאת חושבת שהוא שחקן טוב .. ובעיני עד כדי כך לא צריך להגזים.

מיצי007

New member
תשמעי....

זה שהוא משחק בהרבה סרטים ומצלם הרבה סרטים לאחרונה זה שוב לטעמי לא אומר כלום על היכולות שלו כשחקן. ובואי נגיד שלג'רי ברוקהיימר יצאה הברקה עם שודדי הקאריביים אבל גם זה עוד סרט קיץ שובר קופות-פשוט במקרה הזה,סרט טוב מאוד. ג'רי ברוקהיימר הוא לא בדיוק הבנאדם שצריך לתת כדוגמה למפיק סרטי איכות. בלאק הוק דאון,הממממ לא הייתי אומרת עליו כלום את האמת...משחק שם שחקן שאני מאוד אוהבת-יואן מקגרגור ואין לי בעיה להגיד שזה סרט גרוע והמשחק שלו לא משהו שם... שר הטבעות,אני בכלל לא רוצה להגיד מה דעתי על המשחק שלו שם,בואו נגיד רק את המילים "נושך כריות"
... שוב,זאת ביקורת שכתבתי לפני שנפתח הפורום וזה סגנון הכתיבה שלי,בוטה מאוד....יש אנשים שיאהבו את זה ויש אנשים שלא,ככה אני גם מדברת,בדיוק היום העירו לי שאני צינית מידי וקצת מייבשת,אבל ככה אני. מי שיירד על שחקן שאני אוהבת,אני אישית אגיד לו שזה בולשיט אבל אחרי זה אתעלם,כי אני יודעת מה אני אוהבת בו ומה אני חושבת עליו וזה מה שמעניין אותי מבחינתי. שוב,זאת ביקורת שנכתבה לפני פתיחת הפורום ונוספה אליו כדי להוסיף תכנים לפורום והיא נכתבה בהומור טוב בסך הכל אני מתנצלת שפגעתי בכן....

לא פגעת, בסדר גמור.. אני מקבלת את

דעתך.. לכל אחד יש דעות וזו הדעה שלך.. ואני אומרת שאני מסכימה איתך בכמה דברים לא על כולם אני חולקת , ואני יודעת שהיא נכתבה בהומור, וזכותך להביע את דעתך..פשוט כתבתי מה שחשבתי ..
וזה בסדר את לא צריכה להתנצל..

ה אורחת

New member
אהה פחח מיצי קרעעעה אותי...

אה בנות אני מצטערת אני לא רוצה לנסות לפגוע אבל הכתבה הזאת קראה אותי מצחוק, אני אישית חשבתי שטרויה זה סרט מדהים ואני לא מסכימה עם מיצי בהכל אבל, בקשר לאורלנדו..... חחחחח זה בדיוק מה שאני חשבתי, עם כל הכבוד ובאמת יש כבוד הפרצופים ה"דרמטיים" של אורלנדו בסרט גרמו לי כמעט להשתין מרוב צחוק, כמו בקטע הזה שהוא עושה להלנה :The men will hunt us, the Gods will curse us but I will love you, til' the day they'll burn my body, I will love you... חחחחח הוא עושה פרצוף של ילדה קטנה ומפוחדת ופשוט נפלתי מצחוק אבל, ויש אבל.... בקשר לשוטים הלא טובים וכל זה זה בעיקר תלוי בבימאי ואם הוא לא היה אוהב את ז הוא לא היה מכניס את זה לסרט אז השוטים הגרועים זה לא ממש אשמתו לדעתי, עכשיו דבר אחרון אני לא רוצה שתבינו לא נכון, אני אומנם לא מעריצה של אורלנדו או משו אבל אין ספק שיש לו פוטנציאל, הוא אומנם לא הוכיח אותו עד עכשיו (ואל תגידו לי שודדי הקריביים שר הטבעות וכל אלה כי זה ז'אנר הרפתקאות ולא ממש אפשר להוכיח את עצמך בכזה ז'אנר חוץ מראסל קרואו בגלדיאטור שפשוט הימם אותי! ) אני חושבת שברגע שאורלנדו יפסיק לעשות סרטי הרפתקאות ומלחמה עטורי תקציב וייכנס לז'אנר הדרמה למשל הוא יוכל להוכיח את עצמו
אה ובקשר לדיאן קרוגר (הלנה) אני חושבת שהיא ממש יפה, ממש לא נערת פלייבוי אבל, היא לא גרמה לי לחשוב וואו אין ספק שהיא בין הנשים היפות בעולם אבל.... שטויות

בדיוק כמוני!!!!!!!

שהוא אמר את זה!!!!!!!!!! The men will hunt us, the Gods will curse us but I will love you, til' the day they'll burn my body אני וחברה שלי התפוצצנו מצחוק בקולנוע!!!

מיצי007

New member
לובה לובה היי היי

(הכותרת לא קשורה) אני חושבת שאין בה משהו מיוחד בכלל וראיתי יפות ממנה, שוב לטעמי עוד בלונדינית עם ציצים מזדקרים ועיניים כחולות נו....פורנו...

חחח גם אני חשבתי שהוא היה ..

אובר דרמטי!!!! חחחחח לא אהבתי איך שהוא שיחק.. חחחחחחח אכן מצחיק

מיצי007

New member
תראי....

ציינתי שהעליתי את המאמר הזה לפני כחודשיים בפורום מתי כתבתי את זה ועל כך שאינני מתכוונת להתנצל על דברי שנכתבו,במיוחד שכתבתי את זה בפורום סרטים קודם לכן. זה טעמי וענייני מבחינת המשחק שלו,זה שהוא למד בבית ספר לתיאטרון לא אומר שהוא שחקן טוב.... ואמרתי לכן עוד בתחילת הפורום שאני לא אוהבת אותו,ואני לא יורדת עליו על גבי הפורום כי אני מודעת לעובדה שיש בנות שאוהבות אותו כאן. אבל אם תשימי לב כל הביקורת נכתבה בטון ציני ומשעשע,כי כזאת אני...
מקווה שתביני, מיצי נ.ב לא היית צריכה לנצל"ש,דווקא היה נחמד אם היית פותחת הודעה חדשה.

שחרצי

New member
האמת..

שאני מאוד מעריכה את אורלנדו (על המשחק שלו בשודדי הקריביים, היה נהדר!) אבל בסרט הזה לא רק שהייתה לא דמות על הפנים (!!!) איכס תמימה ומגעילה! כל הקטעים ה"הירואים" שלו שהוא רצה ללחום בהם לבד ושהוא רצה ללכת להילחם בו על הלנה... זה היה נורא! הוא פשוט שיחק בצורה מוגזמת! אויש נורא...

ה אורחת

New member
אה! מה יש לכולם מ"שודדי הקריביים"?

פאאאק.... סתם (כמו שאמרה מיצי) שובר הקופות הקיצי התורן (וואו איזה תיאור מתוסבך) כן אני אהבתי את הסרט מבדר חביב קליל ג'וני קרע אותי מצחוק עם העוויתות האלה אבל, פליייז תעשו לי טובה! על זה אתם בונים קריירה של שחקן?! במקום להלל סתם תחכו קצת תנו לו זמן הוא עוד עלול להפתיע לטובה (ואם זה נשמע ציני לא התכוונתי) דרך אגב באמת יש לו אובססיה מסרטי ההרפתקאות האלה, חוץ מבלאק הוק דאון ואמממ איך קוראים לזה Calcium Kid איזה סרט כושל באירופה, הוא תקוע חזק בקטע של ה "Adventures" חאלאאס, תגוון!
טוב די יש כאן הסתערות על אורלנדו, אני אחזור למוטב, רגע, חזרתי

שחרצי

New member
האמת..

שכן הסרט היה שווה רק בגלל ג'וני דפ שהוא פשוט שחקן ענק!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifאוייש נו../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

עזבו שכל אחד יחשוב מה שבא לו

נצל"ששששששששש-כנסו

טוב היה הרגע בערוץ E בחדשות הבידור קטע שבראד היה בפתיחה של הסרט "פושע" או משהו וכזה ואמרו שהוא הגיע בלי ג'ניפר ושאולי קרה משהו בגלל שהיא לא באה
אז מישהו יודע משהו

ה אורחת

New member
חחח זה נראה בתמונה השנייה...

כאילו הוא מחוצ'קן אבל לא! לבראד יש עור שעושה את הדוגמניות של לוראל גרגמליות לידו
ואם לא הבנתן אני מנסה לומר, עור חלק ומושלם

למעלה