היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

hadar17z

New member
היה ממש נחמד....

חחח דפקו את הכיתה שלנו בבניין של היודים..(אני י"ב ולכל שכבה יש מבנה משלה ודווקא תכיתה שלנו שמנו במבנה של היודים ולא עם כל הי"בניקים) וגם היה ממש מגניב לראות את כולם...וזה לא שלמדנו או משו אז היה חביב וסיימנו ב12 קלטו את איליס היא לא נראית כמו גוויה?!

im to hot

New member
הייתי שעה

וחזרתי הביתה ואיכסססס איזה מערכת שעות מגעילה יש לי !!!!! 39 שעות

חה חה חה....

איזה כיף לי שאני לא בתיכון...כי לי יש רק 37 שעות!!!!!!!!! נ.ב. אני חדשה פה...

im to hot

New member
אוו מי גוד

עד איזה שעה את נשארת בבית ספר כול יום??? זה פשוט טירוף

../images/Emo140.gifשנה טובה ובהצלחה בלימודים!!

אני יודעת שקצת מאוחר מדי אבל לא חשוב..... אז התחילו הלימודים מבאס אה.....?טוב יש בזה חלק נחמד זה ותנצלו ותו זה המקום שבו אתם נפגשים עם חברים!!.... טוב בקיצור שנה טובה ובהצלחה בלימודים לכולם!!
אני אשמח אם תכתבו גם ברכות ודברים כאלה.....

elina002

New member
נצל"ש

כנסו לקומונה שלי שמוקדשת לדוגמניות בכללי... כמובן שלאדריאן יש שם פינה משלה... אבל פלזי כנסו... זה מדבר בעיקר על: לינדה אוונג'ליסטה, טיירה בנקס, נעמי קמבל, כריסטי טרלינגטון, וסנדי קרופרד... בקומונה שלי העלתי את הקליפים פרידום בסקרין שוטס שבו משתתפות כל הדוגמניות חוץ מטיירה ואת טו פאנקי שבו משתתפות טיירה ולינדה ושירז טל הישראלית שלנו אז פליז כנסו...

למעלה