היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo63.gif../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 מתארח דודו בוסי, המועמד לפרס ספיר לספרות על ספרו "פרא אציל", ויענה לשאלותיכם. הכנסו כבר עכשיו לפורום ספרים וספרות והשאירו הודעות.
ב-21:00 מגיע ד"ר גור אלרואי, מרצה בחוג ללימודי ארץ ישראל, לפורום שורשים משפחתיים, ויענה לשאלותיכם לגבי הקשר שבין גנאולוגיה והסטוריה.
האורטופד ד"ר פנקסי מתארח הערב ב-21:30 בפורום קלאב-פוט. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.

kfm

New member
ממתתתוושששקקקקהההההה!!!!!

שיהיה לך טיול הכייייי כיף שיש, כבר אמרתי לך באייסי אבל רציתי גם בפורום..אני אתגעגע נורא (אפילו שזרק 3 ימים
) ולמרות שלא בדיוק קניתי לך דיסק..יש לי מתנות..אממ..בואי נגיד..*אחרות*. יש מבין?
יאללה תהני ותעשי הרבה כיף!

greeneye

New member
מתושלח המתוקה-

המון כיף. נתגעגע המונים. יש לי דיסק בשבילך. בואי, בואי איתי, הוא פה מאחורי השיח...

מתי...

איך את בסוף יוצאת? תעשי מסלולים? בכל מקרה, אני ממש שמחה לשמוע!!!
תהני מלא!

mati88

New member
רב תודות לכן!

ואכן נהנתי עד מאוד! היה מוי מוי מוי כיף, ואני ממש שמחה שיצאתי בסוף... רוב הזמן הברכיים התנהגו יפה והיו ברות שליטה.
זהו, עכשיו התחוור לי שבחופש אני נסעת לשבועיים לתורכיה עם חברה, אז אני הולכת לנום אני חוששת. יום טוב

greeneye

New member
../images/Emo32.gif

אוף בטוחים בביפ שהעתקתי איזה חלק מהקטע סטנדאפ. אני לא מעתיקה. במיוחד לא מעדי אשכנזי, היצור המעצבן והאף פעם לא מצחיק הזה. אה, הסתפרתי. תראו.

Kido2222

New member
גל!

מה אלו הדברים הכחולים האלו מאחורה?! :) ולמה את לא מסתכלת למצלמה ומחייכת?! :) תתחדשי על התספורת..(למרות שכבר אמרתי לך... :) )

greeneye

New member
חחחחח...

טוב. 1. הדברים הכחולים זה...כדוי פילאטיס. כמו בלונים כאלה. אפשר לשבת עליהם, הם מתנפחים ולא מתמוצצים... עושים על זה תרגילים בפילאטיס ואמא למדה הדרכה של פילאטיס. 2. המצלמה ממוקמת מעל הראש לי, על המחשב. כדי להסתכל עליה אני מרימה את הראש וזה נראה מוזר. חוץ מזה, קשה לי להסתכל למצלמה, ישר לעדשה, בלי לזוז. אני יוצאת פוזלת. 3. אני לא מחייכת, כי בטח לא יצא לכם לשים לב ממש, אבל יש לי רווח ארנבי שכזה בין שתי השיניים הקדמיות. אני לא מרבה לחשוף את זה.

פIלי

New member
אבל אבל..

מה?!?!?! את ממש לא דומה לעצמך.. באמת שלא זיהיתי אותך בהתחלה. מוזר
אבל יפה לך ככה! אהבתי.

greeneye

New member
הוא היה קצת רטוב...

תראי אותי מקרוב תראי את הבלונדג'. תודה לך...

למעלה