היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo63.gif../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 מתארח דודו בוסי, המועמד לפרס ספיר לספרות על ספרו "פרא אציל", ויענה לשאלותיכם. הכנסו כבר עכשיו לפורום ספרים וספרות והשאירו הודעות.
ב-21:00 מגיע ד"ר גור אלרואי, מרצה בחוג ללימודי ארץ ישראל, לפורום שורשים משפחתיים, ויענה לשאלותיכם לגבי הקשר שבין גנאולוגיה והסטוריה.
האורטופד ד"ר פנקסי מתארח הערב ב-21:30 בפורום קלאב-פוט. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.

גנגי

New member
זה עוד כלום לעומת

מה שהולך להיות היום בבוסטון: חתונה לסבית-יהודית שתתקיים, בחסות הרבה-המחתנת (הנה דוגמה מצוינת למה צריך ניקוד, נראה אתכם מפרשים מה שכתבתי!) ב...כנסייה בקיימברידג'. אתם תהיו שם? אה, לא? חבל. אני כן. תמונות בקרוב.

shellyland

New member
פחחח... קטן עלינו!

אחרי החגיגה הלסבית שהיתה לנו בסופהשבוע, חתונה זה פינטס.

shellyland

New member
יו, ד"ר גור אלרואי

למד איתי בשכבה. חברה שלי היתה דלוקה עליו. נכון קצת עצוב שמלא אנשים שלמדו איתי בשכבה הם כבר ד,ר ואני עוד לא כיליתי את התואר הראשון? אגב, גור הוא הבן של יואש אלרואי (למי שזוכר - מהספורט בטלויזיה).

אוֹחַ

New member
נכון שזה עצוב שאנשים שלמדו איתי

בשכבה יושבים עכשיו בכלא (מה המקור - 'סוגר ובריח' או 'סורג ובריח'?) ורק אותי עוד לא תפסו? זה אומר שאני לא מעז מספיק, לא? מה עובר עלייך? את דוקטור של החיים!

הציעו לי לפתוח מסעדה גדולה משיש

אל תדאג, נשמה. עוד יתפסו. הנטיות הקרימינליות שלך כבר ידועות בכל רחבי הפרדס. בכנס שהייתי בו בסוף השבוע דיברה אחת, ד"ר דפנה הקר, משפטנית ופמיניסטית בכירה. ישבה כסא לפני בשיעורי מתמטיקה. עוד לא התגברתי עליה, ועכשיו הגור אלרואי הזה. יש עוד כמה מחברי הטובים שעשו לעצמם קריירות משגשגות באקדמיה ומחוצה לה. קשה שלא לתוסכל מזה. אופס, מה - פה זה לא פורומפי? אויש. סליחה.

למעלה