היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהסתכלתם בתמונות??

יש שם את החומר הירוק הזה שסלואן הזריק לעצמו לפני כמה פרקים, מעניין מה זה לעזאזל...

varty

New member
הוא גנב ממולדר וסקאלי את החומר

הוא שיך לקונספירציה של הממשלה........

varty

New member
האמת ששבוע הבא אני נוסעת ללונדון

לשבוע עם חברה. וג'יליאן אנדרסון (סקאלי) יש לה הצגה שם והיא קיבלה ביקורות טובות , אז אנחנו הולכות. וכדי שזה יהיה קשור לאליאס אז אני אגיד שעוד לא ראיתי את הפרק 319

קרלוצה

New member
וואי איזה כיף!!

היא שחקנית טובה מכמה שראיתי את הסדרה.....היא גרה בלונדון? הייתי בלונדון וזאת עיר נפלאה כל כך אהבתי אותה, ראיתי שם את המחזה "fame" ומחזה סווווווף!!! בכלל עיר יפיפיה... לכמה זמן את נוסעת?? לאליאס, לא ראית עדיין??

varty

New member
לשבוע

וכן ג'יליאן שחקנית נהדרת. היא גרה בלונדון אבל הבת שלה גרה עם אבא שלה בונקווור , קנדה. אז נדמה לי שיש לה בית גם שם. ולאילאס, זה עוד יורד לי...

למעלה