היום בתפוז Live

BlueBeIl

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo124.gif../images/Emo142.gif

גרין דיי זכו אתמול בCalifornia Music Awards בפרסים: Best Rock Group, Best Guitarist, "Spirit of Rock" Award ממש נחמד לא? רציתי מאוד לראות את זה אבל לא נראה לי ששדרו את זה בטלוויזיה... כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מייק ובילי התעללו בשיער שלהם לאחרונה...
דווקא לטריי יש את השיער הכי נורמלי. ועוד משהו - בילי ג'ו עומר לדובב סרט שנקרא Live FREAKY Die Freaky, משהו בסגנון "הסיוט שלפני חג המולד" לפי מה שהבנתי. והוא יצא בדצמבר. בטוח שזה רעיון טוב? גם ככה אי אפשר להבין מילה ממה שהוא אומר בלי הlyrics....

ווואי מגניב על זה שהם ניצחו..

ומגניב על הדיבוב!!! יש לו קול ממש מגניב (= ברור שמבינים,... קשה לשמוע בחלק מהשירים בגלל המוזיקה.. בלי מוזיקה יבינו מה הוא אומר.. אני כבר מתה לראות את הסרט!!!

יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם ויגו משתתף בזה!! איזה מגניב! מי ששיחק את אראגורן בשר הטבעות!!! איזה גדולל אני מתה לראות את הסרט

BlueBeIl

New member
לא זה לא בגלל המוזיקה....../images/Emo142.gif

הרבה פעמים הוא פשוט אומר משפטים בצורה הכי לא ברורה שאפשר... כמו השתי שורות האלה בבית השלישי של Geek stink breath, או בJaded.... שתמיד נדמה לך שהוא שר משהו אחר לגמרי ממה שהוא שר באמת:) אבל בהודעות אודיו שהוא משאיר (דרך אגב יש אחת חדשה מאתמול! והוא מדבר על האלבום החדש, סיבוב הופעות וזה....) - הוא נשמע טוב. וכזה חמוד!
באמת מגניב שהם זכו. ממש מגיע להם. אבל מוזר שהצביעו הרבה ללהקה שלא ממש שמעו ממנה במשך כמה זמן....

למעלה