היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo107.gif../images/Emo14.gif../images/Emo79.gif

היום בפורום כלבים נארח את מאיה עטיה, מאלפת כלבים מקצועית, ומנהלת מרכז לאילוף כלבים בקרית אונו. מאיה תענה על שאלותיכם היום ב-14:00
הפסיכותרפיסט מני אנצר, מהמרכז "להיות ביחד" יתארח אצלינו היום ב-19:00 בפורום לא לאלימות. מני אנצר הוא מדריך לזוגיות נכונה. על זוגיות נכונה ניתן ללמוד גם מדרך השלילה: זוגיות לא נכונה, היא זוגיות שיש בה אלימות (ולאו דווקא אלימות פיזית: אלימות יכולה להיות גם בדרך של שליטה וטרור, שימוש בילדים וכדומה) מני אנצר יענה לשאלותיכם בנושא זוגיות טובה ולא טובה, התלבטויות, מודעות עצמית, בעיות ומשבר בזוגיות או בנישואין ועוד. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו!
להקת "ווסטלייף" כובשים את המקום הראשון בסערה עם הבלדה המרגשת שלהם- Tonight, במצעד הפזמונים השבועי של תפוז אנשים. מה הם הלהיטים הגדולים של השבוע? בואו לקחת חלק בדירוג.

THEchosen1

New member
מישהו יכול להגיד לי בבקשה

את השמות של השירים במיוזיקל חלק א' ? במיוחד אהבתי את השיר שזינה שרה - "yes i lied i thought i could be .... " לא זוכרת את ההמשך אבל אני מתה שיהיה לי אותו ואני צריכה את השם .. אפשר להוסיף את השמות שחל השירים האחרים גם ..

THEchosen1

New member
../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif

כן ...... ועכשיו בחזרהההה למעלה לשאלה שלי.. כי אני לא ידועת אם ייצא לי עוד להתחבר היום ואני ממש רוצהההההה את השירים ..

*neta*

New member
את מתכוונת לשירים

מThe Bitter Suite ?
Hate Is The Star Hearts Are Hurting Parr I Hearts Are Hurting Parr II Joxer The Mighty Let Go Melt Into Me War And Peace Love Of Your Love Song Of Illuisa אם את מחפשת את המילים לשירים את יכולה למצוא אותם פה או כאן

אוקיי, הנה חלק מהשמות וניצלוש../images/Emo32.gif

This is Illusia - החלק הראשון כולל הabsord thyself in the great see of the waters of life.... בלה בלה בלה ועכשיו הקטע של הXena, be warn, Xena be ware שאני לא ממש זוכרת איך קוראים לזה.. ואז יש את Joxer the mighty שכוללת את הקטע של גבריאל... ואז יש את Welcome home Xena ואז יש את Welcome home Gabrielle ואז יש את כל הקטע המעצבן של Peace/War ואז יש את Come melt into me שארס שר ואז יש את Hearts are hurting שזינה וגבריאל צורחות אחת על השנייה ואז יש את Hate is the star שכולם שרים... ואז יש את Love will be our guide שזה לפעמים מחובר לhate ולפעמים לא. ואז יש את השיר האחרון שאמרת שאת אוהבת... שנקרא Love of your love... שיר מדהים... זהו, קיבלת תשובה עכשיו אני אנצל"ש... ואגיד שיש לי אייסיקיו חדש... מי שרוצה 218851410 יום טוב לכולם!

THEchosen1

New member
יאפפפ לזה התכוונתי...../images/Emo24.gif

תודההההההההההההההההההההההההההה רבהההההההההההההההה

למעלה