היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo170.gif

רועי וערן מביאים לנו היום את קלאודיה, נציגת קרואטיה לאירוויזיון. היא תתארח בפורום אירוויזיון בשעה 17:00.ו... צפו להפתעות נוספות!!!
ערוץ תפוז קטנטנים מחפש תמונות אותנטיות שיוכלו להשתלב בתכני האתר. אם אתם מעונינים לשלוח לנו תמונות נחמדות של הילדים (ושלכם כהורים), תוכלו לשלוח למייל המצורף. התמונות המוצלחות ישולבו בכתבות ובפריטי תוכן שונים באתר. נושאים ספציפים לכתבות הבאות: לכבוד שבועות, תמונה של תינוק "טרי", או אם גאה עם תינוקה. ולשבוע הספר, תמונה של הורה קורא. גם תמונות אחרות יתקבלו בשמחה. את התמונות אפשר לשלוח לעינת: [email protected]

adi u

New member
חחחחחחח.....

מעשה חכם שלא יסקלו אותך בפעם הבאה שיהיה לך מה להגיד באמת

ט ל i i ש

New member
נה נה בננה אני דיברתי עם איתמר

אתמול!! באייסיקיו!!! והוא עזר לי!!! והיום דיברתי עם דרור והוא עזר לי!! שנינו נשארנו בבית(יותר נכון אני נשארתי הוא חזר מהמתכונת שלו בהיסטוריה שדרך אגב הלכה לו טוב!!!!) וגם דיברתיעםלאושית@@!!! ועוד אנשם אהה כן ועם עדידוש ואין לי מושג למה אני מספרת לכם את זה.......

adi u

New member
לא נורא

אף אחד לא אמר שאסור לך להיות לא קשורה לפעמים

crazy4tc

New member
אני כן שמתי לב!!!!

ואני בטוחה שאני לא היחידה... :) חחחחחחחחחחח סתם טלוש חולה עלייך!!! מתה עלייך!!! וגם על עדי!!!! וגם על הפורום הזה!!!!! וגם על הילדים המקסימים שבפורום הזה!!!!!! וגם על כללללל העולם!!! וגם על... חיחי הודעה זו נוצלה להתחרפנות קלה, איתכם הסליחה!

ט ל i i ש

New member
כן כן גם אני חולה עליי..../images/Emo12.gif

סתאאאאאם חולה עלייך לאוש וגם על יולי וגם על איגור וגם על עדי וגם על דרור וגם על איתמר וגם על ניצי וגם על אוראל וגם על טל וגם על גל ואם שכחתי מישו אז סליחה

Drorrrrrr

New member
אני רוצה להחזיר לך חיבוק

אבל גמרת את כל האייקונים של החיבוק
אז קבלי נשיקה

למעלה