היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

DileMMaGi®L

New member
../images/Emo32.gifשרשור אוף../images/Emo32.gif

אנשים אני מה-זה בבאסה לטובתכם אל תעצבנו אותי ולא כלום אני מבקשת........

טוב אני שמח לספר לכם

היום חתמתי על קד"צ נהיגה בצבא ועבדכם הנאמן הולך להיות נהג אמבולנס אני מתגייס עוד חצי שנה-אחלו לי בהצלחות.

DileMMaGi®L

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

ולא רק בגלל שאמרתה להגיד בהצלחה....... אוי איך אני שונאת את זה כשמישהו שאני מכירה מתגייס אבל אותך בקושי מכירה... אבל לא משנה, בכול זאת איך אני שונאת את זה

DileMMaGi®L

New member
ועזבו אתם לא תבינו מה זה

משהו שקשור לזה שאני עצובה סיפור ארוך.............. מי שרוצה לדעת-איציק

pinoki

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif אבק כוכבים ../images/Emo41.gif

יש כוכבים שאתם אוהבים
יש כוכבים שאתם מעריצים
רוצים לדבר על זה בפורום
אבק כוכבים
זה המקום היכנסו לפורום ותפרקו הכל
שמעתם על עידכון חדש, רוצה לשתף את כולם
רוצים לשאול שאלה על כוכב המסויים
יש לך אתר פיצוץ שקשור לכוכבים שלך
ורוצה לספר לנו על זה
רוצים לשמוע עידכונים חדשים, לברר על כוכבים
זה המקום
אבק כוכבים
עולם הבידור הוא גדול ומגוון בכוכבים, תחום הבידור: זמרים, שחקנים, להקות. בואו , היכנסו לפורום ותצטרפו.

buffgirl

New member
הודעה חשובה שקיבלתי:../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איציק גלריות שלנו ביקש להעביר לכם את פרטי המקרה הבא, אני מעבירה אליכם את הודעתו כלשונה: "אבא של חבר שלי נזקק להשתלת כליה במהירות האפשרית. כדי לאסוף את סכום הכסף הנדרש ילדיו מארגנים ערב התרמה ענק הכולל מסיבה בגן אירועים "שמים ירוקים". המסיבה תכלול: הופעה חיה של "סאבלימינל והצל האור והצל" מעגל מתופפים - להקת "ג'אבוקה" D.J - אייל ברקן D.J - ארתור גורדון D.J - זרחי הערב יתקיים בתאריך 31.05.03 (מוצ"ש הקרוב) בשעה 21:00. מחיר כרטיס: 60 ש"ח מכירה מוקדמת. 70 ש"ח מכירה בקופות. קודם כל אשמח אם כולכם תגיעו לערב הזה כי אני בטוח שהערב הזה יהיה מהנה לכולם. דבר שני, אני לא יודע כמה מועיל שליחה הלאה במייל לרשימת התפוצה שלכם, אבל להזיק זה לא יזיק. בנוסף אני מבקש כי תדברו עם האנשים הקרובים אליכם ושכנעו אותם לבוא לערב הזה. תודה רבה מראש לכולכם.

למעלה