היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

ליטל ו

New member
:)

מירי זה בטח שם הדראג שלו, ונציגת שירות טכני (או מה שזה היה) - הזהות הסודית שלו. או להיפך - זמר חביב ביום - נציגת שירות טכני עם לילה!

FreakOnALeash

New member
the dark side of the molk...../images/Emo54.gif

נראה לי שזה מעין באני לpicture manip... אולי מאוחר יותר.

ליטל ו

New member
פשוט ש

בספאם שתפוז העמיסו לנו על הפורום פורסמה שיחה עם אחת ששם המשפחה שלה הוא מולכו - כמו שם סולן פלאסיבו הטרנסי-משהו והמתוק (ע"ע רוב ההודעות של ברגר קווין
).

BurgerQueen

New member
הוא לא טראנס - סתם דו מיני ../images/Emo3.gif

ואני חולה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליטל ו

New member
הייתי אומרת ש

אדם שמסתובב בקביעות עם איפור ובגדי נשים יכול להיות מוגדר כ"טרנסי-משהו". אנחנו יודעים שהוא ביסקסואל לבטח? ותודה על התמונות והקישור! :)

BurgerQueen

New member
מה זה פאנסקסואל? ../images/Emo169.gif

הסבר נמק ותאר. טוב הוא בי פאנ הוא אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FreakOnALeash

New member
זה זה זה...

יש לי את הציטוט שלו איפשהו, שהוא מעדיף בנות נעריות ובנים נשיים. בי סקסואל אוהב גברים וכמו כן נשים. פאנסקסואל אוהב את שניהם אבל מבין שיש עוד אופציות בתחום המגדר; כזה שהחלוקה לגברים ונשים בלבד נראית לו מאולצת. אצל בריאן (ואני, וליטל) החשיבה ה'משוחררת' הזו מתבטאת גם בזהות האישית, ומכאן שבאיך שבריאננו מציג את עצמו יש פילוסופיה שלמה של ביטוי עצמי. (ואה, אדם, על *זה* הדמי פורטל שלי היה אמור להיות- exhibitionism all the way, mate!)

ליטל ו

New member
היהי

חשבתי שזה בוטן. או מוח. לא ממש הבנתי. ותודה על המידע, אי אז למעלה, כשדיברנו ברצינות! <חיבוקים וצחוקים ותעזבו, יש לי מצב רוח טוב :) >

למעלה