טוב לפני שאת מתמוטטת לי לגמריי...
הנה מה שאני זוכר מהפרק של הגירושים של פינצי..
פינץ מחליט להיפתח כלפי אדריאן..הם מחליטים לעשות מסיבה ושכל אחד יזמין את החברים שלו... בקיצר במסיבה רואים שהקבוצות נפרדות ואין גיבוש בינהם..בצד אחד של הדירה רואים את החברים המרובעים של פינץ
ובצד השני רואים את החברות הדוגמניות
של אדריאן... בסוף המסיבה יש קטע שבו אדריאן לועגת לחברים החנונים של פינץ ואז פינץ מחקה את אחת מהחברות הדוגמניות
של אדריאן "רואה את השפתיים העבות שלי ? זה מהשומן שלקחתי מהישבן שלי.."
ואז אדריאן טוענת שהחברים הסוטים של פינץ גנבו לה את כל התחתונים.. ופינץ עונה לה שהיא מתעסקת עם השטן ברגע שהיא לא נועלת את המגירה שנמצאים בה התחתונים...
בינתיים פינץ מכיר את אחותו של קווין נראיית ממש כמו ליצן
ושהיא בדיוק ההיפך מאדריאן ונדלק עליה..
פינץ מחליט בעקבות עצתו של ג'ק לארגן ארוחה בינו לבין אדריאן, כדיי לנסות ליישב את ההדורים ,בארוחה יש קטע שבו פינץ מדבר איתה ופתאום הסוכן מצלצל אליה , היא עונה לו ואומרת לסוכן שהוא "גדול" פינץ מודה לה על זה בטעות ואדריאן עונה לו: "הלו
אני מדברת עם הסוכן שלי.." פינצי מתרגז מאוד
ועונה לה :"הלו..הלו?..זה מזמן לא באופנה..למה את חושבת שאת יכולה לחדש את זה
"
זה מכניס להלם את אדריאן שלועגת לזה שהוא אוהב סרטים מצוירים ואוכל תוך כדיי סוכריות..
ואז פינצי אומר שכנראה הם לא מתאימים מיד אח"כ יש קטע שבו רואים אותו רץ ברחוב לחפש את אותה מוזרה
שהוא נדלק עליה..ואז הוא רואה אותה ו היא אומרת לו: "רוצה לראות את הדלקת שנהיתה לי מהקעקוע
וכשהיא מתחילה להראות לו את זה...
פינצי נגעל ממנה
בדיוק באותו רגע עובר אוטובוס עם התמונה של אדריאן
עליו ואז רואים אותו רץ לכיוון הנגדי וקורא ,אדריאן..אדריאן..." אבל אז זה כבר מאוחר מידיי.