היום ב -המגזין מעריב שרית הקרבית !

A v i s h y 1 7

New member
היום ב -המגזין מעריב שרית הקרבית !

היי בוקר טוב לכולם למי שיש מעריב שיחפש את העיתון המגזין שרית בשער עם תמונה מהמממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מהקליפ החדש כתוב ככה: ניקיטה חדד- היא קופצת, מתגלגלת, רודפת אחרי טרורטיסטים, ויורה מנשק אוטמטי, "האולפן המכרזי" של חדשות ערוץ 10 עקב אחרי צילומי הקליפ החדש של שרית חדד, כמו שאף פעם לא דמיינתם אותה ! כתבה בעמוד 9 ! ! ! ! !

say21

New member
יאללה עכשיו אני צריך..

ללכת לקנות בחנות ..אני ארד עם תחתונים אין לי כוח להתלבש. למה נראה לכם שאני אלך עם תחתונים הייתם רוצים .. אני אלך לקנות בשביל להתעמק על התמונה ... ולדמיין אותנו בחתונה.

מושיק20

New member
שרית= ניקיטה/ זינה הלוחמת.

הרעיון של הקליפ החדש "רק אתה" מבוסס על תכנית הפעולה ניקיטה מAXN, מחר בערוץ 10 באולפן המרכזי קטעים מתוך הקליפ החדש- מומלץ!!!

A v i s h y 1 7

New member
כנסוווו דקהה דחוףףףף

מישהו יודע עם שרית על בטוח היום אצל דידי הררי???

חן חמי

New member
כן כן בטוח

זה עוד 20 דקותת הזמינו כמה בנות לשם (חברות שלי ואותי) לאולפן עצמו להיות עם שרית זה בטוח

מעניין מי חחחחחחחחחחח

מענין איזה חברות שלך חחח יאו איזה מתוקה היאאאא הייתי בעבודה חחחח הפעלתי תרדיו שמתי קלטת הקלטתי וגם שמעתי חחחחחחח היה לי מזל שהיה רק 3 ילדים בגן.......חחחחחחחחחחחחחחחחח שריתוש חולה עליך

say21

New member
חחחחח צוחקת הלכתי באמת..

הלכתי באמת בלי נעליים באוטו . אחחח היה חם בריצפה... אבל שווה הכל

Music4Life

New member
אשכרה זינה הנסיכה הלוחמת!!!!!

בדיוק..זה מה שאמרתי עד עכשיו...זינה!!!! זה עושה לי יותר חשק לראות את זה ואפילו שרה עוד לא ראתה את הקליפ! נחמד שהיא דיברה על מתי שהיע קמה בבוקר...יו איזה מסכנה. חוזרת הביתה ב7 בבוקר ..איזה קריעה!

למעלה