hilagilady
New member
היום ב"שבת ישראלית" בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...)
התוכנית השודרת בכל שבת מ-10:00 בבוקר ועד 14:00 בצהריים.
שעה ראשונה 11:00- 10:00 שלמה ארצי ויעל דקלבאום- לא יודעת מה עובר לך בראש שלמה ארצי - אחרי הכל את שיר אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן בר כהן- אמא אדמה אריק איינשטיין- זה לא בדיוק געגוע יהודה פוליקר- זה הילד שבך יהודית רביץ- איזו מין ילדה יזהר אשדות- בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש תיסלם עם מוקי- מעשנים ביחד מוקי - לא נפסיק לחלום איילה אינגדשט- ממהרת עברי לידר- בתי קפה
שעה שניה 11:00-12:00 שרון חזיז- חד פעמי דנה ברגר- חמימות חולפת מטרופולין- לישון בלי לחלום איפה הילד- לבן בחלום שחור חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה השרוף- מכונת הלהיטים שרון הולצמן- מה שאני רוצה אבטיפוס- בוקר טוב עולם שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר טל שגב- יום אחרון מירי מסיקה ממי גלעד שגב- מותק שלי
שעה שלישית 13:00- 12:00 סינרגיה- עד אלייך קרן אבראשי- העצב שלה קורין אלאל ואביתר בנאי- כשזה עמוק בנאי וסובול עם שגיא צורף ואלעד כהן - משהו בה סיון שביט- נשקי אותי יהודית רביץ - כשתבוא אהבה דניאל סלומון- אהבה כוכבי השיר שלנו- יקירתי אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב דני סנדרסון- עוזבת למקום רחוק מה קשור- גרעינים
שעה רביעית 14:00- 13:00 הדורבנים- יצאנו לרקוד יוני בלוך- אחריות איה כורם- יונתן שפירא טלי פיין- שלוש דקות ועשרים דני דין- מחזיק מעמד גליה ירון- החולשה החדשה הדג נחש- אלוהים שלי מירי בן ארי וסאבלימינל- אדון עולם סאבלימינל איציק שמלי ומקהלת "שרונית"- יותר מזה אנחנו לא צריכים אלון דה לוקו - די אלון דה לוקו מארח את גד אלבז- אור האזנה וצפיה מהנה, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...)