היום ב"שבת ישראלית" בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
היום ב"שבת ישראלית" בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) מכל המקצבים (כמעט...)
התוכנית השודרת בכל שבת מ-10:00 בבוקר ועד 14:00 בצהריים.
שעה ראשונה 11:00- 10:00
שלמה ארצי ויעל דקלבאום- לא יודעת מה עובר לך בראש שלמה ארצי - אחרי הכל את שיר אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן בר כהן- אמא אדמה אריק איינשטיין- זה לא בדיוק געגוע יהודה פוליקר- זה הילד שבך יהודית רביץ- איזו מין ילדה יזהר אשדות- בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש תיסלם עם מוקי- מעשנים ביחד מוקי - לא נפסיק לחלום איילה אינגדשט- ממהרת עברי לידר- בתי קפה
שעה שניה 11:00-12:00
שרון חזיז- חד פעמי דנה ברגר- חמימות חולפת מטרופולין- לישון בלי לחלום איפה הילד- לבן בחלום שחור חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה השרוף- מכונת הלהיטים שרון הולצמן- מה שאני רוצה אבטיפוס- בוקר טוב עולם שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר טל שגב- יום אחרון מירי מסיקה ממי גלעד שגב- מותק שלי
שעה שלישית 13:00- 12:00
סינרגיה- עד אלייך קרן אבראשי- העצב שלה קורין אלאל ואביתר בנאי- כשזה עמוק בנאי וסובול עם שגיא צורף ואלעד כהן - משהו בה סיון שביט- נשקי אותי יהודית רביץ - כשתבוא אהבה דניאל סלומון- אהבה כוכבי השיר שלנו- יקירתי אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב דני סנדרסון- עוזבת למקום רחוק מה קשור- גרעינים
שעה רביעית 14:00- 13:00
הדורבנים- יצאנו לרקוד יוני בלוך- אחריות איה כורם- יונתן שפירא טלי פיין- שלוש דקות ועשרים דני דין- מחזיק מעמד גליה ירון- החולשה החדשה הדג נחש- אלוהים שלי מירי בן ארי וסאבלימינל- אדון עולם סאבלימינל איציק שמלי ומקהלת "שרונית"- יותר מזה אנחנו לא צריכים אלון דה לוקו - די אלון דה לוקו מארח את גד אלבז- אור האזנה וצפיה מהנה, העורכת, הילה גלעדי

roaic

New member
נו באמת...הילה

4 שעות תמימות....ולא מצאתם לנכון להשמיע את השיר החדש והיפה מאוד של הילה זיתון?? בושה וחרפה. ומה עם שלמה ארצי והשיר "איסלנד".?? השיר המדהים הזה! בקיצור----הגיע הזמן שתלמדו קצת כיצד לערוך פלייליסט. הרי לא יתכן שלאלון דה לוקו (מי זה בכלל??) יש מקום....ולהילה זיתון (שעוד תושמע רבות!) אין מקום ב 4 שעות. ממש בדיחה

dsol

New member
איזו הגזמה!!! _../images/Emo189.gif

באמת... אז לא הכניסו שיר של מישהי שאתה רוצה לשמוע, אפשר לחשוב
ביג דיל ~ הפלייליסט לא נבנה במיוחד בשבילך אלא כדי להגיע לקהל הרחב ככה שיש קצת מכל דבר
ויש שלמה ארצי ! זה שזה לא השיר הספציפי שאתה רוצה זה כבר משהו אחר, לא נראה לי שאתה תזלזל ככה כי לא קיבלת מה שאתה רוצה?! זה כמו ילד בן 3 שלא מביאים לו את הממתק שהוא רוצה

roaic

New member
אאאאא....גברת "הכל יודעת"!

את לא מכירה אותי כלל וכלל,ואת כבר מכנה אותי בכינוי גנאי??? לשים שיר של שלמה ארצי מלפני 500 שנה.....בזמן שלפני חודשיים יצא דיסק חדש שלו (אחרי 5 שנים).....מראה על חוסר הבנה מינימלי. תעשי לי טובה!

dsol

New member
דבר ראשון... אני בן ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

וסתם לידע כללי... יש לי את הדיסק החדש של שלמה.. וכל דיסק שהוא הוציא מהראשון ועד החדש ביותר
ככה שהבנה מינימלית יש ויותר
ואני עברתי על ההודעה שלי... ועדיין לא מצאתי שום בינוי גנאי, אלא אם אתה מתכוון ל "כמו ילד בן 3" שלטעמי ממש לא כינוי גנאי ושוב, אין להילה או לכל עורך אחר בערוץ לשים את הרצונות שלך ואם היא מצאה לנכון לשים שיר ישן ולא חדש זו בחירה שלה אף אחד לא מחייב אותך לצפות בערוץ ככה שההערה שלך "הגיע הזמן שתלמדו קצת כיצד לערוך פלייליסט" ממש לא במקום ולא לרמה של אף אחד פה

roaic

New member
נו באמת...

זה לא קשור כל מה שכתבת. אני לא מכיר אישית את הילה זייתון ובטח לא את שלמה ארצי---אין לי אחוזים מהם. בכל מקרה....איך זה שיש לטל שגב שיר מדהים שנקרא "יום אחרון"----ומעולם עוד לא יצא לי לראות אותו בערוץ 24???? איך דבר כזה יכול לקרות?? לעומת זאת את נינט אני לא מפסיק לראות שם! הגיע הזמן גם לפרגן לזמרים כמו טל שגב. בושה

dsol

New member
סתם כי אני ממש אוהב את טל..._../images/Emo189.gif

אחרת לא הייתי מגיב כי זה כבר סתם יוצא מפרופורציות והסכמה לא תהיה פה בסכ"ה...
במקרה השיר "יום אחרון" מושמע דיי הרבה בערוץ ממה שלי יצא לראות ואני לא יושב כל היום על הערוץ, אולי לך יצא ליפול על השעות הלא נכונות או פשוט אתה יודע... לפספס ואם אני זוכר נכון עד לא מזמן הוא היה גם ב"המבוקשים" ככה שאת מקומו הוא כן תפס בערוץ

למעלה