בתור פמיניסטית אני אומרת - אסור לתת לבחורות לשיר את Who Wants to Live Forever. פשוט אסור. היחיד שנתן הופעה טובה וגם הבין על מה הוא שר היה טיילור. כל השאר היו נוראים, אחד אחד.
(היי!יש להם שמות!)וטיילור הזה אממ...בהחלט נתן שואו.אהבתי את העפת המיקרופוןמה הסיפור שלו?הוא בן 80 וחולה לב?לא חשוב. השני שהופיע(שיער ארוך כהה?)קצת חיקה את פרדי נדמה לי,אהבתי את זה.הראשון היה קפוא במקום וזה די לא התאים לשיר שהוא שר.בכללי-הבנות הרבה יותר טובות
הוא לא סתם את הפה,לא שמעתי מילה מרוג'ר...בכל אופן,הפייבוריטית שלהם הייתה פריס אז מי אני שאתווכח? אני לא מסכימה עם זה שהוא נגד העברת ביקורת בפומבי שכן רק לאחרונה הוא בירבר על כך שקולדפליי משעממים יותר מהצפרדע המשוגעת...זה די אממ,רע
אני לא יודעת אם קראת את המקור (28.6.2005) אבל הדברים שציינת נאמרו ע"י רוג'ר. חוץ מזה, כדאי לקרוא את התגובה של בריאן (29.5.2005). אולי יעניין אותך לקרוא גם את התגובות האחרונות שלו על אמריקן איידול והעריכה של הצילומים/דברים שנאמרו. וחוץ מזה, לא הייתי מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון. בלי קשר, רוג'ר ובריאן בני אדם. זה שיש להם גישה מגובשת ל-X לא אומר שהם תמיד נוקטים בה. חג שמח!