היום ב-12:00 ב-Star World

../images/Emo7.gif

אוף אני לא אוכל לראות... מישהו מקליט במקרה

גם אני לא ראיתי..

אני אנסה להקליט בזמן הסדר (אם אני אצליח לסדר את הוידיאו) נו אז איך זה היה, הם שרו את השירים טוב?

נ ר ו ש

New member
דווקא היו כמה טובים../images/Emo45.gif

קת'רין הייתה בסדר [Who Whants To Live...] וגם כריס היה מעולה
[Innuendo] אייס [We Will Rock You] היה זוועתי
לא עולים לי עוד עכשיו

Ocean Spirit

New member
קת'רין הייתה מזעזעת!!!

בתור פמיניסטית אני אומרת - אסור לתת לבחורות לשיר את Who Wants to Live Forever. פשוט אסור. היחיד שנתן הופעה טובה וגם הבין על מה הוא שר היה טיילור. כל השאר היו נוראים, אחד אחד.

היה בסדר דווקא:-\

גם אני הכי אהבתי את קתרין וכריס
(היי!יש להם שמות!)וטיילור הזה אממ...בהחלט נתן שואו.אהבתי את העפת המיקרופון:)מה הסיפור שלו?הוא בן 80 וחולה לב?לא חשוב. השני שהופיע(שיער ארוך כהה?)קצת חיקה את פרדי נדמה לי,אהבתי את זה.הראשון היה קפוא במקום וזה די לא התאים לשיר שהוא שר.בכללי-הבנות הרבה יותר טובות:)

Ocean Spirit

New member
דווקא הבנות היו גרועות במיוחד לדעתי

פריס (The Show Must Go On) הייתה מזעזעת לטעמי, לא נראה שהיא הבינה בכלל על מה היא שרה [וכנ"ל אליוט (Somebody to Love)]. הבחור השני (שם?
) התבלבל בטקסט וניסה לעשות משהו לא ממש מובן לשיר שממש לא עבד. נבצר מבינתי איך מיי וטיילור היו מסוגלים לחלק מחמאות לחבורה הזו.

khammel

New member
בינה ודעת

ביקור קטן באתר של בריאן מבהיר את דעתו על העברת ביקורת בפומבי -- הוא נגד. מכאן המחמאות. Brian is just an altogether nice guy

בריאן בריאן בריאן

הוא לא סתם את הפה,לא שמעתי מילה מרוג'ר...בכל אופן,הפייבוריטית שלהם הייתה פריס אז מי אני שאתווכח?:) אני לא מסכימה עם זה שהוא נגד העברת ביקורת בפומבי שכן רק לאחרונה הוא בירבר על כך שקולדפליי משעממים יותר מהצפרדע המשוגעת...זה די אממ,רע

khammel

New member
יש לך טעות קשה

אני לא יודעת אם קראת את המקור (28.6.2005) אבל הדברים שציינת נאמרו ע"י רוג'ר. חוץ מזה, כדאי לקרוא את התגובה של בריאן (29.5.2005). אולי יעניין אותך לקרוא גם את התגובות האחרונות שלו על אמריקן איידול והעריכה של הצילומים/דברים שנאמרו. וחוץ מזה, לא הייתי מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון. בלי קשר, רוג'ר ובריאן בני אדם. זה שיש להם גישה מגובשת ל-X לא אומר שהם תמיד נוקטים בה. חג שמח!

למעלה