היום ב - 16:30 בערוץ 2 תכנית על

היום ב - 16:30 בערוץ 2 תכנית על

לידות
. מקווה לא להתבאס יותר מדי...

הרגשתי שנתנו לד"ר אשכנזי לסכם את

הכל וזה קצת עצבן. בכלל, התוכנית הותירה רושם לא סימפטי לגבי לידות בית. וחבל.

אשכר ש

New member
לצערי גם אני התרשמתי ככה

חבל שנתנו לו לסכם ולתת סטטיסטיקות לא מדוייקות! סתם גרם להפחדה וכמובן שלא מבוססת. אבל כל הכבוד על הנסיון

ס ו ל ה

New member
זהר קודם כל חיזקי ואימצי אני חושבת

שהתנסחת יפה מאד וניראת נהדר. התקשורת כמו תמיד מסובבת את הדברים בדיוק למקומות המקובעים והאנליים. ד'ר אשכנזי אנלי גם הוא יסלח לי אלוהים כל כך מקובע ומפוחד שממש נעתקו המילים מפי! אני מקווה שלא התבאסת נראה לי שמה שלא היית אומרת היה מתעוות(כך כותבים?) בניבכי תוכנית טלויוזיה מוקלטת מראש!

mamadan

New member
מסתבר ש"טרנד לידות הבית הולך ונעלם"

צר לי בנות... התוכניות האלה יכולות להוציא אותי מדעתי... מאיפה הוא הביא את הנתונים האלה???

vashti72

New member
זהר היה כיף לראות אותך../images/Emo13.gif

והתכנית
מרגיזה מגמתית. ראיתי אותה עם בן זוגי שאפילו הוא אמר שזה ברור שהם באו עם אג'נדה מסוימת. ומאיפה הסטטיסטיקות האלה בדיוק? הייתי רוצה לראות את אילנה שמש מדברת מולו... אבל את זהר מקסימה! ולי אישית עשית חשק ללדת בבית... מקווה שאת לא מאוכזבת מדי

עיגולית

New member
אני לא ראיתי את התוכנית, אבל נקודה

למחשבה.כשמציגים את העניין של לידות בית בתקשורת, וזה משהו שכולנו רוצות לקדם אני מאמינה, אז חייבים לחשוב על זה מערכתית, ולמה אני מתכוונת. אם מזמינים מישהו לדבר ומולה יושב רופא, אז חייבים לדאוג לסטטוס שווה, ולא שאני מפקפקת בידע של זהר, מה פתאום, אני מהמשוכנעים, בטוח שהדברים של זהר מדברים אליי, אבל כדי שיהיה ייצוג שווה חייבים להעמיד מול הרופא, שהוא בערך "חצי אלוהים" בשביל רוב האוכלוסיה, צריך להעמיד רופא אחר כמו ד"ר שיפטן או מיילדת .. רק ככה אפשר. בלי לראות נראה לי שבכוחות לא יכלו להיות שווים מלכתחילה, ואז בטוח שהרופא יוצא עם ידו על העליונה. אלה הם החוקים של המשחק.

אילנה היתה אמורה להיות בתכנית אבל

יצא שבדיוק היתה לה לידה...
אני לא מאוכזבת יותר מדי, מכירה את כללי המשחק, אבל נשארתי עם תחושה קלה של החמצה סטייל "אויש למה לא אמרתי את זה ולמה לא עניתי ככה..." מכירות את זה, אני בטוחה...

debby12

New member
מנהל
אני בטוחה שהיית גדולה ../images/Emo45.gif

אני גרה בחו"ל אז לא ראיתי. אני מעריצה אותך על עצם זה שהסכמת להופיע מול רופא בתכנית כזו.

למעלה