|היום ב-17:00 מאיר דורון כאן בפורום

C o o l e r

New member
|היום ב-17:00 מאיר דורון כאן בפורום

מאיר דורון המעומד המוביל לעיריית רמת-השרון יתארח כאן בפורום. הנכם מוזמנים להשתתף בדיון ולשאול שאלות! יום מקסים ובהצלחה

שאלות למר דורון

א.נ., 1. ברמת השרון נמצאות כיום בתהליכי תכנון שונים לא פחות מ 27 אלף יחידות דיור (10 אלפים מהן בשטחי תע"ש). האם יש הצדקה להיקפי הבנייה הללו, מעבר לרצון ליצור מקור הכנסה לקופת העירייה הריקה, הכנסות שניתן להשיג את חלקן גם בדרכים אחרות? 2. האם תהיה מוכן להקטין את היקף הבנייה כדי לאפשר שימורם של ערכי טבע ונוף ייחודיים המאויימים בתוכניות אלו? 3. מהי עמדתך על בנייה בשטחים הסובלים ממפגעים סביבתיים חמורים - זיהומי קרקע ומים בתע"ש ובפי גלילות, קרינה באזור בין נווה רום לאנטנות צה"ל בגלילות וכד'? האם תתנה כל בנייה בשטחים אלו בפתרון הבעיות הסביבתיות שעלולות לסכן את בריאות התושבים העתידיים? בברכה

מצטער על העיכוב עמית שלום

בכוונתי לאשר תוכניות בניה למען הדור הצעיר שהם בנינו ובנותינו כדי שיוכלו להמשיך לחיות ברמת השרון מתוך מגמה של שיפור המאזן הדמוגרפי. מטרת הבניה היא שיפור איכות החיים של כלל התושבים ובכל מקרה נתחשב בכל ערכי הטבע והנוף הייחודים. לא תתבצע כל בניה בשטחים הסובלים ממפגעים סביבתים מבלי לערוך את כל הבדיקות הנדרשות כדי להבטיח את בריאות וטובת הציבור.

תודה על התשובות

לא הייתי כאן בשעת האירוח אתמול. ראוי לציין שהיקף הבנייה המתוכננת הוא מעל ומעבר לנחוץ עבור זוגות צעירים ב-30 השנים הבאות.

מקפיץ את שאלותיי

ארז עמיתי לעיר

בכוונתי לשפר את חזות העיר באמצעות פרויקטים ייחודים לקהילה ולרשות הכוללים פרויקטים בתחום איכות הסביבה תוך שילוב של אומנות המתבצעת בשיתוף מלא עם אומני המקום. ניקיון ללא פשרות תוך הפעלת אמצעים חדישים הכוללים את כל הטכניקות הנדרשות. הכסף אינו מהווה בעיה כל עוד יודעים כיצד לחלק נכון את משאבי העירייה. בראש סדר העדיפויות יוצב נושא החינוך הפורמלי והבלתי פורמלי, הקהילה על היבטיה השונים, איכות החיים והגברת המודעות לרווחת התושב.

joni4u

New member
שלום לך מאיר

בתור תושב צעיר בן 19 אני רוצה להגיד שהבעיה העיקרית בעיר לפחות מבחינת הצעירים ובני הנוער היא שפשוט אין כאן מה לעשות וזו ממש עיר רדומה. מה אתה יכול לעשות שאחרים לא עשו לטובת הדור הצעיר של העיר???????? אני בכל מקרה מצביעה לך...אז בהצלחה

שלום לך

בכוונתי להקים פורום מיוחד לנושא הצעירים והנוער ברמת השרון. פורום זה ימליץ על תוכניות וארועים אשר אני אתחייב לקדם ברמת השרון. בין שלל הארועים המתוכננים: מסיבות רחוב, אירועי יום שישי חגיגות עצמאות ופורים ןעוד... .

ארז שלום

השינוי מתחיל מחר בחצות. בכוונתי להשקיע משאבים רבים בשיקומו של רחוב סוקולב. הרחוב יתוחזק באופן שוטף והוא יחזור להיות מהרחובות הבולטים והיפים בישראל כראוי לעיר היפה בישראל.

השאלה הנשאלת היא...

מי יכול להזיז דברים. הרי כל מועמד בעד קידום וייפוי רמה"ש. כל מועמד אומר שיצליח לעשות דברים...לפנות את גלילות ותע"ש...לשפר את התשתיות וכ"ו. איך ניתן לדעת מי באמת יכול?

אולי עדיף...

לבחור את הפייבוריט כדי למנוע סיבוב שני ואז נחסוך כספים שסתם היו מוזרמים לביוב.

ארז שלום

ההיסטוריה הציבורית שלי מוכיחה עשייה, יכולות וכושר ביצוע, כל השאר רק מדברים... . אני זה שהביא לידיעת הציבור את רצונו של ראש העיר המכהן שפעל להעברת הקרקעות לתל אביב והצלחתי לעצור את התהליך ולמנוע את העברת הקרקעות. כמו כן פעלתי במגוון רחב של תחומים נוספים הקשורים בחיי הקהילה החינוך ותרבות הפנאי.

אני תושב רמה"ש ועומד להתחתן בקרוב

אני בטוח שבשלב מסויים ארצה לגדל את ילדיי ברמה"ש בדיוק כמו שאני ואחיי גדלנו באיכות גבוהה ובחברה טובה. לאחרונה מערכת החינוך כשלה וממשיכה לצלול למטה מה אתה יכול לעשות לעצור ולהחזיר את הרמה שהייתה כאן פעם והייתה מובילה בארץ???

עמית שלום

החינוך יעמוד בראש סדר העדיפויות של עיריית רמת השרון. אני מאמין כי החינוך הוא המפתח לחברה טובה יותר ומערכת חינוך איכותית היא המפתח ליישוב איכותי.

תודה ואל תשכחו להצביע

אני מודה לכולם על ההתענינות ועל השאלות החשובות. אני בטוח כי במהלך התקופה האחרונה למדתם מי הוא האדם הנכון להנהיג את רמת השרון ולהציבה שוב כעיר המובילה בישראל.

למעלה