היום ב-18:00 בערוץ 8 הסרט על השמנים

שלגיה**

New member
היום ב-18:00 בערוץ 8 הסרט על השמנים

אני אמשיך להיות נודניקית
,אבל למי שלא ראה ביום חמישי,יש היום את הסרט בשעה 18:00 בערוץ 8 על האנשים הכי שמנים בניו-זילנד,מראים שם קטע קצר על איך עושים לפ-בנד....(ממש מחדר הניתוח). סרט עצוב נורא,מומלץ לצפייה. שלגיה

J-סיקה

New member
הי שילגיה את צודקת לגבי הסרט

הוא עצוב וגורם למחשבות בעינין שבת שלום

רוייקו

New member
מה ??? (משפשף את עיניי) אני רואה

נכון ? ג´סיקה ?????? זו את ????? לאיכול ל´יות.

J-סיקה

New member
כן דווקא כן ...

ראיתי הודעה של שלגיה ולא יכולתי להתאפק מה גם שהסרט הזה פשוט עשה לי משהו בבטן משהו לא טוב וזה לא מתאים לאשה בהריון להרגיש לא טוב אז אני מיד עניתי לה ...

שלגיה**

New member
וואו ג´סיקה

קודם כל אני שמחה לראות אותך כאן,שנית מזל-טוב על ההריון(ממש שמחה בשבילך !!!!) כולי חיוכים עכשיו. שיהיה לך הריון בריא והעיקר שתרגישי טוב. שלגיה

רוייקו

New member
בשעה טוב, ג´סיקה.. ../images/Emo20.gif

אני שמח בשבילך. יצא לי היום במיקרה לפתוח כמה קבצים ולראות תמונה שלך לפני ותמונה אחת שאני צילמתי. פעם. זוכרת ?? מה שלומך ככה ?

RomiVais

New member
תודה שלגי!! ../images/Emo24.gif

ותגידי, מה שלומך יקירתי? איך הולך? שיהיה לך המשך יום נעים ושבוע נפלא, רומי

שלגיה**

New member
תודה רומי

אני בסדר פחות או יותר ,איך אצלך אחרי הניפוח? אוכלת כבר מוצקים? איך ההרגשה? עובר טוב?

RomiVais

New member
שלגיונת - עובר יותר מדי טוב ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

אני כל כך מאוכזבת... עמדתי יפה בשבוע נוזלים ולא ירדתי כמעט כלום!!! (ואלה לא היו נוזלים עשירים בקלוריות. כוס מיץ ביום והשאר מרק, קפה ומים) ירדתי 2.5 ק"ג (שעליתי לפני הניפוח, כך שלא קידמו אותי לשום מקום) מאז אוקטובר אני תקועה ב- 19 קילו שירדתי... איך זזים משם? נשארו לי עוד 20 לרדת. בכל מקרה, אכלתי סלט וחשבתי - אולי ייתקע? אבל כלום - עובר גם עובר... מפחיד אותי לנסות עוד דברים כי אני בהחלט מרגישה שיעברו!!! נקווה שיהיה טוב. אולי פשוט צריך עוד ניפוח, או יותר ספורט.... אני שומרת על אופטימיות, יש ברירה?
מה איתך? ממשיכה לרדת לאט ובטוח? מה עם ההקאות? מקווה שהכל תקין..... שימרי על עצמך ובהצלחה בהמשך רומי

שלגיה**

New member
לא אורית אין לי שמץ איך זה עובד../images/Emo4.gif

לי יש תבל (כבלים) אבל תסתכלי בלוח השידורים ,יש אותו מחר בבוקר ובצהריים. אבל הקלטתי את הסרט ואם תרצי אני אשלח לך אותו או נמצא בדרך כלשהי שיגיע לידייך. שבוע טוב שלגיה

gal33

New member
איזה סרט עצוב. הזדהיתי שם עם כל כך

הרבה דברים מצד אחד. מצד שני, לשמחתי, יש דברים שרק פחדתי מהם כל הזמן אך לא הספקתי להגיע אליהם. זה כל כך עצוב שבן אדם לא מסוגל להתרחץ בכוחות עצמו, לקשור את שרוכי נעליו, לישון על מיטה נורמלית. אלוהים, תודה שהתעוררתי!! גל

RomiVais

New member
גלי, אני מסכימה עם כל מילה!!!

גם לי היה ממש עצוב לראות את זה. זה הכניס אותי לדיכאון קטן מצד אחד, אך מצד שני משמח אותי לחשוב שאני בדרך הנכונה ושכל החברים כאן גם כן בדרך הנכונה לחיים טובים ובריאים יותר!!! אחותי ראתה איתי את הסרט (היא שוקלת 60 קילו - הלואי עלי!!) והיא אמרה - מחר דיאטה!!!!
הצחיקה אותי.....
שיהיה לך ולכולם ערב מקסים, רומי

פנינוש./

New member
ואני פספסתי אותו בגלל שינה עמוקה../images/Emo46.gif

מזה מאכזב חיכיתי לראותו . ראיתי 18 וחשבתי על שעה 8 בערב ופתאום קלטתי שאכן השידור היה בשעה 18 ולא בשעה 8 בערב. האם מישהו הקליט את הסרט? או יודע על שידור חוזר שלו, אשמח אם מישהו מהחברים יעדכן אותי . תודה על התייחסותכם . שיהיה לכולנו שבוע טוב קל תרתי משמע אביחיל

gal33

New member
בדיוק ככה. מצד אחד זה עשה עצוב,

ומצד שני שמחה על הדרך הנכונה בה בחרנו. רומי, את בדרך ל- 60 קילו. זיכרי שאת רק בהתחלה, ועד כה יופי של התחלה. גל

RomiVais

New member
תודה גל, אכן זוכרת.....

אבל אומרים שאת הקילוגרמים האחרונים הכי קשה להוריד, וזה טיפה מפחיד... שאלת למעלה ואני אענה לך כאן לגבי מה אני אוכלת. אז ככה, הניפוח היה ביום רביעי והקפדתי שבוע על נוזלים בלבד. ביומיים ירדתי 2.5 ק"ג וזהו!!!! מאז המחוג לא זז... בימים האחרונים אני חזרתי לתפריט השני של הדיאטנית בבוקר קצת קורנפלקס עם חלב בצהריים קציצת דג ואולי קצת פירה או סלט ירקות ביניים פתית או שתיים עם גבינה לבנה בערב סלט ירקות או יוגורט או מעדן דיאט ואם בא לי מאוחר יותר עוד יוגורט או מעדן אני חושבת שאחת הטעויות שלי היא שאני לא מצליחה להגיע לשני ליטר מים ביום חוץ מזה שבגלל התכווצויות מאוד חזקות שהיו לי ברגליים, אני כבר שבועיים לא עושה ספורט, כי בקושי יכולתי ללכת... אבל למזלי הכאבים עברו ומחר חוזרים למסלול הכושר כמו גדולים (תרתי משמע)!!
אם יש לך או לאחרים משהו להציע, אני בהחלט אשמח. תודה מראש ושיהיה לך לילה טוב ושבוע נפלא, רומי
נ.ב. חשוב!!! מה איתך? איך את מרגישה? איך שגרת החיים עכשיו? איך הירידה במשקל? את מרוצה?

למעלה