אולי זו תהיה השעה הקבועה שלנו שם ?
מרעיד היום נימנמתי לי בצהריים, ולא התכוונתי להרדם, אבל נירדמתי ממש לכמה דקות והיה לי חלום מאד "חזק" ומציאותי, הייתי על חוף ים והיו גלים חזקים שהתנפצו על החוף, ניסיתי להוציא מהמים איזה גלגל הצלה שרציתי לתפוס איתו גלים ... לא משנה .... בסוף הגיעה איזו חבורה של ערסים שניסו לאיים עלי עם סכין
, היה מאד מאד מפחיד, הקיצר, התעוררתי מיד אבל עדיין לא לגמרי, הייתי במצב של שיתוק שינה ( כי זו היתה שינה מאד "קלה" כזאת ) , אז התאמצתי ופתחתי את העיניים ( כשאני עוד בשיתוק שינה ) וזה היה מדהים ! מולי על המיטה שכב הערס שאיים עלי קודם עם הסכין אבל הפעם היתה לו רק עין אחת במרכז המצח, זה היה מפחיד לעאלה !
ידעתי שזה לא אמיתי וגם פחות היה מפחיד כי היה אור יום כי זה היה היום בצהריים, אבל פחדתי מה יקרה אם הוא ינסה לידקור אותי וזה עלול מאד לכאוב ומי יודע ..., אבל לא יכולתי לזוז כי הייתי משותק, אז המשכתי להסתכל עליו כל הזמן כי ידעתי שאני מתעורר ועוד מעט הוא יעלם, הקטע הזה היה מדהים !! לאט לאט התחילו להעלם חלקים מהגוף שלו והתחלתי לראות שהגוף שלו זו בעצם היתה הסמיכה שהיתה על המיטה, בסוף אחרי חצי דקה בערך נישארה רק העין שלו זו שהיתה במצח עד שגם היא נעלמה וראיתי שהיא בעצם היתה קפל קטן בסמיכה ! הקטע שזה היה כל כך מציאותי ממש כאילו הוא שוכב שם על המיטה חצי מטר ממני עם הסכין ! מקווה שלא הפחדתי אותך אבל הייתי חייב לספר לך את זה גם
אלון