היום ב 22:00 רונה תתארח בפורום של נענע 10

theodor1

New member
היום ב 22:00 רונה תתארח בפורום של נענע 10

http://forums.nana10.co.il/Forum/?ForumID=2449

גוזלה

New member
היא הייתה כל כך מקסימה בכתבה הזאת

[לא שזה שונה מבדר"כ, אבל תמיד נהדר להיווכח לזה מחדש!] ואפרופו הדיון של מקודם, על תחושת הגאווה, ואולי גם תחושת הבעלות עליה, כי "אני הכרתי אותה, ואהבתי אותה מלכתחילה..." אז זה כל כך מרגיש עכשיו, שוב, בעוצמות האלו!!!! :] ובכל זאת כיף ככה, שכל העולם ישמע! [ואני חושבת שלרגע, כשצילמו את הקהל בהופעה של רונה בפסטיבל ישראל, אז ראו אותי... שניית התהילה שלי?? ]

רעוּת

New member
../images/Emo99.gif

היה שם קטע שהיא אמרה על זה שמעריצים ותיקים באים אליה בטענות שהיא נהייתה מיינסטרים או משו. אז חשבתי שקודם כל, היא עדיין לא ממש מיינסטרים, ו"אתה מתעורר" זה שיר איכותי ויפה (גם אם טוחנים אותו קצת בגלגלצ
) וגם שיהודית רביץ, גידי גוב וכו'- זה שיא המיינסטרים, והם עדיין טובים. ואם כבר, אז דווקא לאלבום הזה יש הכי פחות פוטנציאל להיות "מיינסטרים" מכל מה שהיא עשתה עד עכשיו, חשבתי בהתחלה שכל ה"רעש" סביבו די הפתיע אותי, אבל בעצם, זה אולי לא כ"כ מפתיע, כי הוא באמת משו מיוחד
.

רעוּת

New member
וגם-

היא אמרה שאבא שלה תמיד תיקן לה את העברית, ומעבר לזה שזה הזכיר לי את אבא שלי ("אין דבר כזה שתי שקל!!! תגידי שני שקלים!!", כשהייתי מבקשת ממנו כסף לקרטיב. כשקרטיב עוד עלה שקל וחצי ככה
)- אז תהיתי אם היא חטפה ממנו על הראש על ה"בפּינת רחוב" וה"וְמקווים תמיד להיות בצד שצד" מלנשום בספירה לאחור

2BeerOrNot2Beer

New member
הרעש סביבו

קשור לא מעט בכך שהיא הבת של... היא מוערכת, היא מהממת, כולם כולם חוזרים ואומרים זאת שוב ושוב, מזמן לא ראינו כזה דיוק וכשרון, כזו כנות, כזו חדות, כזו דיקציה - חווה אלברשטיין של ימינו!... אבל היא גם הבת של, ובל נשכח שהיא כזו וכזה הוא האלבום, פרוייקט הוקרה ל... ויש גם ספר, לכבודו. זה רעש תרבותי, לא רעש מיינסטרימי. רעש שהוא קולות הערכה וכבוד, לא בדיוק של להיט המועדונים הבא.

רעוּת

New member
זה נכון,

אבל הייתי די בורה בעניין עמוס קינן. בשבילי הוא היה סתם אבא של רונה, אבל הדור של אבא שלי למשל מכירים אותה קודם כל בתור "הבת של". הם וכל הכתבים של "הארץ"

2BeerOrNot2Beer

New member
אחח...היא מהממת

אבל כמה פעמים אפשר לאמר (אמרי ריחן!) "כאילו" במשפט אחד? האאאאאא רונה תעשי לי הגהה!

SheIIy

New member
תעבירו את הבזיליקום!

עוד מישהו העיר לה על ה'כאילו' בפורום ב'נענע 10'. שמתם לב, כשהראו אותה גולשת באינטרנט, שהיא גלשה בפורום..?

SheIIy

New member
לא זיהיתי טקסט

אבל אני כמעט בטוחה שהיא גלשה באחד הפורומים של תפוז, אז הנחתי שזה הפורום הזה.

רעוּת

New member
אוף, לא שמתי לב ../images/Emo7.gif

סתם שמתי לב לזה שיש לה מחשב-כיס-של-פאקצות-אבל-לפחות-לא-ורוד כמו למלא בנות בלימודים שלי
.

התכוונת שיש לה מק

המחשב כאילו הכי טוב בעולם, דה!
אם היה לי כסף למק הייתי קונה כזה בלי לחשוב פעמיים.

כייף לך

גם הלפוטופ שלי סקסי, אבל אין כמו הסקסיות והחושניות של מק לבנבן
. וגם הממשק, כמובן. תענוג צרוף. יום יבוא וגם לי יהיה כזה.

SheIIy

New member
כדי להסיר את הספק

את יכולה לשאול אותה בפורום של נענע 10

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

עד שניסחתי את השאלה כראוי, והחלטתי לשלוח, הגברת החליטה שהגיע הזמן להיפרד. נצטרך להמשיך לחיות את חיינו עם אי הידיעה. מה יהיה עלינו, מה יהיה...?

למעלה