היום ב- 22:00

שלמונזה

New member
היום ב- 22:00 ../images/Emo168.gif

בתכנית של אלי יצפאן מתארח מומי לוי אל תגידו לא ידעתי

sarit29

New member
חמודה תודה. בהחלט אציץ

אפרופו אלי יצפאן בדיוק היום תהיתי אם גלי תתארח אצלו בפעם ה24 לקראת זה שהיא הולכת להנחות תכנית טלויזיה

hilali1

New member
אני מקווה לא לפספס

תזכירו לי רק את הקירבה המשפחתית

שרית7

New member
אה באמת? חבל שלא ריאיתי בסוף

אני מתביישת לומר אבל נרדמתי הטלויזיה פשוט מרדימה אותי אם אני קוראת אני יכולה לקרוא שעות בלי לשים לב שהזמן עובר אבל אתמול במקרה שכבתי במיטה וחיכיתי לסרט שהיה אמור להתחיל בערוץ 4 ונרדמתי אחרי כמה דקות ממש מכה. לדעתי גלי ממש לא דומה לאף אחד מהאחים והאחיות שלה היא גם אמרה תמיד שהיא לא דומה לאף אחד שוש ויונה ממש דומות ויוסי גם כן דומה ליונה ובני ורחל דומים האחות היחידה שהכי מזכירה את גלי זאת נעימה. ברור שיש דימיון למשל בין גלי לשוש אבל הדימיון הוא כללי ביותר קווים כלליים הן לגמרי שונות

עדי 345

New member
אם אני אבוא מי יקליט אתכם בוידאו???

לא אצליח להגיע, לפחות יהיה מי שיקליט...

Robbie רובי

New member
היה ממש יפה אתמול ביצפאן

ראיון מדליק ואני חייב לציין כי רחל הפתיעה אותי לטובה באיכות הקולית שלה(כנראה שזה נשאר במשפחה), היא ומומי שרים מאד מאד יפה. אפילו את הביצוע ל"יויה "מאד אהבתי למרות שאני לא סובל את השיר הזה. מומי ביצע אותו בצורה יפהפייה, יש לו קול "שחור" מהמם והעיבוד היה ממש מגניב.

שרית7

New member
בקשר לרחל אחות של גלי

רק שתדע שמאז ומעולם גלי היתה אומרת שרחל היא הזמרת במשפחה בה' הידיעה. היא אמרה שבגלל שהתחתנה צעירה וילדה ילדים היא ויתרה על הקריירה אבל היא שרה במקהלה של רחובות. לפחות יש לה נחת מהבן שלה. וכן, הכל והקול נשאר במשפחה...

למעלה