היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ביקשתי מסהר אבל הוא לא עשה....
איזה דיסקים יש לכם
ואת כולם...

שכטרון

New member
אני בעיקר מוריד../images/Emo59.gif

אבל יש לי: שורטי, אקזיט מיקסר, 99 אסקייפ, כוכב נולד 1+2 (הראשון צרוב
), MTV - SUMMER, סאבלימינל והצל (לא הדיסק המלא), איזה דיסק של הוט, מאיה בוסקילה, האחיות פיק, SUMMER PARTY, HITS, אמינם (אני לא שומע, קיבלתי מראש 1), הפיג'מות, לירז צ'רכי, חגיגה - שרית חדד, טלנובלה ישראלית, פסטיגל 98 (איך זה נשמר!), מירי מסיקה... ונראה לי שיש עוד...

דיסקים ../images/Emo99.gif

אוקי אני אפרט אחד אחד זה הרבה
1. מוניקה סקס- פצעים ונשיקות 2. מוניקה סקס- יחסים פתוחים 3. מוניקה סקס- חיות מחמד 2. פיטר רוט 3. יהלי סובול- סוס 4. ירמי קפלן- הזמן האבוד 5. הזבובים- בזזז... 6. ברי סחרוף- חם על הירח 7. ברי סחרוף- נגיעות 8. פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה [קניתי היום!!
] 9. מופע הארנבות של ד"ר לייב 2004 10. מוקי- עוקף מלמעלה 11. בוב מארלי 12. אביב גפן- מוממנטו מורי 13. משינה לייב 2003 14. סינרגיה- צועקים על אהבה 15.הדג נחש- שירת הסטיקר 16. שייגעצ - ניו יור רפיח 17. שייגעצ- משקאות חריפים 18. גרין די - אמיקן אידיוט 19.רד וט צ'ילי פאפרס וחוי יש עוד אבל אני לא זוכרת
סוי על החפירה פשוט דיסקים זה החולשה שלי

אומייגוד מה את שומעת חחח

חח סתם כל אחד והטעם שלו.... בכיף... שלי- קלי קלארקסון בריטני ספירס אקזיט מיקסר משפחת טאקט אממ יש לי מלא כאלה מיקסים אבל אני לא זוכרת שמותתת

אין לי כל כך הרבה........

HOT02 אקזיט מיקסר המורדים-1 המורדים-2 משחק החיים-מיני דיסק כזה... שירי מימון-שירי מימון הראל מויאל-הראל מויאל וזהו....

../images/Emo12.gifוואו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את שומעת מוזיקה מוזרה.... תתחדשי על הדיסק החדש

HiLi88

New member
את שומעת אחלה מוסיקה../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif

אני איתך

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שירי מימון קלי קלארקסון (השני את הראשון אני לא מוצאת
) מירי מסיקה אבריל לאבין- שני הדיסקים שניהם צרובים כוכב נולד- שתי העונות הראשונות רצובים כמה דיסקים של המורדים/קטנטנות/פינת אור שאני כבר לא שומעת ודיסקים שקיבלתי במתנה מכל מיני דברים... למישהו במקרה יש דיסקים של ויטני יוסטון או עברי לידר

חח חשבתי שיש לך אותם דיסקים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איזה דיסק שלו הכי כדאי לי לקנות?

אני רוצה להתחיל מדיסק אחד../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני מתלבטת איזה... אני מכירה מכל דיסק 1-3 שירים... איזה הכי טוב לדעתך? לא לפי התאריך שהם יצאו

חוחו :]

לפי דעתי כדאי לך את "מלטף ומשקר" זה מהדיסקים הראשונים שלו ולפי דעתי הדיסיקם הראשונים של האומן [לא משנה מי] הם הכי טובים :]

למעלה