היום ב-
אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo32.gifכמובן שזה שרשור אוף...../images/Emo29.gif../images/Emo35.gif

GrEeNwOmAn

New member
חבר'ה זה חשוב מאד../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

חבר'ה, קודם כל לפני הכל, תדעו אני מתה על כולכם. אני יכול להיות עוזבת את הפורום בגלל כמה סיבות גדולות. חלק מהאנשים פה יודעים את הסיבות, ואני מבקשת שתמנעו מלהגיד אותם. אני שוקלת את עזיבת הפורום המון זמן, ועשיו זה ממש רציני. קשה לי להחליט. מה אתם חושבים? אני מבקשת דעה של כל חברי הפורום, שלילית וחיובית. לעזוב? לא לעזוב? כל חברי הפורום אני מבקשת תענו- להשאר או לא? מחכה לתשובות מכם, באהבה
ענקית, אבישג.

אוקי אז...

זה לא כזה קונפליט... זה סה"כ פורום של רוכבים צעירים שבא להם לדבר על סוסים ורכיבה ולכתוב דעות וחוויות... זה לא כזה ביג דיל כל המקום הזה... כאילו את יכולה להכנס מתי שבא לך ולקרוא... זה לא ישנה לאף אחד אם תהיה פה או לא.. כאילו אני לא מבינה מה כל העניין.... תעשי מה שבראש שלך...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif נכון......אבל לדעתי את לא

צריכה לעזוב..... ותעשי מה שאת חושבת....

niko girl

New member
למה לעזוב??../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

דבר ראשון...למה לעזוב????? את לא צריכה לא להיות בפורום אם זה עסק לא גמור אם איזה ילד או ילדה...כי אז זה כאילו הוא או היא השיגו את מטרתם! והם סילקו אותך מהפורום ומהחיים שלך. אבל אם זה מסיבות אחרות ואת חייבת לעזוב..אז בטוח שאת תחזרי מתישהו! (מקווה!) וגם את פותחת פה את רב השרשורים? לא? אז למה? את לא חיבת. כדאי לך להשאר אולי רק בשביל לתרום לפורום הזה!!!!!

GrEeNwOmAn

New member
נננניייי.....

רק חלק מחברי הפורום ענו, תענו אתם, השאר! מוסרת לכם: דשים חמימים...

GrEeNwOmAn

New member
חבר'ה, החלטתי, אני נשארת!../images/Emo29.gif

ועוד 5 ימים בת מצווה אז תשקיעו...

˜Me˜

New member
מיצינו. ../images/Emo104.gif

פיצי, את הולכת לקבל ממני מסר...

למעלה