היום ב15:30 היה JLA בסינמה קול

Smell¥ Cat

New member
היום ב15:30 היה JLA בסינמה קול

ואני ראיתי זה היה כזה יפה ועשו את הדמויות גומות כל כך.... הפלאש גרין לאנטרן המרשיאן מנהאנטר פייר החזאי איש האטום ואשת הקרח איך שלא יקראו לה...

apathic

New member
אה..... לא.

חוץ מהאטום כולם נראו דבילים. וזה היה אחד הסרטים היותר לא מושקעים, מבחינת עלילה, שאי פעם ראיתי. בלי שום קשר לקומיקס כמובן. אבל לפחות מישהו נהנה מזה...

The Flash

New member
זהו...

מאיפה הם (סליחה על הביטוי) הפליצו את הדמויות האלה!(fire, ice) מדברים על מקוריות ובכלל תראו מה עשו למנהנטר המסכן עשו אותו הזקן החכם שתמיד נשאר מאחור כדי "לטפל בדבר דמוי מחשב" ובעצם הוא לוחם חסר חת שיכול לעשות אותם נזקים כמו סופ וונדרוומן ומה ז"א חוץ מאטום? גם אטום נראה דפוק רק גרין לנטרן היה בסדר איכשהוא

green lantern

New member
חנפן....

אני דווקא אהבתי את הסרט.. טוב ראיתי אותו לפני שידעתי שיש קומיקס בארץ אבל ראיתי... אגב פלאשי פייר ואייס (לפחות פייר) הם גיבורות אמיתיות ודווקא אתה שקורא JLA צריך לדעת את זה

The Flash

New member
סליחה אבל...

הJLA שלי כולל את באטסי סופ ולצערי גם אשת חיל ופלאסטיק מאן במקום המקבץ העלוב של הגיבורים שהיו בסרט הזה והחליפו את הנ"ל

green lantern

New member
פלסטיק מן לצערך../images/Emo35.gif

בכול מקרה... הגלינות שלי יש שמשלבים את GL והJLA כוללים את הברק אשת חייל איש העל (סופ) איש המים צייד האדם החייזרי ופלסטיק מן .... יש לי גיליון של מרשן מנהנטר שבו מופיע פייר והיא לא ממש מרוצה מהיחס שנותנים לה

The Flash

New member
חבל...בכלל לא מגיע לה יחס...חיקוי

של פיירסטאר שכמוהה

apathic

New member
בקשר לאטום

התכוונתי לתחפושת, השחקן ממש לא מתאים. וגם לא האישיות של הדמות בסרט.

למעלה