היום ב22:00:)

chen010189

New member
היום ב22:00:)

בתוכנית המקור עם משה בונן, סינרגיה באים להתארח (ושעה לפני הם יהיו בקול ישראל של אסף צ'רנילס בגלי צה"ל אז היום באופן חד פעמי אני אאלץ לנטוש אתכם מסינגלס בשעה השניה) אז לכל מי שאהב את השירים שלהם והיו פה כמה כאלה, רק שתדעו

chen010189

New member
קול ישראל זה עם אסף צ'רנילס וכן

זה משודר ב21:00 בגלי צה"ל

tkuihehr

New member
גלצ לא נחשבת תחנה של קול ישראל...

לזה התכוונתי, גלצ היא תחנה צבאית ממימון צבאי ולא שייכת לקול ישראל ולרשות השידור... <מכאן והילך חפירה על קול ישראל וגלצ, במקור בויקיפדיה, אל תתאמצו לקרוא, כאן סיימתי -תודה> קול ישראל הוא תחנת הרדיו הממלכתית של מדינת ישראל. "קול ישראל" מופעל במסגרת רשות השידור מתוקף חוק הרשות. החל לפעול עם הקמת המדינה. הבסיס להקמתו היה הרדיו המחתרתי של ארגון ההגנה (שהחל את דרכו ב-13 במרץ 1940) ותחנת "קול ירושלים" שהופעלה במסגרת המנדט הבריטי. בשנות המדינה הראשונות הופעל "קול ישראל" על ידי לשכת ראש הממשלה. ב- 1965 הועבר למסגרת "רשות השידור". "קול ישראל" מפעיל כיום שמונה תחנות: רשת א' (הכולל שידורי אומר ומלל בשעות היום ובסופי שבוע, ושידורי דת ומסורת ברשת "מורשת" בערבים) , רשת ב' (חדשות ואקטואליה), רשת ג' (למוזיקה ישראלית), קול המוזיקה (למוזיקה קלאסית), קול ישראל בערבית, רשת השידורים לחו"ל (משדרת בגלים קצרים ובמגוון שפות. נקראה בעבר 'קול ציון לגולה'), רק"ע (רדיו קליטת עליה), 88FM (מוזיקה אלטרנטיבית). אף אחד מהמודשים הוא לא גל"צ... גלי צה"ל - היא תחנת רדיו ארצית, אשר שייכת לצה"ל ומופעלת מתקציב הביטחון של ישראל. היא לא שייכת לקול ישראל,רשות השידור ותחנותיה...

b o n c h

New member
חחחח כולכם הפוכים

לתכנית שאסף מגיש בימי רביעי ב-21:00 רק קוראים "קול ישראל" - מגזין המוסיקה החדשה של ישראל, וזה בגל"צ... איזה חפירוווווות פייייייייייייי

tkuihehr

New member
אז תסבירו ככה!

וככה אני בטוח שאני מבין, תודה לך

גלעד2211

New member
ממימון צבאי ואזרחי

בידיוק כמו גלגל"צ וקול ישראל רק שקול ישראל ממומנת עי"ד האזרחים בלבד אין לה גוף צבאי או משהו <שזה גם לא בסדר כי יש שם פרסומות לפחות עם מכריחים לשלם לקול ישראל שלא יהיו שם פרסומות>. אגב קול השלום שהייתה פעם היא הייתה התחנה היחידה <אז בזמנו> ששידרה 24 שעות לצד התחנות של קול ישראל ומשרד הביטחון ששידרו עד 22:00 בלילה משהו כזה.

גלעד2211

New member
אגב התוכנית הכי טובה בגל"צ היא

יהיה בסדר עם גיא מרוז ואורלי וילנאי פדרבוש! שניהם עוזרים למאזינים שכל מאזין מתקשר מספר את הבעיה שלו והם מתקשרים לגורם הישיר שיכול לפתור את הבעיה. כל יום חמישי בין 15:00 ל 16:00

למעלה