היום ב22:30 יש את התוכנית של

היום ב22:30 יש את התוכנית של

רפי רשף בערוץ 2 שבה מתארחת ריטה
כמה שאני מזכירה לכם אני בטוח אשכח
תהנו

אז בגלל התוכנית המעפנה של דודו טופז

התוכנית מתעכבת ב45 דקות והיא תתחיל בעוד כמה דקות

nafkar

New member
ראיתי את החלק האחרון של התוכנית...

וחבל שהחמצתי את ההתחלה. בכל אופן היה ראיון מאוד מעניין, מרתק ובעיקר מרגש!
ריטה חשפה לראשונה סקופ אודות ילדותה. משהו שאפילו לאבא שלה היא לא סיפרה עד היום. הרקע: אביה של ריטה היה מוכר חגורות בנחלת-בנימין, בחנות פשוטה וריטה הילדה/נערה עזרה לאביה. בימים קשים של גשם או של שרב, תמיד אביה התייצב בחנות. ופעם היא ריחמה על אביה שאף אחד לא בא לקנות חגורות, ואז היא הוציאה כסף מהארנק שלה, נתנה לאישה אחת, וביקשה שתיקנה שתי חגורות מאביה, כדי לשמח אותו. אני בטוח שאביה של ריטה, שצפה בתוכנית, הזיל דמעות... מרגש מאוד, כמעט כמו באגדות. ועוד משהו... הם היו מוכרים חגורות פלסטיק ב 5 שקלים וחגורות עור ב 12 שקלים. ריטה מספרת, שלפעמים היו מגיעים אנשים שאין להם כסף ומבקשים חגורה ב 5 שקלים, והיא.... רחמיה נכמרו עליהם המציאה "שקר" קטן. ואמרה שיש עכשיו מבצע מיוחד והם יכולים לקבל ב 5 שקלים את חגורות העור. תאמינו לי - נסיכה אמיתית!!! Nafkar יוסי נפקר האח של... "אופיר נפקר"

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ראיתי גם.

ראיתי הכל. הייתה תוכנית מקסימה, בכלל ריטה היא אישיות נפלאה ורפי הוא מראיין מצויין...

כרמלה2

New member
שלום.

אני מעריצה של ריטה אבל לא נכנסתי לפורום כי כולם צעירים פה. רציתי לראות את הראיון אתמול אבל פספסתי. יש אפשרות להעלות אותו למחשב?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיש לך משהו נגד צעירים?../images/Emo46.gif

קודם כל לא כולם פה צעירים כמו שאת אמרת. ולפני שנסבביר לך מה היה בתכנית, תני הסבר מה יש לך נגד צעירים?

כרמלה2

New member
יש פה אנשים בגילי?

אני בת 54 אבל זה רק הגיל הכרונולוגי שלי. בלב אני בת 16
. אבל אם לא אכפת לכם אני מתנחלת פה.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif וולקאם ../images/Emo13.gif

אני מיכל-בת 14. זה מקום לכל מי שאוהב את ריטה, ולא חשוב הגיל. תהני להתנחל

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif מה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif את כ"כ צעירה../images/Emo70.gif

לפי איך שדיברת עשית מעצמך זקנה...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifבכיף...תהני פה ו......

כל גיל אנחנו מקבלים, הבנתי ממך שאת לא רוצה להיות בחברת צעירים, אחרי מה שכתבת אז תרשי לי להתנצל על ההתנפלות :) אז תהני פה.....גם אם את 'לא בת 16' אנחנו מקבלים אותך בגיל שלך (שגם הוא לא הכי מבוגר:) תהני לך פה

yoramor11

New member
כרמלה ברוכה הבאה, לגבי התוכנית שאת.

לגבי התוכנית שאת מחפשת, צרי קשר במייל אני אשמח לשלוח לך אותה. טיפ קטן לצחר, קרא שוב את מה ששלחתי לך בפורום בנוגע לניהול, זה יחסוך ממך התנצלויות בעתיד. יום טוב לכולכם יהורם אור

כרמלה2

New member
תודה על התגובות../images/Emo142.gif

מעריצה את ריטה מאז שהתחילה לשיר. ראיתי אותה בפעם הראשונה בטלוויזיה כשהיא שרה את שיר אהובת הספן בתוכנית "זהו זה". היא מתחברת לקהל כשהיא שרה ונכנסת ללב של כולם.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אמממ... יהורם../images/Emo35.gif

גם אני מעוניינת בתוכנית הזאת
יש לך את המייל שלי, לא

כרמלה2

New member
לטנגר 1

אני אצפה בקלטת ואשלח לך אותה בדאר. את יכולה לשלוח לי את הכתובת למייל.

למעלה