היום ב5:30 לפנות בוקר בערוץ 1 אביב גפן בערד תהנו
כ כולם אוהבים את ישראל New member 2/6/07 #3 לא היה כלום במקום זה שמו מופע משעמם של כוורת בשחור לבן ומופע שירי נעמי שמר
L liorrrr9 New member 2/6/07 #4 זה כל כך מאכזב,כמה חיכתי להופעה הזאתי זה גם לא שודר בסוף בשעה חמש וחצי? אפשר להתלונן עליהם?
K kobi love New member 2/6/07 #10 גם את צריכה לשלוח משהו בתמורה... אם אין לך הופעות,אז תשלחי לי תמונה שלך בעירום וזה יספיק,ואז אשלח לך כמה ערדים שאת רוצה
גם את צריכה לשלוח משהו בתמורה... אם אין לך הופעות,אז תשלחי לי תמונה שלך בעירום וזה יספיק,ואז אשלח לך כמה ערדים שאת רוצה
L liorrrr9 New member 2/6/07 #13 נו ברצינות אחי אני מחפש המון המון זמן את ההופעה בערד בודיאו-יש לי גרסת אודיו אבל זאת הופעה שחייבים לראות. יש לך אותה או למישהו אחר שפה?
נו ברצינות אחי אני מחפש המון המון זמן את ההופעה בערד בודיאו-יש לי גרסת אודיו אבל זאת הופעה שחייבים לראות. יש לך אותה או למישהו אחר שפה?
ל ליאור נרומ New member 2/6/07 #8 לא היה בסוף אבל לא היה משעמם היה דווקא אחלה!!חוץ משירי נעמי שמר..לא הכי אוהבת.
S Simple Sam New member 3/6/07 #14 ../images/Emo45.gif היה לי בייביסיטר וחפשתי נואשות משהו להעביר את הזמן