היום ב7 בM|2

BlueBeIl

New member
היום ב7 בM|2../images/Emo142.gif

יש את גרין דיי בProper Legends, אל תפספסו!

Bob טיפש

New member
ואי זה היה ממש מגניב... בילי ג'ו

ממש חמוד חח.. איך ראו שבהתחלה הם לא ממש הכירו (בלינק וגרין דיי) וכזה הם היו צריכים לדבר אחד עם השני והיה להם מוזר כזה חחחח אבל בסוף הם אמרו שה נהנו להופיע ביחד וכאלה... משעשע

BlueBeIl

New member
עכשיו יש את היומן שלהם עם בלינק

לא יודעת מה היה קודם שכחתי לראות...

PitZzahat

New member
בהתחלה היו כמה קליפים שלהם

לדוגמא welcome to paradise, hitchin a ride ועוד כמה שבדרך כלל לא מראים, אבל אני לא ממש זוכרת...
ואחר כך היה diary של סיבוב הופעות שלהם ושל בלינק.

BlueBeIl

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

זה מצחיק יש את הקליפים שמראים בדרך כלל, Basket Case, Geek Stink Breath, Time of Your Life ואלו, ויש את הקליפים שמראים כשיש ספיישלים כמו Redundent וHitchin a Ride ויש את הקליפים שלא מראים אף פעם! וממש חבל, Walking Contradiction זה קליפ שאף פעם לא נמאס לראות הוא כל כך מצחיק, וNice Guys Finish Last זה הקליפ הכי מצחיק שלהם לדעתי...

PitZzahat

New member
הממ... לא ראיתי אף פעם את

nice guys finish last אבל אני סומכת עליך... וכן באמת באסה שלא מראים אותם הרבה...

BlueBeIl

New member
הוא לא מצחיק אותך?

אני לא יכולה לספור את הפעמים שראיתי אותו ועדיין כל פעם מחדש הוא גורם לי להתפקע מצחוק
. במיוחד הקטע שבו המעריץ קופץ על הבמה ו"מתקיל" את בילי ג'ו, וגם כל המעריצים הצהובים בהתחלה
.

clam

New member
לא...לא מצחיק אותי...

קליפים של גרין דיי לא ממש מצחיקים...רובם סתם של בלינק מצחיקים...חוץ מהאחרונים

BlueBeIl

New member
של בלינק טפשיים נורא...../images/Emo142.gif

טוב כנראה שיש לנו טעם שונה

clam

New member
תכלס ברוב הקליפים של גרין דיי רק

רואים אותם מנגנים. וזה דיי דבילי. לדעתי לפחות

BlueBeIl

New member
מה פתאום../images/Emo12.gif

הקליפ היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו שהוא ככה זה גיק סטינק... והוא בכלל מצונזר... זה לא ככה במקור.

clam

New member
המממ....יש עוד כמה...כמו-

Longview שהם ברובו מנגנים בחדר הפיצי ההוא Hitchin' a Ride דבילי..הם מנגנים..ומסביבם קורים דברים לא ברורים Redundant גם רק מנגנים בחדר הזה.. Minority חביב...אבל גם בו רק רואים אותם מנגנים... Waiting גם רק מנגנים בחדר...ומסביב קורים כל מיני דברים מפגרים ובטח יש עוד כמה שלא ראיתי... אבל באמת יש כמה נחמדים כמו בסקט קייס, ווקינג קונטרדיקשן,

BlueBeIl

New member
Longview - ../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif

אני כבר ראיתי כמה ביקורות שמכתירות את הקליפ הזה כ"גאוני" - במיוחד הקטע שבו הוא חותך את הספה. יש משהו בקליפ ההוא לדעתי, הוא מעביר את השיר בצורה טובה והקטע שהוא משחית את הספה כאילו שובר את כל השעמום הבלתי נגמר הזה של חופש.... את Hitchin' a Ride אני דווקא ממש מחבבת, הוא מזכיר לי את "מי הפליל את רוג'ר רביט", אין לי מושג למה
. אבל הצבעים נחמדים והתפאורה מגניבה, לא יודעת, אני אהבתי. הרעיון בRedundant דווקא ממש מוצלח לדעתי, בקטע שהוא גונב לה את העיתון
Waiting זה באמת גריעות
לא הזכרת את Warning - הוא גם מאוד נחמד, ומתאים לשיר...

למעלה