רגעתיכנס לכלא על זה שהיא הפגינה למען מטרה שאינה שמאלנית.
בלי אלימות
בלי לפגוע באיש
ואחרי זה יספרו לנו שהם רוצים דמוקרטיה
יש אמצעי הפגנות שלגיטימיים רק עבור השמאל ולא לגיטימיים כשהימין משתמש בהם. עבור הפרקליטות הימנים הם אזרחים סוג ב'. סליחה ימנים יהודיים כי ימניים ערבים כמו החיזבאללה החילונית שנקראת בל"ד זוכה לאותם פריבילגיות כמו השמאל היהודי.רגע
אני מודה, לא שולט בפרטים לגביה
אבל ככל שאני זוכר יש כנגדה מספר כתבי אישום על אלימות .
אז מה אתה טוען בעצם ?
1. אין כתבי אישום כדבריי.
2. תפרו לה תיקים
3. אכן יש תיקים נכונים אבל האכיפה איננה שווה
בין אנשי שמאל לימין .
4. שילוב בין 2 ל-3
אם אתה עומד לצידי הדרך וזועק את נשמתך, לא מענייןיש אמצעי הפגנות שלגיטימיים רק עבור השמאל ולא לגיטימיים כשהימין משתמש בהם. עבור הפרקליטות הימנים הם אזרחים סוג ב'. סליחה ימנים יהודיים כי ימניים ערבים כמו החיזבאללה החילונית שנקראת בל"ד זוכה לאותם פריבילגיות כמו השמאל היהודי.
מדבר על האפליה בין שפי פז לקפלניסטים, לא על זכותם או לא של הקפלניסטים להפגין.אם אתה עומד לצידי הדרך וזועק את נשמתך, לא מעניין
ספק גדול אם תופיע במקום מצלמת תקשורת.
פסיבי מדי ונטול אפקט. רק פרובוקציות מושכות תשומת לב. אין לזה קשר אם זה ימין או שמאל.
הימין לא למד דבר מ 7/10, אבל כלום.
את החמאס, חיזבאללא, חותים או שד יודע מי, לא מעניין למי אני או אתה מצביעים. כולנו מטרה.
סימנתם את המחנה היריב כאוייב. עוכרי ישראל, בוגדים.
המלכתם אלינו את בן גביר, כהניסט מחופש.
הפקדתם בידיו את הבטחון הלאומי, לא פחות.
בינתיים, הפשע לא מעניין אותו כל עוד זה לא "ארגון פשע קפלניסטי" תאונות דרכים ואכיפה בכבישים
הנתונים קטסטרופליים. למה שהנהג הישראלי יכבד את החוק אם השר מצפצף אליו.
תמשיכו ככה, נראה לאן נגיע.
בלי "הקפלניסטים עוכרי ישראל ובוגדים"
שמחזיקים את הכלכלה, נראה אתכם.
הרי המרכז החילוני הפך "לאוייב".
אתם טוענים שאנחנו רוצים להפיל את שלטון הימין?
זו תפקידה של האופוזיציה בשיטה דמוקרטית.
להציב חלופה לשלטון. כל עוד זה בדרכים לגיטימיות.
הפגנות, הן חלק מזה.
שקרן.מדבר על האפליה בין שפי פז לקפלניסטים, לא על זכותם או לא של הקפלניסטים להפגין.
על מה אתה מתבסס ?יש אמצעי הפגנות שלגיטימיים רק עבור השמאל ולא לגיטימיים כשהימין משתמש בהם. עבור הפרקליטות הימנים הם אזרחים סוג ב'. סליחה ימנים יהודיים כי ימניים ערבים כמו החיזבאללה החילונית שנקראת בל"ד זוכה לאותם פריבילגיות כמו השמאל היהודי.
איזו אלימות?רגע
אני מודה, לא שולט בפרטים לגביה
אבל ככל שאני זוכר יש כנגדה מספר כתבי אישום על אלימות .
משום מה ישנו פרט ש"שכחת"תיכנס לכלא על זה שהיא הפגינה למען מטרה שאינה שמאלנית.
בלי אלימות
בלי לפגוע באיש
האם הוצע לכל השמאלנים ששרפו, הרסו והשחיתו כבישים עבודות שירות או בכלל הוגש נגדם כתב אישום ע"י היוחמאסית השמאלנית חובבת המחבלים ותומכי הטרור?משום מה ישנו פרט ש"שכחת"
הוצע לה לבצע עבודות שירות והיא סירבה
זאת התקרבנות קלאסית .
ולאחר שהתקרבנה אתם מייללים שגיבורת החופש שלכם במאסר
וגם המאסר
בסך הכל ל45 יום זה לא מאסר עולם .
אז מספיק ליילל .
אתה שואל שאלה חכמה כביכולהאם הוצע לכל השמאלנים ששרפו, הרסו והשחיתו כבישים עבודות שירות או בכלל הוגש נגדם כתב אישום ע"י היוחמאסית השמאלנית חובבת המחבלים ותומכי הטרור?
בחייך היא עוברת על החוק שנים - הייתה צריכה להיות מזמן בכלא.תיכנס לכלא על זה שהיא הפגינה למען מטרה שאינה שמאלנית.
בלי אלימות
בלי לפגוע באיש
כדרכך המוזרה אתה פותח שירשור אניגמטי כדי שאיש לא יקבל ממך את המסר שאולי אתה רוצה להעביר.תיכנס לכלא על זה שהיא הפגינה למען מטרה שאינה שמאלנית.
בלי אלימות
בלי לפגוע באיש
לא תומך בעונש שקיבלה, מטומטם ואווילי, גם יהפוך אותה לקדושה מעונה, ודאי כשיש מקרים דומים שהסתיימו בכלום. אבל ובלי קשר, מי שמאיים ומפחיד זרים אומללים, לרבות בגן ילדים, לא יזכה לאהדה שלי. .תיכנס לכלא על זה שהיא הפגינה למען מטרה שאינה שמאלנית.
בלי אלימות
בלי לפגוע באיש
לא ייאמן שעדיין ממשיכים לקרוא לפולשים האלה מבקשי מקלט זה בטח אותם אנשים שקוראים למחבלים "אסירים פוליטיים".
או למשל "לוחמי חופש"..לא ייאמן שעדיין ממשיכים לקרוא לפולשים האלה מבקשי מקלט זה בטח אותם אנשים שקוראים למחבלים "אסירים פוליטיים".
אין דרך פוליטית טובה להיפטר מהם אז מנסים להיפטר ממנה...לא ייאמן שעדיין ממשיכים לקרוא לפולשים האלה מבקשי מקלט זה בטח אותם אנשים שקוראים למחבלים "אסירים פוליטיים".
עוד בובה של השלטון,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.