היום גילינו שהתינוקת שלנו חולה בקךאב פוט.

igalor

New member
היום גילינו שהתינוקת שלנו חולה בקךאב פוט.

שלום רב לכולם. אישתי בפניקה . גילינו שתינוקת חולה ברגל וחד בקלאב פוט. אך אני יכול להרגיה את אישתי חוץ מלהגיד שהכל יהיה בסדר. בבקשה עזרו לנו. תודה מראש.

פרלמנים

New member
שלום לכם, קודם כל להירגע-אנחנו ננסה לעזור!

נעים מאוד, אני ג'סיקה. אמא של דניאל בן 11 חודשים שנולד עם קלאב פוט בשתי הרגליים והיום בריא ונמצא במעקב. קח את אשתך, שבו מול המחשב ותסתכלו בפורום הזה... יש תשובות לכל השאלות, יש תמונות של כל הילדים הבריאים והמתוקים שלנו (אפילו היום יש תמונות הנה קישור). עכשיו נתחיל:
התינוקת שלכם כבר נולדה או שגיליתם את הבעיה באולטרסאונד?
מה זה קלאב פוט? איך מטפלים? מה עושים בהריון עם קלאב פוט? קלאב פוט אינו מחלה, זו בעייה, בדרך כלל אורטופדית בלבד, שבה כפות הרגליים מסובבות כלפי פנים. כיום ישנן שיטות טיפול מעולות ובדרך כלל אחרי כמה חודשי טיפול-הילדים בריאים והרגליים מתוקנות. אני לא רוצה להסביר לכם עכשיו מהן שיטות הטיפול, נראה לי שקודם כל תתחילו בלהכיר את הבעייה, תבינו מהי ותעשו קצת בדיקות: אם אתם עדיין בהריון אז רוב הסיכויים שישלחו אתכם לבירורים ובדיקות כדי לבדוק שבאמת יש רק קלאב פוט ולא בעיות נוספות, נוירולגיות וכו. ימליצו לכם על מי שפיר, אקו לב עובר וכמה סקירות ממוקדות לבדיקת הרגליים, עמוד השדרה, המוח והלב וכו'...אני באופן אישי עשיתי את כל הבדיקות בשביל השקט הנפשי שלי, אבל כל אחד עושה איך שטוב לו. לנו היה קלאב פוט בשתי הרגליים,חשוב לציין כשאשר הקלאב פוט הוא ברגל אחת אז בדרך כלל אינו מלווה לבעייה אחרת אלא אורטופדי בלבד) בינתיים זה מספיק-עכשיו ספרו לי על עצמכם, מאיפה אתם, האם זה הריון ראשון? אנחנו כאן כדי לעזור, לתת עצות ולתמוך! פשוט בואו לכאן בכל שאלה ובכל קושי... עוד קישור לאתר טוב בעברית על קלאב פוט. שולחת לכם את מספר הטלפון שלי במסר אישי. ג'סיקה

igalor

New member
תודה רבה

זה באמת עזר. אישתי נירגעה קצת. תודה מכל הלב.

רעות84

New member
גם אנחנו בהריון ולתינוק יש קלאב פוט...../images/Emo24.gif

שלום, אני רעות, אני בהריון בחודש תשיעי, אנחנו גילינו בסקירה השניה שלתינוק יש קלאב פוט והייתי די בלחץ (למרות שלבעלי גם היה קלאב פוט והיום הוא בסדר גמור). ברגע שנכנסתי לפורום המבורך הזה נרגעתי, כולם פה מקסימים ועונים על כל שאלה. לנו המליצו גם לעשות את כל הבדיקות שג'סיקה פירטה ועשינו את כולן חוץ ממי שפיר. אנחנו מקווים לטוב ומאמינים שהכל יהיה בסדר ושהבעיה היא באמת רק אורטופדית. אני מאוד מבינה את הלחץ והפניקה, אבל סך הכל כשהבעיה היא רק קלאב פוט אז אין סיבה לדאגה, יש שיטות טובות לטיפול. המון בהצלחה, רעות

רעות84

New member
היי, ג'סיקה ../images/Emo13.gif

אנחנו בסדר גמור, מחכים בהתרגשות, אני אמורה ללדת עוד שלושה שבועות, נעדכן ברגע שיהיה משהו חדש... ולכולם, תמשיכו במלאכת הקודש העצומה שאתם עושים כאן, כולם פה פשוט מדהימים!

אנגלה3

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifרעות, שיעבור בקלות בחום

הנוראי הזה
בהצלחה
אנג'לה

igalor

New member
שיהיה לך לידה קלה

שהכל יעבור מהר וללא כאבים אמן אמן אמן

רעות84

New member
אתר מומלץ ומרגיע...

למקרה שעוד לא נכנסתם אליו, ישנו אתר של עידית "מטיסת שבלולים" שהיא אמא לילד עם קלאב פוט, האתר שלה הצליח מאוד להרגיע אותי, יש בו הרבה מאוד מידע מועיל! לצערי אני לא יודעת איך ליצור לכם קישור אליו דרך ההודעה, אבל ניתן להיכנס אליו דרך דף השער של הפורום, הוא מופיע תחת הכותרת "קישורים נבחרים", והוא הקישור הראשון ברשימה (אם אני לא טועה).

ק א סי

New member
התינוקת לא חולה, ואפשר לתקן

אני אמא לילד בן 4 וחצי, בריא ונורמלי להפליא, שאין כרגע שום הבדל לעומת ילד אחר. בעצם יש הבדל, הוא מפותח מעל לגילו
וברצינות, השמים נפלו עלי ביום שגיליתי בסקירה הראשונה שמשהו לא בסדר עם העובר. אבל לא היו הורים אחרים שיכלו להרגיע אותי. ואז התחלתי לבד ללמוד על הנושא וככל שלמדתי, נרגעתי. בבית החולים, אחרי הלידה, הדבר האחרון שעניין אותי היה כף רגלו. הייתי עסוקה יותר בהנקה. היה תהליך לא קל אבל גם לא בלתי אפשרי שתוכלו ללמוד מקריאה כאן. ואחרי שנתיים וחצי שמנו הכל מאחורינו והתחלנו לחיות רגיל. הפרט היחיד שמזכיר לנו כיום את הק"פ הוא ביקורת שנתית ממנה יוצאים עם חיוך גדול
אז תקראו כמה שיותר כאן, קבלו עצות מה צריך לעשות ולמי כדאי לפנות, ויהיה טוב
ואם אתם רוצים לדבר עם מישהו, תשלחו מסר.

אנגלה3

New member
שלום igalor וערב טוב

שמי אנג'לה, אמא לשחר בן החצי שנה, שחר נולד עם ק"פ ברגל ימין. את הק"פ גילינו בהריון בשבוע ה-16 וגם לנו המליצו את הסדרה של הבדיקות שג'סיקה פרטה, אני עברתי את כל הבדיקות בשביל השקט הנפשי שלי ושל בעלי. אצלנו המצב היה הפוך - בעלי היה בהיסטריה טוטאלית ואני הייתי ה"רגועה" (מישהו צריך להרגיע...), אבל אחרי שהסבירו לנו מה זה קלאב פוט ואחרי שנחשפנו לפורום המדהים הזה ולאתר שג'סיקה ורעות הפנו אתכם (כולנו עוברים את אותו התהליך
)נרגענו והבנו שמדובר בבעיה אורטופדית שניתנת לתיקון מהיום הראשון ללידה. כדאי שתקראו קצת גם בפורום וגם באתר של עידית וגם באתר של ד"ר פונסטי ותבינו שהבעיה ניתנת לפתרון בתוקפת זמן קצרה מאוד. אנחנו כאן לכל שאלה, ייעוץ או סתם להרגיע.... אני גם ממליצה לכם לגשת לייעוץ עם אורטופד ילדים שיסביר לכם ויראה לכם מה זה קלאב פוט, ספרו לנו מהיכן אתם בארץ ונמליץ לכם על רופא. בהצלחה אנג'לה

eyaala

New member
הי לכם

אני אמא לתינוק מהמם בן חצי שנה עם קלאב פוט ברגל אחת גם אנחנו גילינו בהיותי בהריון היינו במצב נפשי גרוע לא הפסקנו לבכות, הדבר הראשון שרצינו לעשות היה הפלה. לא האמנו שזה קורה לנו אני רוצה לציין שגילינו רק בסקירה השניה. חשבנו מה לא עשינו בסדר שדבר כזה קרה לנו. כל זה עד שהתחלנו לברר לחקור ולהתעניין לגבי הקלאבפוט. אני רוצה לומר לכם שזה בסדרד שאתם מרגישים צער ומותר לכם לבכות ולהיות מאוכזבים... הרי כולנו רוצים הריון שלם ומצלח שבסופו יוולד לנו ילד שלם ובריא, א ב ל היום לאחר שעברנו ועדיין עוברים את הטיפול אנחנו יודעים שזהו דבר הניתן לתיקון ולרוב אפילו תיקון מושלם. אשמח לדבר עם אישתך בכל שעה אפילו בשעות הלילה אפילו עכשיו, ויותר מכך אשמח להפגש איתכם ולהראות לכם את בני וכך תוכלו להתרשם ממבט ראשון ולראות שאינכם יכולים לזהות מיהי הרגל "הפגועה". שילחו לי את מספר הפלאפון שלכם לכתובת [email protected] ואתקשר אליכם. ושוב למרות שזה נראה כדבר נוראי לא כך הדבר נהפוך הוא הקשר שיהיה לאשתךולך אבל במיוחד לאשתך עם התינוק הוא משהו מיוחד שלא כל אחת זוכה לו. בבקשה שוחחו עימנו יש לנו המון מה להוסיף והמון לתת על מנת להרגיע אתכם. שיהיה לכם לילה טוב בכל מקרה.

igalor

New member
שלום לכולם. Hiling

האם מישהוא יתנסה בטיפולי hiling. האים ניתן לקבל תגובות . האם זה אוזר. hiling זה טיפול אנרגתי. יסמח לקבל תגובות.

igalor

New member
סיפור קצר

אני בן 49 טאישתי בת 43. יש לנו שתי ילדים 6 ו 7 בראים לחלוטין. לאישי יש בן שהוא כבר גדול 21. לי מניסואים קודמים יש שתי ילדים בריאים. השנה 3.3.2007 קראה לנו אשון. ילד שלנו בן 1.7 שנים נפטר. היום אישתי בשבועה ה 16.5 . היא מאוד רצתה (להחזיר את הבן) אבל כניראה יש לנו בת. לפני יומיים גילינו שיכול להיות יש לעובר ברגל שמואל CF . וכאשר היא שמעה את זה ניכנסה לפניקה. בעזרתכם היצלחתי להרגיעה אות. זה סיפור קתן מהחיי. ואני מודה לפורם הזה שהצלכתם לעלות את מורל שלנו. אני מטפל ב HILING. זה טיפולם אנרגטיים. רציתי לדעת האם משהיא ניסתה טפולים כאלה. והאם מישהיא ניסתה את זה כאשר עובר עוד בבטן . אני בכול מקרה ינסה. באמונה שזה ייזור. סליחה אם ישנם טעויות כתיב.

פרלמנים

New member
הי igalor הסיפור שלכם לא קל

אם הבנתי נכון אז קוראים לך יגאל, או שלא? ואשתך? קראתי את הסיפור שלכם בעצב רב. אני שמחה שאתם מתחזקים ומתאוששים, מקווה שתהנו מאוד מהתינוקת שבדרך... כמו שבטח הבנתם, קלאב פוט ניתן לטיפול והילדים מסיימים את הטיפול בריאים ומקסימים... אני באופן אישי לא כ"כ מאמינה בטיפולים אלטרנטיביים, אבל אני בטוחה שזה לא יכול להזיק, רק להוסיף ולשפר את ההרגשה. מאיפה אתם בארץ? אולי נוכל להפנות אתכם לרופא מומלץ לטיפול בקלאב פוט? מתי צפויה הלידה? חשוב לציין שבגלל הגיל של אשתך אולי באמת כדאי לעשות בדיקות נוספות ולוודא שהריון תקין. אם מותר לשאול מה קרה לתינוק שלכם שנפטר? זה אסון נוראי ואני מקווה שלא תדעו עוד צער
ערב טוב, ג'סיקה

למעלה