היום גיליתי שרוטינת המאה ה-21 נכנסה לי לחיים

קיי ריס

New member
היום גיליתי שרוטינת המאה ה-21 נכנסה לי לחיים

לצערי אני ממשיך את התסריט ממשיך את התסריט בידיעה חדשה שנחתה עליי היום בערב היא הגיע גם אליי היא נכנסה ותקפה גם את החיים שלי לא האמנתי שזה יקרה לא האמנתי שזה יגיע גם לחוג החיים שלי גם לסובב אותי אבל היא הגיע היא הגיע ואני מבולבל רוטינת המאה ה-21 תקפה אותי בפעם הראשונה זה היה כואב אך יותר מכואב זה היה מאכזב זה השפיל אותי והשפיל את החזון שלי תמיד כתבתי ואמרתי זאת על אחרים אבל היום..... היום זה אצלי בחיים היום בלת ברירה זה גם הגיע גם אליי אני מקווה שאצליח להתאושש מהמצב הזה אני יודע שאני אתאושש מהמצב הזה אבל זה כבר לא יהיה אותו דבר חוקי המשחק משתנים...היום זה בתוך המשפחה. איך אוכל לבקש ולחפש אצל אנשים זרים אהבה ותמיכה אחווה ומורשת שמירה ואהבה אמיתית שאצלי עמוק אצלי בחיים זה לא קיים אני משתדל להציף זאת בחיי ובחיי הסובבים אותי אבל הם נפגעו מרוטינת המאה ה-21 וזה פוגע ישירות בי המאה ה-21 מצאה את נקודת התורפה שלי עכשיו אני באמת מבין כמה כוח יש לה ורק עכשיו אני מבין כמה כוח יש לי היא אכזרית הצליחה לפגוע בי ועוד בתקופה הכי קשה שלי בחיים עכשיו אני לבד לא יכול להרגיש ולתמוך או לקבל תמיכה מאנשים שרחוקים ממני פיזית מאנשים שעוזבים אותי אין אצלי שלט רחוק המלחמה הזאת הייתה בפתח.... ואני בקרוב אכריז על הנצחון נ.ב אם אמשיך או לא לכתוב כאן זה כבר הזמן יומר..... אני מעריך כל תגובה שקבלתי כאן ושמח לפגוש אנשים יצירתיים כמוכם בלי להכיר אתכם אני יכול לומר בלב שלם ולשלוח את אהבתי.... קיי

שירה ח1

New member
חיבור בהשראתך קיי יקירי...

קדימה לטיול!!! בוקר טוב כאב , בוקר טוב אכזבה, שלום דיכאון מה שלומך?! יש בפי הודעה חשובה , כיוון שבשנים האחרונות עברתי בכישלון כל מה שביקשתם, עכשיו אני חושבת שהגיע הזמן למלא בקשתי, יוצאים אנו יחד לטיול שנתי, לכם את כל הדברים ארזתי ,ולעצמי מפה חזרה הכנתי...., בתחילת הטיול כמובן נטפס בקושי רב ,כשסכנת נפילה סביבנו, כל דבר מוכר לכם חבריי , הכאבים שבדרך,השריטות,המכות, ננוח כשנגיע לנקודה הראשונה בא נפגוש את חברינו הייאוש, והתסכול, שיובילו אותנו לנקודה הבאה שם מחכים בקוצר רוח , חוסר הביטחון, וההרס העצמי, נעבור כך נקודה אחר נקודה,במעגלים בתוך אותה המשבצת... והינה לעברנו מתקרבת , דמות ממש לא מוכרת, מציגה עצמה :"שלום אני היא התקווה , את חברייך אני לא מכירה , אך אותך אני די מזהה ממספר הפעמים שראיתי אותך עם חברתך אמונה...., לפתע הופיע מולנו :"כוח הרצון" אמר שאאסוף את התקווה והוא יוביל אותנו למקום בו נמצאת אמונה..., ואכן כך עשה , במעלה ההר נאלצתי להיפרד מהייאוש והתסכול, מהכאב, והסבל, מהדיכאון,והאכזבה, כי הם לא הצליחו לצאת מהמשבצת..., במעלה ההר רק הקושי נשאר , שלצידי כוח הרצון והתקווה הצלחנו סוף כל סוף להתייחד עם האמונה, עכשיו נשאר להוציא את המפה שהכנתי בעצמי, ולשתף את חבריי החדשים במסע האישי שלי.... קיי תיזהר לעזוב אותי לבד בכתיבה...אני עדין לא השלמתי את הלימוד איתך..., חח

קיי ריס

New member
מדהים!

כל כך יפה........הסיפור הזה הוא תשובה להמון שאלות.... סיפור מדהים יקירתי....

שירה ח1

New member
היי חבר יקר!

ישששששש!!! מבטיחה לשבת עם מילון לקרוא את הפילוסופיה שלך....בלבד שלא תשאיר אותי בלי לקרוא כלל....

שירה ח1

New member
כבר בוטחת ומשתפת....

נשבעתי לא לשכוח ...לעולם לא לוותר...את נקמתך רואה מולי... הכעס חריקת השיניים, לחיצת העיניים בחוזקה תנועות הסירוב של הראש המתנדנד מצד לצד ,הידיים משפשפות את הגוף בחוזקה הציפורנים הנעוצות לא מכאיבות לגוף המבקש לאבד עצמו, השנאה להבה בעיניים הדורשות לנקות לשטוף כאביי .... בדמך..., על החול החם בליל חורפי ,בדמעות קרות צעקת שתיקתי, בדממה שסביב שומעת את מעשייך, אכזריותך הבלתי מובנת, שליטתך בלא שלך , התאדות תמימותי ,פציעת מוות לליבי, נרדמתי.... קרן שמש המתעקשת להאיר פניי נגעה בי לראשונה, התיישבתי על החול מביטה בה , למרות הצריבה בעיניים, לא הסרתי מבטי כמהופנטת , בהזדהות עמוקה , ככול שהבטתי ביופי שלה בעוצמת כוחה להעניק חום ממרחק , והרס בהתקרבות לגבולה!. הכול מחשיך כשמביטים סביבה, אך היא קיימת גם בחשיכה, בכוחה, פוסעת בחול... רוחות חזקות נושבות יוצרות מערבולות , הים סוער כאילו כועס על ריחופה מעליו, מביטה מתוך מחבואיי לשמיים האפורים מגלה את ריב הבמאי בהצבת העננים הכושלת, הרבה עננים שלא מסכימים להפוך לאחד , מייחדים עצמם בצורות והופכים אותו למיותר, גל מתוך הים שוב יצבור תאוצה יצליח אט להתרומם כדי להתנפץ ...מתגאה הוא בשבריו ולאחר הצלחת יצירת הקצף הלבן והבועות , ישאב חזרה ...כי זאת הדרך להכיר תאוצה.... עם הבוקר ( אחרי שבועיים...) נפרדת מעננים אשר סיימו את הצגת הציורים ,מקבלת בברכה את ליטוף הרוח...מבטיחה לשמור על סודו של הים... ומברכת בחיוך את השכמת השמש... תודה לכם על הענקת לילות וימים בחברתכם , בחוץ... אך בפנים...ללא קירות ומנעולים הייתי מוגנת בניתי ביתי בפנים, חוקי הטבע עבורי שיעור לחיים , זהו חיבור שכתבתי בגיל 20 , חודש לפני שהגעתי לבית השנטי....., עם תקווה שאצליח להמשיך לשתף בעברי...למרות שהיום יש לי עבודה מכובדת,וכסף,ובית , ומאושרת ויוצאת ומבלה, אני לא שוכחת להתחבר פנימה ולתת לשירה גם במה.... תודה לכם, מעומק הלב, שירה,

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
שלוחות של יצירתיות

אנשים שייכים לעולם בחוץ, כאן יש רגשות ושלוחות של רוחניות יצירתית שמתמזגות זו בזו- המאה ה-21 מחזקת את זה יותר ויותר.

קיי ריס

New member
בן ידידי

מה שיש כאן זו תוצאה של הפעולה של המאה ה-21 הכל מחזק אחד את השני.....זאת ההרמוניה בחיים אם נרצה או לא.

למעלה