היום גם אני צריכה קצת עידוד...

מיליתו

New member
היום גם אני צריכה קצת עידוד... ../images/Emo4.gif

למי שעוד לא יודע, אז אלצי בנוסף ללימפומה שכרגע הוכנעה במערכה, יש עוד בעיה. נדבקתי בהפטיטיס סי ממנת דם במסגרת הטיפולים (והשתלת מח העצם הראשונה, לפני 10 שנים), ועכשיו כשהמערכת החיסונית שלי חלשה אחרי ההשתלה השניה - הוירוס פשוט מתרבה בלי תקנה. זה פוגע בכבד שלי, ואני מרגישה שממש אין מה לעשות. אמנם יש טיפול שיכול לרסן אותו קצת (ולפעמים אפילו מרפא לחלוטין), אבל כבר עשיתי אותו פעם והוא עזר רק באופן חלקי. עכשיו, מאחר ואין טיפול אחר, אני אמורה לקבל שוב את אותן תרופות (הפעם של חברה אחרת - אינשאללה, הפעם זה יעזור). הבעיה היא שחלק מתופעות הלוואי של הטיפול זה דיכוי של מח העצם וירידה בספירת הדם. אי אפשר לתת לי טיפול כזה עד שספירה הדם שלי לא מתייצבת, והיא לא מתייצבת!!! היא עולה לאט לאט לאט, אבל זה לא מספיק בשביל להתחיל את הטיפול, ובינתיים הוירוס משתולל. עברה כבר יותר מחצי שנה, ועשיתי השתלה עצמית, זה לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן, לא? (או שכן, השתלה שניה, אלוהים יודע...). בכל אופן, סתם רציתי לשפוך קצת את הלב עם מה שמטריד אותי בימים אלה. ביום חמישי יש לי תור למרפאת כבד, ואני צריכה להראות את הספירות שלי. עשיתי היום, אבל עוד לא קיבלתי תשובה. אם הספירות של היום גבוהות, נראה לי שאני לא אראה את הנמוכות יחסית מלפני שבועיים... מה שהרופאים לא יודעים, לא יזיק לי, נכון? גם אחרי שיתקבל ה OK להתחיל בטיפול מהם, צריך לחכות לאישור של קופ"ח כי הטיפול לא בסל, בתקווה שהם לא יעשו יותר מדי בעיות... בקיצור - אני פשוט במתח, וקשה לי לחכות עד יום חמישי. בנוסף להכל, ביום חמישי יש לי גם מבחן בבוקר (לפני התור במרפאה), ואני לא מצליחה להתרכז בלימודים. אני עושה מיליון דברים חוץ מללמוד, ונורא קשה לי להכריח את עצמי ללמוד מפות של המוח. לפחות ציירתי ציור היום (נראה לי ששנים לא עשיתי את זה, והאמת היא שזה קצת הרגיע אותי). כל הכבוד למי שקרא הכל עד כאן. אני ממש שמחה שיש לי אותכם, ושולחת לכולם הרבה אור ואהבה.

yiska11

New member
מיליתו מתוקה !!!../images/Emo23.gif

אני איתך חמודה ויש לי הרגשה שרק ההתחלה הזאת הולכת לא הכי משהו אבל אח"כ אחרי שהגוף יתרגל הוא יקלוט את הטיפול והספירה תתייצב בסוף ..

helen78

New member
למילתו

גם אני איתך קצת סבלנות אני בטוחה שזה ישתלם ב"ה הכל יהייה טוב אולי תנוחי קצת מהלימודים ותתני לעצמך לנפש שלך קצת לנוח?? מה את אומרת? הציור זה רעיון מצויין אני ממילצה אפילו לעשות עוד דברים שאת אוהבת או כאלה שאת אפילו לא יודעת עדיין שאת אוהבת מה עם פיסול??? אוכל לעזור לך בעניין - אז מה את אומרת? בנאתיים תהייה חזקה והרבה בהצלחה

../images/Emo6.gifבהצלחה בהצלחה בהצלחה-אמן

שלום לך אני אמנם קיבלתי המון עידוד ממך שהיה לך הודג'קין כמוני, ועבר, וחזר ועבר וכו'. הבנתי שאפשר להתמודד. אבל כרגע שאני מבין שישנם סיבוכים חוזרים וצרות ועוד, אני קצת נסוג. כי אני מבין שהבעייה -שלי- לא תסתיים בסיום הטיפולים, וזה לא טוב לי המחשבות האלו... לכן אנ'לא יכול להיכנס לפרטים במה מדובר בדיוק, מסיבות ברורות... אבל אני מאחל לך הצלחה רבה, רבה, רבה, בהכל, בבדיקה הבאה, ברפואה שלימה ואמיתית, וסוף לצרות של כולנו. תרגישי טוב ומחזיק לך אצבעות וכמובן לכולם כאן אני בטוח שבשורות טובות שלך יחזקו את כולם פה, ואותי בפרט... אני מחכה לבשורה הטובה... אמן !

מילתו מתוקה

קראתי את מה שכתבת אני חושבת שאת צריכה לנוח יותר לגמור את כל התיפולים ואחר כך תמשיכי בלימודים ובכל התעסוקות שלא חשוב היום את צריחה לדעוג רק לבריאות שלך

elylan

New member
מיליתוש יקרה!!!!!

את מביאה הרבה
לפורום! תמיד כיף לקרוא אותך, תמיד את מעודדת ותומכת!!!!!!!!! אל תדאגי מתוקה, את תראי שבקרוב הכל יסתדר. מאחלת המון המון בהצלחה בטיפולים.

night mistress

New member
מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אני מחבקת אותך כ"כ חזק.. תהיתי, נזכרתי במשהו שהרופאה שלי אמרה לי, היא אמרה לי שאפשר לפעמים להכניס מספר קטן של תאי מח עצם לפי הכמות הדרושה.. אני יודעת שזו שאלה קצת אדיוטית של בחורה שעוד לא מבינה בכל התחום, אבל אי אפשר להזריק לך קצת? ומעבר לזה, אם הלימפומה לא הכניעה אותך אז גם הכבד לא יעצור! אחרי הכל, סיכמנו שעוד שנתיים אני מגיעה לברית לא? אני אתקשר אלייך בערב..אוהבת המון. מאיה

למעלה