היום דוד שלי

היום דוד שלי

היה במשרד כדי לקנות דיסק ששל שרית המושלמת! הוא ניכנס ופיתאום הוא פוגש את שרית משחקת אם ילדה קטנה.... היא מכירה את דוד שלי הוא היה עובד איתם גם.... וגם פעם שעברה הוא פגש אותה...!!! איזה מושלמת היא!!

Music4Life

New member
מה שרית גם היום היתה?! אוויי !!!

איי שי איזה כיף לדוד שלך! יו אני תמיד מפספסת אותה... איזה מבאס זה, יואו. אני אהבלה נשבעת לכם, לא עבר חודש ואני כבר מתגעגעת עליה ורוצה לראות אותה שוב. מה יש לי אני לא יודעת... זה מעצבן, הלוואי שזה לא היה ככה. אבל מה אני יכולה לעשות... בא לי גם לראות אותה. כל יום היא במשרד?? אחרי יש לה חזרות לקיסרייה... הלוואי שאני אתפוס אותה במשרד בקרוב, ככה לפני שאני טסה לחו"ל שאני יראה אותה קצת. אמן.
אל תשימו לה אליי...גל של געגוע לשרית

Music4Life

New member
ואני לא אחת שאוהבת לבוא למשרד...

לא רוצה להפריע לניר ולכולם..ואני תמיד מרגישה לא נוח להיות שם... אני לא כמו האחרים. אני לא אוהבת לבוא לשם סתם...להציק..אם אין לי מטרה אני לא אבוא... אבל אוף! מידי פעם אני מתחילה להשתגע, לרצות לראות את שרית וזה מעצבן לשמוע שהחבורה הקבועה מצליחה לראות אותה כל הזמן. נו טוב, אני אתנחם בעובדה שלפחות זאת לא אני שמציקה לה.
בעעע...עזבו...זה טירוף אתם יודעים... כולנו באותה סירה!!! יאללה שלנו !!!

Music4Life

New member
סורי שאני מוציאה תתסכוליים שלי פה..

אבל יש מקום יותר טוב?!?!
לא סתם...זה טירוף כזה שבא לי כל כמה זמן כשאני לא רואה אותה. יהיה טוב יהיה טוב... יאללה מאוחר, לילה טוב!!!

Music4Life

New member
צודק אור...עזוב, אתמול עבר עליי....

משהו לא ברור
היום זה יום חדש, עבר לי

למעלה