היום דיברתי

Coma White1

New member
היום דיברתי

עם דוד שלי, שעבר במדגרה. הוא טוען שכל עניין זריקת האפרוחים זה בעיקר שטויות, האפרוחים הזכרים נמכרים לפיטום ל-6 חודשים ואז נשחטים, כדבריו. אני סומכת עליו מצד אחד - מצד שני, אי אפשר להתעלם מהתמונות של האפרוחים הזרוקים בפח. יש תגובה ? (לא שאני חושבת שאחת משתי הדרכים הן מוסריות)

shanty.G

New member
בקשי את הסרט מאנונימוס

תוכלי לראות במו עינייך את תהליך מיון האפרוחים, השלכתם לפח, הבאת שקיות האשפה המלאות באפרוחים- חלקם מצייצים עדיין בחוסר אונים וחלקם מעוכים ומתים, אל אחורי המדגרה, היכן שיש כבר שקיות רבות מלאות בצהבהבים המצייצים שגילם הוא פחות מיממה, את ידי עובד המדגרה הקושר את השקית הנעה והקולנית כאליו היתה מלאה בזבל, לא יותר מכך, והולך חזרה פנימה. תמונה טובה מאלף מילים, ובמקרה הזה, סרט.

Coma White1

New member
אני מאמינה, אך מתלבטת,

מה בקשר לטענתו של הדוד שלי ? (ד"א, הוא בד במדגרות נורדיה.)

Coma White1

New member
אוכל לעשות זאת בעצמי.

אני גרה קרוב יחסית, אנסה להתגנב לשם ולהביא איתי מצלמה וארגז קרטון... (שוב אני יוצאת למסע צילומים.. ואני מבטיחה שאם אוכל להציל אפילו אפרוחון אחד שאראה שם, אריץ אותו לאנונימוס בדחיפות..)

חגי כהן

New member
לאנונימוס אין בית מחסה!../images/Emo31.gif

והיא לא תוכל לטפל באפרוח או בשום חיה אחרת באופן ישיר. אם ברצונך לשקם אפרוח באופן אישי את מוזמנת לעשות זאת. במסגרת אנונימוס תוכלי לעזור לאפרוחים רק דרך מאבק ציבורי: מלהיאבק בגופים שאחראים על אכיפת חוק צער בעלי-חיים, כדי שימיתו את האפרוחים באופן "הומאני" ועד לשכנע צרכנים להחרים מוצרים מן החי וכך לצמצם את כמויות האפרוחים שנזרקים לפחים.

Coma White1

New member
לא אפשרי...

יש לי חתולות, חתולות ואפרוחים לא מסתדרים ביחד. אם כך, אוכל להתקשר ולשאול אותם בקשר לבית מחסה, אני לא יודעת אם זה יהיה בטוח לשחרר אותם לאיזה שדה כמו שעשה אחד מהאנשים של אנונימוס...

אחד מהאנשים מאנונימוס...

אחד האנשים שקוראים לו במקרה חגי כהן!
בהצלחה על האפרוחים!

Coma White1

New member
אני עדיין לא בטוחה שאצליח...

וגם אם כן, זה לא יהיה מספיק... מה שאני באמת צריכה לעשות, זה ללכת לשם כל יום ולהוציא אותם... אני לא יכולה ? האמנם ?

adipo

New member
תגובה

ממקור ראשון אני יכולה להגיד לך שאכן נזרקים אפרוחים רבים לפח! אני עובדת בפינת חי בקיבוץ שלי ופעם היו מביאים שקיות של אפרוחים, שחלקם עדיין חיו(מחזה קורעעעעעעעע לב!)בשביל ציפורי הטרף. עדי -------------------------------------- בפוליטיקה כמו במתמטיקה- האחד שואב את כוחו מכמות האפסים שאחריו

למעלה