היום האחרון הגיע!!!!

היום האחרון הגיע!!!!

זהו, מהיום בשעה חמש אין יותר ילדים בפנימיה ואני לא אראה אותם לעוד המוווווון זמן כי אני מסיימת. אני לא מאמינה שהיום הזה אשכרה פה!! כל כך הרבה רגשות מעורבים, מצד אחד אני שמחה שהוא פה כי אני נורא זקוקה לחופש ואני יודעת שמעכשיו אני מתחילה לחיות . מצד שני כל כך עצוב לי בלב אני לא מאמינה שהיום אני נפרדת מהם אחרי שנתיים
יהיה טוב?! נכון??

my sTar

New member
קלולולולולולו ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

ברור שיהיה טוב כפרה!
איך הייתה הפרידה? מה עשית להם בסוף?? איך הם הגיבו? - ספרי קצת.. וגם מה את הולכת לעשות שנה הבאה? בכל מקרה, המון הצלחה בהמשך הדרך!

אני עוד לא קולטת שזה נגמר!!

אני פשוט לא מאמינה!!! הפרידה אתמול הייתה מחולקת לשניים, בהתחלה היינו בבתים שלנו כל קבוצה לבד, עשינו להם לוח כזה עם כל מיני דברים עליו כמו ממה אני חושש לשנה הבאה או מה היה לי כיף השנה וכל אחד דיבר על משהו . אחר כך יצאנו לפרידה עם כל הפנימיה ביחד ,יותר רשמית שכזאת, יש טכס שעושים כל שנה של בחירת הילד שעשה את השינוי המשמעותי ביותר ואת ההורה שעשה התקדמות . והיה גם איזה אמן עם גיטרה שניסה לעשות שירה בציבור
ואחר כך הגיע הקטע של להפרד מהילדים הם צריכים לעלות על ההסעות הייתי בטוחה שאני ממש אבכה ויהיה לי ממש קשה אבל לא היה לי קשה! אולי כי אני עוד לא מעקלת שאני לא הולכת לראות אותם יותר! בערב היה לנו ערב צוות מקסים והיה ממש עצוב להגיד שלום לכולם למרות שאני אראה אותם עוד המון

למעלה