היום הארוך ביותר

yaely222

New member
היום הארוך ביותר שלום כולם.

היום הוא היום הארוך ביותר וגם שם של סרט מפורסם בשם "היום הארוך ביותר"הסרט דן על הפלישה לנורמנדי ומלחמה בגרמניה הנאצית ובהיטלר.
כדור הארץ הצפוני נוטה אל השמש ומקבל ממנה את מלוא השמש ומדינת שוודיה די קרובה לאזור יש ימים שהשמש מאירה את שוודיה במשך 20 שעות ביממה בתקופה זו.
לשוודים יש פולחן של ריקודים המזכירים פולחן אלילים, תופים, ריקודים סביב פסלים ועוד.
אולי נתחיל גם אנחנו לרקוד?

גיורא26

New member
הסרט "היום הארוך ביותר"
הסרט "היום הארוך ביותר" הפך לסרט קלאסי, מליונים צפו בו. לדעתי זה סרט מצויין.
חבל שלא מרבים כאן לכתוב, הייתי מוצא נושא לשיחה משותפת. לי אין בעיה עם הזום יש לי מי שדואג לסדר לי כול פעם וכך אני נשאר צעיר. (לא מרגיש את הזקנה)
שבוע טוב כולם

yaely222

New member
הזזנו את הקורונה הצידה

היום חידשו אצלנו את חוג הדרמה. היינו 8 בנות וישבנו במרחק שני מטר עם מסכות על הפנים. לא צריכה לספר לכם כמה חם בתוך המסכה. כמעט נרדמתי. משך שעתיים ישבתי כמו בתוך ערפל. אינני יודעת אם נהגו בחוכמה בפתיחה, זה היה לפי רצון הבנות. המורה והרכזת של המועדון החליטו שיהיה מופע. לפני הקורונה היינו אמורות להופיע מיד אחרי פסח עכשיו כבר שכחנו את כול החומר ובכול זאת החליטו להמשיך כאילו לא הייתה קורונה.
לא יודעת איך אני אצליח להמשיך עם המסכה והמרחק. אל תשכחו שלא שומעים כלום במרחקים האלה מצד שני לא רוצה לוותר עלהמופע. נחיה ונראה.

טובי1952

New member
ערב טוב, איפה שי?
אוהבת את הבדיחות שלך.
קודם כול יפה שחידשו לכם את החוג וגם שהחליטו לא לוותר ולהמשיך כאילו שום דבר לא קרה. אני מציעה לך יעלי לצאת
לשירותים מפעם לפעם ולאוורר את עצמך ואת המסכה שלך..
הורונה פה אם נרצה או לא נרצה וצריך להזיז אותה ולהמשיך לחיות.

שי1951

Member
ערב טוב
אני פה

גיורא - מצרף (עבורך בקישור) קטע מהסרט, היום הארוך ביותר:
https://www.youtube.com/watch?v=cpWYxVM80Mw&list=PLfrNVJyCBex2XBULNQSfhkJinC0m1_l3g
טובי - עצה טובה (ליעלי) להתאוורר מידי פעם ע"י יציאה לשרותים,
יעלי - לתשומת ליבך (עצתה של טובי, להתאווררות).
קורונה, חורונה לא חשוב - צריך להיזהר מהדבקה. העיקר הבריאות!

ולסיום מה שהוא משובב נפש, בקובץ המצורף:

למעלה