היום הבדיקת CT-PET הקובעת

היום הבדיקת CT-PET הקובעת ../images/Emo36.gif

אחרי כמעט חודשיים בלי טיפולים וכשאני מרגיש מצויין ב"ה היום הבדיקה הקובעת שלי האם אני "נקי"
או ח"ו לא.
והצרות של "הקרנות" וכאלו ממשיכות. [אני יוצא לבית החולים בצהריים, מקווה שבחזור לא איתקע בפקקים של המתנחלים, שרק ירגישו טוב החבר'ה האלה, ולא יגרמו נזקים מיותרים] תחזיקו לי אצבעות חברים.
ביי ויומטוב לכם. יוני

מיליתו

New member
בהצלחה

בהצלחה בהצלחה בהצלחה יוני - לך עם תחושת הבטן שלך... והכל יהיה טוב

אביתר27

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

שיעבור בקלות והעיקר שהתוצאות המיוחלות יגיעו. (הקרנות זה לא סוף העולם בכל מקרה, אבל גם לא תענוג גדול)

yaldasukar

New member
בטח שיהיה בסדר ../images/Emo57.gif

בס"ד אמן אמן אמן שיהיו בשורות טובות
. ה' יעזור. נראה לי שעשיתם בשכל שחיכיתם חודשיים מאז הכימו' ועד ה-pet.. אצלי עשו את הבדיקה 9 ימים אחרי שסיימתי את הטיפול וכנראה שזה היה מוקדם מדי. אז כולנו מחכים לבשורות טובות. ואל תדאג- ההקרנות קטנות עליך אחרי הכימו' שעברת כמו גבר-גבר

../images/Emo51.gif רבה לכולכם על התמיכה-

אני פעם ראשונה די בלחץ מהכל, כי מבחינתי אני אחרי המחלה, ממש חזרתי לחיים הכי טובים שיש, זה אומר- שיער ארוך (חחח יותר בהיר וחלק ממקודם...) אוכל הכל, נעלמו כל הריחות, הדקירות וכו'... ורק מלחשוב על חזרה לטיפול מסוים בהקשר של המחלה עושה לי רע. אז אני אופטימי כרגע (הרופאה שלי גם נשמעה אופטימית לקראת סוף הטיפול, ואמרה שלא ניראה לה שאצטרך הקרנות חלילה, אבל עדיף לחכות..) אז נחכה בתקווה לבשורות טובות.ושוב תודה לכם/ן
ואת מיליתו היקרה - בקרוב מאוד אצלך רפואה שלימה שלימה שלימה אמן... אני קורא תמיד את הודעותייך ומצפה לטוב אצלך במהרה.

מיליתו

New member
תודה חמוד

תמשיך לעשות חיים - סע לחו"ל, תמצא עבודה, חברה... הכל לפניך... בעזרת השם - הכל בסדר. וגם לי עלו קצת הספירות היום - עוד קצת, ואוכל לחזור לטיפול (מצחיק שאני רוצה לחזור לטיפול, לא?)

בהצלחה ליוני ../images/Emo45.gif

הלוואי הכל בסדר ושתהיה לנו רק בריא וחזק תמיד תמיד

24 ברבלה

New member
בהצלחה חומד ../images/Emo57.gif

מצטערת על התגובה המאוחרת... היה לי מבחן מאמינה לחלוטין שיהיה בסדר, אתה תראה שבסוף לא תצטרך הקרנות בכול אופן מחזיקה אצבעות וחוץ מזה יא סנוב הפסקת לרשום לי אז יאללה... ברבלה

למעלה