היום הבנתי לראשונה את משמעות המושג "וקטור"

יצורה

New member
היום הבנתי לראשונה את משמעות המושג "וקטור"

כלומר, כבר מזמן הבנתי (לאלו מביניכם שמגחכים ואומרים לעצמם "הגיע הזמן שתביני, אחרי שבנו אגף על שמך בפקולטה" - תמותו), אבל היום זכיתי להדגמה מוחשית בעזרתם האדיבה של הכלבים שלי. אז לצדיקים שביניכם שרוצים שאחלוק עמם את התובנה המרגשת שחויתי, אני אסביר: וקטור זה גודל (כלומר - 3 כלבים במשקל כולל של 80 קילו) וכיוון (כלומר - הגולדן רטריבר המחונך למשעי שיושב יפה ומחכה שהרמזור יהיה ירוק בצידו השני של הכביש). ועכשיו חידה למתקדמים שביניכם (למד, אתה יכול ללכת לנוח אם זה יותר מדי בשבילך): מה יקרה לנק' A המסכנה (כלומר - אני) כשסכום הכוחות לא שווה לאפס, או במילים אחרות - כוח אחד (הכלבים) יותר גדול מהכוח השני (החיכוך של כפות הרגליים שלי שמנסות לשתול את עצמן ברצפה + הכתפיים שלי שאוטוטו יוצאות מהמקום וזורקות לפח שבועות של פיזיותרפיה)? א. נקודה A תקבל חופשי חודשי לפיזיותרפיה ב. נקודה A תמצא את עצמה מרוחה באמצע מערכת צירים (כלומר - הכביש) ג. נקודה A תתחיל לתאר את החיים שלה במונחי וקטורים וחברים שלה יחרימו אותה ד. כל התשובות נכונות בין הפותרים נכונה יוגרל סוס כדורי בואקום.

נקודה A תיפגש בנקודה B

בעל 4 וקטורים במשקל כולל של 120 קילו ואז יש משוואה עם 2 נעלמים...

אני חייב לציין

שמדובר בהודעה משעשעת למדי, מקורית אפילו ואלוהים יודע, ובטח גם את, כמה קשה היה לי להוציא מילים כאלה ממקלדתי.

למעלה