היום הגורלי בחיי

**tamar**

New member
היום הגורלי בחיי

אז ככה, היום היה זה אמור להיות היום הגורלי בחיי: היום הייתי אמורה לדעת איזה כיתה ואיזה ילדים אני הולכת להדריך השנה הבאה. ואז הייתי מאושרת ממה שהייתי מקבלת והייתה לי שנה נהדרת מלאה בחויות וחברים ואנשים חדשים שהייתי אמורה לפגוש. והייתי לומדת המון, ועוזרת בצורה כל כך חשובה והייתי נהינת מכל רגע. אבל החלום הזה התנפץ לפני שעה, גיליתי שכל התוכנית הזאת לא תצא בכלל לפועל. אני לא אהיה מדריכה והכל בגלל טעות ענקית שעשו כמה רפי שכל שטוענים שהם מבינים בהדרכה. זה יהיה הפסד ענקי בשבילם- את זה כבר הבנתי, הבעיה היא שאני מאוכזבת, מאוכזבת נורא. אני בוכה המון, כל כך רציתי להדריך!!!!!!כל כך!!!!!!אני לא מאמינה שלא התקבלתי!!!! איך אני אוכל להמשיך ולראות את כל החברות שלי מדריכות ואני לא?!?!?! אני כבר לא יודעת מה לעשות, השיבוצים לא ניתנים לשינוי ואני כל כך עצובה!! עכשיו אני אתרחק מכל החברות שלי מפני שהם כל הזמן יהיו בפעולות ופגישות וימים שקשורים להדרכה ואני לא יהיה חלק מזה. אצלנו מי שלא מדריך פשוט יוצא מהחברה הזאת ואני כל כך לא רוצה!!!!!!!! מה לעשות???????

כמה דברים...

איזה מין חברות אלה שהן ינדו אותך ככה בגלל שלא תהיתי מדריכה גם????????? הן לא שוות חברות כאלה!!!!! באיזה תנועה בכלל? גלית

**tamar**

New member
לא התכוונתי לזה

ממש לא התכוונתי להגיד שהחברות שלי ינדו אותי, התכוונתי להגיד שבגלל שהן ישקיעו את כל הזמן החופשי שלהם שם ואת יודעת, ידברו על זה כל הזמן אני אהיה בחוץ ואשאר מחוץ לכל הקטע הזה

קרואלה

New member
אולי הגיע הזמן למצוא חברות נוספות?

לא מבחינת זה שינדו אותך. תמצאי חברות שלא מדריכות אז איתם תבלי בזמן הפנוי ואז תחליפי רשמים! בת כמה את? יש גיל שבו מוסיפים חברות ולפעמים גם גורעים. לפעמים זה נראה הדבר הכי נורא בעולם אבל לפעמים את מגלה חברות שנותנת לך כל כך המון שאובדן/החלשות החברות הקודמת לא כל כך משנה! אנשים מחליפים חברים כל הזמן! תחפשי חברות נוספות ואם החברות הנוכחיות שלך שוות משהו אז הקשר ישאר טוב וחזק, אם החברות שלך לא שוות כלום אז יתנתק הקשר לאט לאט אבל מה אכפת לך? הם ממילא לא שוות כלום!

MetalBoy

New member
מצטער אבל זו לא הבעייה פה!

החברות שלה ישארו חברות שלה בכל מקרה! הבעייה שלה שהיא לא תוכל להדריך! יש לי כמה שאלות אלייך תמרה: 1. אולי תוכלי להיות עוזרת מדריכה ? זה לא אותו דבר אבל גם משהו 2. אולי תוכלי להיות ממלאת מקום? 3. איזו תנועה זו? 4. אם את יכולה להיות מדריכה שנה הבאה פשוט תחכי בסבלנות ותהני ממה שיש לך מטאל

קרואלה

New member
אבל החוויות לא אותן חוויות!

זה יכול להרוס חברות! אצלי זה קרה, היינו באותה כיתה ועשינו הכל ביחד. עשו סלט בכיתות והפרידו בינינו. היא לא אהבה את החברות החדשות שלי אז היא הפסיקה לבלות איתי. לא היו לנו חוויות משותפות אז היה לי קצת קשה למצוא נושאים לשיחה כל יום לשעה וחצי כמו שעשינו פעם. לא רבתי איתה או משהו פשוט אנחנו כבר כמעט לא בקשר. אלייך: למה את צריכה להתפשר על עוזרת מדריכה? זה סימן מאלוקים שלא מתאים לך להיות מדריכה השנה, תחכי לשנה הבאה ואם לא גם זה לא סוף העולם!!!

MetalBoy

New member
מה סימן מאלוקים??

הוא לא קיים בכלל? ומי הוא בכלל בשביל לקבוע שהיא לא מתאימה להיות מדריכה??? אלוהים סתם אחד שהמציאו אותו! אם היא רוצה להיות מדריכה עליה ללכת אחרי החלום שלה בלי לוותר! לפחות שתהיה עוזרת מדריכה אם לא מדריכה צריכים לדעת להתפשר בחיים! מטאל

**tamar**

New member
מטאל

חשבתי על מה שאמרת ואתה צודק אבל שקלתי את העיניין, אין אפשרות להיות עוזרת מדריכה, אפשר להיות פעיל אבל אז זה סתם הרגשה שאתה לא תורם כלום גם נראה לי שיהיה לי קשה להסתובב שם ולראות את כולם מדריכים ורק אני לא. ודבר שני זה שאני יודעת שזה לא סימן מאלוקים כי אני לא מאמינה בו ואני יודעת שיכולתי להיות המדריכה הכי מצויינת שקיימת ,הרבה יותר מאלה שקיבלו להדריך

MetalBoy

New member
העיקר שאת יודעת שאת מדריכה

טובה! ואם אפשר תחליפי אחרות כשיהיו חולות.. וגם תמיד יש את שנה הבאה מטאל

נריה_ה

New member
ומי אתה שתקבע? אתה לא יכול!!

ולו רק מהסיבה הפשוטה שלא ניתן להשיג דבר על אלוהים... לפי ההגדרה אלהים אינסופי. אתה סופי. בתור סופי אתה לא מסוגל לדעת את האינסופי.

NoyNoy

New member
כמה דברים על הדרכה...

אין ספק שכשכולם מתחילים להדריך זה נראה כמו הדבר הכי חשוב בעולם... אבל תאמיני, ואני מדברת מניסיון, אחרי החודש הראשון של ההדרכה זה כבר נמאס. כל הפעילויות שקשורות להדרכה לא תופסות את כל החיים, ורוב המדריכים מנסים לצאת מזה. זה נשמע לך עכשיו כמומדע בדיוני, אבל זה באמת באמת ככה. אל תדאגי, יהיה בסדר. אני גם חשבתי שההדרכה זה הדבר הכי חשוב בעולם, ובסופו של דבר סבלתי מכל שנייה.

מיכל בר

New member
כמדריכות בצופים...... ../images/Emo38.gif

היי לך! ...אנחנו שתי נערות-שמדריכות בצופים...ולפחות נראה לנו שאת בצופים... ולדעתנו את בכלל לא צריכה להתבאס מזה...תחשבי על זה: יהיה לך יותר זמן לחברות חדשות.... חבר חדש.....וכמובן:לימודים!ותאמיני לנו-צריך את הזמן הזה! וכמו שהקודמים אמרו לך.....יש את השנה הבאה!!! ...ובינתיים תוכיחי למרכז שאת פעילה ונמרצת ואחראית והוא ב-ט-ו-ח ייתן לך הדרכה.... אז מה את אומרת? ומקסימום....תבואי להדריך אצלנו...אנחנו נואשים למדריכי חוץ!!! ביי בינתיים! מיכל ומעיין

למעלה