היום הגיעה החבילה האחרונה שהזמנתי בעלי אקספרס ב-11/11

trilliane

Well-known member
מנהל
היום הגיעה החבילה האחרונה שהזמנתי בעלי אקספרס ב-11/11

די מוזר שחבילות שהזמנתי מסין (הן באיביי והן בעלי) אחרי יום הרווקים הסיני כבר הגיעו, אבל אחת הצליחה להיתקע שלושה חודשים! היום הזה יצר חת'כת "פקק"; לא אתפלא אם היא נתקעה באיזה שק שרק עכשיו נפרק...

תם ונשלם: מתוך 24 חבילות שנשלחו אליי, הגיעו כולן. חלקן כבר בדצמבר, רובן בינואר, שלוש בפברואר. על שתיים לא קיבלתי הארכה מהמוכר ולכן נאלצתי לפתוח מחלוקת עוד בינואר וכבר קיבלתי החזר (והן הגיעו שבועיים-שלושה לאחר מכן); על שתיים פתחתי מחלוקת בפברואר, ממש ביום האחרון האפשרי; בפוקס הן הגיעו יומיים-שלושה לאחר מכן והספקתי לסגור את המחלוקת לפני שקיבלתי החזר.

אחרון חביב: אני מבינה את מצוקת הדוורים, אבל מעצבן שדואר ישראל גרר אותי לסניף (לא בפעם הראשונה) על זוג גרביים (קיציים, דקים וקצרים) בתוך מעטפה פולימרית קטנה ודקיקה (באורך 10 ס"מ). זה כ"כ קטן וקל שממש לא בעיה לשים בתיבה, לזה לקרוא "דבר דואר גדול"? רק כי יש לזה טיפונת נפח?
זה רך ונמעך, הרבה יותר קל לשאת את זה בתיק ממעטפה גדולה שאסור לקפל.

אבי לב50

New member
זה מגיע כ"צרור קטן" ולא כמכתב ולכן כל הסיפור.

לא קשור לדוורים כלל וכלל. זה לא מגיע אליהם בכלל.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא כל הסיפור; בעבר חילקו כאלה לתיבה ואף גדולים יותר

יותר מפעם אחת השאירו לי ספרים בתיבה, וגם כיום ועדיין מחלקים מעטפות מרופדות קטנות שאינן מכתבים. זה לא שהם לא יכולים; הם לא רוצים. הם שינו את הנהלים לרעת האזרחים.

אני מבינה שיש כיום יום עומס חבילות על הדוורים, אבל ציפיתי שירצו להקטין במעט את העומס בסניפים... ויש איזשהו גבול מגוחך שבו "דבר דואר גדול" הוא למעשה דבר דואר קטנטן וקל, שאין שום סיבה אמיתית שלא יחולק לתיבה (כפי שהיה בעבר).

למעלה