היום הגיעה הפיליפינית ! הידד

אסתרס

New member
היום הגיעה הפיליפינית ! הידד../images/Emo68.gif

היום שוב חזר האינטרנט. ולכן אני כאן. הפיליפינית עושה רושם טוב. היא מבוהלת מאוד ונבוכה מאוד. אחר הצהרים לקחתי אותה להכיר את שלמה בביהח , והיה בסדר. ממחר ועד יום שישי אהיה צמודה אליה עד כמה שיתאפשר לי, כי עלי גם לעבוד. וביום שישי אני יוצאת לחופש ל-13 יום לארהב. הכל שולם מראש והתכנית היתה לצאת עם שלומי, והכל התחרבש, והילדים לוחצים והחברים , וגם אני חשה שאני יורדת מהפסים, לכן החלטתי לנסוע. מיכל תמשיך להשגיח על שלמי ועל המטפלת עד שאשוב. מה הייתי עושה בלי מיכל בתי היקרה והמסורה. מאחלת ל כ ו ל ם המשך חג פסח כשר ושמח ו מ ש ע מ ם ! אני מודה לכם על התמיכה ששלחתם אלי , והדאגה שהפגנתם, את הכל אסף אירילה היקר ומסר לי מילה במילה. כנ"ל גם רותי יצחקי המקסימה. נפעמתי שחברים מהפורום באו לבית-רבקה לבקר את שלומה ואותי ! ! ! תודה רבה לכולם על הכל. ביי ולילה טוב.

../images/Emo24.gifמגיע לך לנסוע עברת

חביות קשות, שתהני , תלכי לשלום ותחזרי בשלום ,כל הכבוד למיכל שתשמור על אביה בהעדריך,שנשמע רק בשורות טובות ורפואה שלמה לשלמה.

אסתרס

New member
תודה אריאלה וחג שמח וכשר../images/Emo68.gif

תחזיקי מעמד !!! אסתר.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif היי אסתר

אני מאוד שמחה לראות אותך שוב בפורום. דאגנו לשלמה ולך כל תקופת העדרותך. קיבלנו ממך ד"שים מרותי וגם מאירילה ועקבנו אחר ההתאוששות של שלמה. מזל טוב על קבלת הפיליפינית. בטוח שיהיה בסדר. כל מי שלקחה עובדת זרה היתה מרוצה בסופו של דבר והרבה אמרו לי שלא ידעו איך הסתדרו לפני כן. גם אם העובדת לא ממש התאימה, אפשר לבקש להחליף אותה עד שמוצאים את המתאימה. כל הכבוד לך שאת נוסעת לחופש. מקווה שתצליחי ליהנות ולנוח ולאגור כוחות. מי כמונו כאן בפורום מבין ויודע עד כמה זה נחוץ. כל הכבוד לבתך מיכל שתמלא את מקומך ותדאג לשלמה במקומך. שתהיה לך נסיעה טובה, ושתחזרי בשלום ותמצאי את שלמה מתאושש ומתחזק גם בהעדרך. חג שמח והכל טוב

אסתר , שרק יהיה טוב

אסתר יקרה , טוב לשמוע ממך ואני מקווה שגם שלמה היקר שלך מרגיש טוב. אני מאחלת לך נסיעה טובה וטיול מהנה ואגירת כוחות להמשך הדרך. כפי שכבר נוכחנו כולנו , את ומיכל בתך מטפלות בשלמה במסירות אין קץ ואהבה ועכשיו גם הפיליפינית תעזור. אז גם מזל טוב שהיא הגיעה והלוואי שתהיה מוצלחת ונעימה ורגישה ואת תוכלי להנות בטיול בלב שקט. כל טוב והמשך חג שמח , חיבוק גדול לך ולשלמה , טובה

zs1957

New member
שיה לך רק טוב אסתר

היי אסתר, טוב לראותך שוב בפורום . מזל טוב לקבלת הפליפינית שיהיה בהצלחה. שתהיה לך חופשה נעימה בארה"ב את זקוקה לתדלוק ואגירת כוחות וגם לרגעים מהנים. בתך היקרה והמסורה מיכל, תשגיח על שלמה וגם על המטפלת עד לשובך. המשך חג שמח וכל טוב, זהבה שחם

ronnyw

New member
אסתר, סעי לשלום !!

שמחתי לקרוא אותך שוב, שמחתי על שקיבלת סוף-סוף סיוע - ובעיקר שמחתי על החלטתך לסוע לחו"ל (אני עצמי חזרתי ארצה לפני שעתיים...). סעי, בלי, מצי את הזמן ואת ההזדמנות. המשך חג שמח !!

למעלה