היום הדלקת
ראשון של חנוכה

היום הדלקת ../images/Emo16.gif ראשון של חנוכה

שיהיה חג שמח.הרבה אור,אושר ושמחה.. והללאי שיקרה לנו איזה נס קטן הלוא זה חג הניסים והנפלאות...לא?!

רותי&ע

New member
../images/Emo32.gif לימור וכל מי שלא קיבל ממני

תשובה למסר ששלח. אם לא עניתי כנראה לא קיבלתי
יש באג בגלל ה-& כנראה. אם מקלידים את השם המסר לא נשלח (והכי גרוע שאין הודעת שגיאה). אז צריך לפתוח את הכרטיס האישי שלי. ללחוץ על "הוסף לרשימת הכתובות". לאחר מכן במסרים כשפותחים הודעה, לבחור את השם מהרשימה ולא להקליד.

רותי&ע

New member
../images/Emo32.gif נירית1

שלחתי לך מסר (וגם מיילים שכנראה לא הגיעו ליעדם).

חג אורים שמח ../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

זה לא החג הראשון שנחגוג עם ניב, אבל זה יהיה החג הראשון שהוא יבין אותו ולא יסתכל רק על הנרות אלא גם ינסה לגעת (קצת בעיה) חג שמח לכולם.

גם החג הראשון שלנו עם אורן../images/Emo138.gif

ניתן לה לטעום לביבות וסופגניות שיהיה לכולנו חג שמח

שיהיה רק טוב

קיבלנו חנוכיה מהגן ואריאלי תוכל להדליק נרות עם אבא. ביום שישי (היום שבו מקבלים את יצירות השבוע) קיבלנו גם סופגניה שהם עשו מעיסת עיתונים ונייר קרפ חום, מתוק מתוק מתוק, לא יכולתי להפסיק לצחוק כשראיתי את זה. וביום ראשון - מסיבה חגיגית, ההתרגשות חוגגת

אני לא מדליקה אף פעם נרות

אבל מפרגנת מכל הלב לחגיגות של אחרים ומביאה את עומר בכייף. עומר הדליק עם סבתא נר ראשון ואפילו קיבל ממנה חנוכיה. והיום מסיבה בגן...

nonana

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo16.gif

שיהיה רק טוב. הרבה שמחה בבית והרבה אור. שהילדים שלנו ידעו עולם טוב יותר רק שיקרה הנס הזה.

limori

New member
חנה למה?????

החג הכי יפה שלנו זה חנוכה... את שאר החגים אני ממש לא אוהבת כל החגים שלנו סובבים סביב אוכל. וכאן החנוכיה הדולקת והשירים של חנוכה...אויש זה עושה לי טוב בלב... עומר לא מבקש להדליק נרות חנוכה בבית????

נרות ניתן להדליק תמיד

חנוכה מסמל בעיני את נצחון הפנאטיות הלאומנית על השפיות והרצון הפשוט להתקיים. מה שקרה אז דומה בעיני למה שעלול לקרות כאן היום.
על הכובד

zimes

New member
אני ילדתי בד´ חנוכה

מבחינתי, הלידה התחילה בהדלקת הנרות ערב קודם - נר רביעי. הדלקנו בבית, ואח"כ נסענו לחברים להדליק שוב. השנה, כשהוצאתי את החנוכיה מהארון, ראיתי שיש שם שרידים של 4 נרות, ושום סימן של שימוש בהמשך החנוכיה. בחצי השני של החג היינו בבית החולים.

אוי צימעס, זה נורא נורא מרגש ../images/Emo99.gif

יש לך מין סימן סימבולי כזה שאומר לך עד כאן (נר רביעי של חנוכה) החיים היו משהו אחד ומאז קרה מהפך מופלא והחיים השתנו והפכנו פתאם להיות משפחה... זה ממש ממש נפלא
ואני כבר מברכת במזל-טוב מוקדם לשני המתוקים
שירלי.

nonana

New member
יאווווו איזה יופי../images/Emo24.gif

יש לך חנוכיה נוספת? אולי תשמרי עליה כמזכרת ליום מרגש זה?

ואני ילדתי יום אחרי חנוכה, אבל

הלידה התחילה בנר שמיני, ז"א הצירים והספקנו להדליק חנוכיה, לאכול זלביה מתוקה, ולרוץ ללדת. חנוכה תמיד יהיה בשבילי יום האם האמיתי.

למעלה