חחח, לי היה יומולדת בבחירות!
I imale New member 9/12/01 #20 וככה התבטל לנו מפגש פורום הריון ../images/Emo8.gif שהיה אמור להיות אצלך בחנוכה, זוכרת? חג שמח שיהיה לכם, והמון מזל טוב לקטנים
וככה התבטל לנו מפגש פורום הריון ../images/Emo8.gif שהיה אמור להיות אצלך בחנוכה, זוכרת? חג שמח שיהיה לכם, והמון מזל טוב לקטנים
ח חגית של אורן New member 9/12/01 #26 צימעס - נהדר לפגוש בך שוב נפגשנו בפורום הריון, והנה נפגשות שוב. מה שלום התאומים שלך? עכשיו שאני אחרי הבחינות, אני מקווה שסוף סוף באמת ייצא לנו להפגש. כיף לפגוש כאן מישהי מוכרת
צימעס - נהדר לפגוש בך שוב נפגשנו בפורום הריון, והנה נפגשות שוב. מה שלום התאומים שלך? עכשיו שאני אחרי הבחינות, אני מקווה שסוף סוף באמת ייצא לנו להפגש. כיף לפגוש כאן מישהי מוכרת
ח חוה 1 New member 9/12/01 #24 ../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif אהבתי
I imale New member 9/12/01 #21 חג שמח לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo16.gif את החג הזה אני אבלה בבית עם רומי ובהתרוצצויות: מי יודע, אולי גם לי יקרה נס ואמצא עבודה חדשה
חג שמח לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo16.gif את החג הזה אני אבלה בבית עם רומי ובהתרוצצויות: מי יודע, אולי גם לי יקרה נס ואמצא עבודה חדשה
A anat30g New member 9/12/01 #22 קרה היום נס שאף אחד לא נהרג בפיגוע אני חושבת שזה היה נס... או לפחות רוצה להאמין שהיה לנו נס... והלוואי שלא נזדקק לעוד ניסים כאלה במהלך החג ובכלל... חג שמח - ענת
קרה היום נס שאף אחד לא נהרג בפיגוע אני חושבת שזה היה נס... או לפחות רוצה להאמין שהיה לנו נס... והלוואי שלא נזדקק לעוד ניסים כאלה במהלך החג ובכלל... חג שמח - ענת
פ פנינה של שחר ותומר New member 9/12/01 #23 חג אורים שמח../images/Emo16.gif תאכלו הרבה שחקו ב ותהנו מהחג ושיהיה שקט... היום שחר שלי בדיוק בת 4 לפי תאריך עברי, נולדה בדיוק בנר ראשון...
חג אורים שמח../images/Emo16.gif תאכלו הרבה שחקו ב ותהנו מהחג ושיהיה שקט... היום שחר שלי בדיוק בת 4 לפי תאריך עברי, נולדה בדיוק בנר ראשון...
S shelycat New member 9/12/01 #27 חג שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif תראו את האייקונים החדשים:
א אמיר. New member 10/12/01 #35 חמש חנוכיות בחלון.... כולנו מדליקים (רעיתי ואני מדליקים חנוכיה אחת). כולל הפספסוס בן ה 2.5 חנוכה שמח לכולם...
חמש חנוכיות בחלון.... כולנו מדליקים (רעיתי ואני מדליקים חנוכיה אחת). כולל הפספסוס בן ה 2.5 חנוכה שמח לכולם...
ח חגיתושתוש New member 10/12/01 #37 אנחנו לא הצלחנו לשכנע את אריאלי שנדליק נר אמיתי בחנוכיה שלה, אבל היא שמה את החנוכיה לידה והחזיקה נר ביד, ממש כמו אבא.
אנחנו לא הצלחנו לשכנע את אריאלי שנדליק נר אמיתי בחנוכיה שלה, אבל היא שמה את החנוכיה לידה והחזיקה נר ביד, ממש כמו אבא.