היום הוא היום האחרון של הפסטיבל

mirigami

New member
היום הוא היום האחרון של הפסטיבל

אתמול היה יום נעים ורגוע הגיעו בסביבות 400 איש הבאנו צוות גדול של מדריכים ולכן החובבים ישבו ליד הסוכה וקיפלו בכייף. מנהלת המוזיאון שנמצאת שם סיפרה לנו שכמשפחה נכנסת כולם מרותקים ומתפעלים מהתערוכה. הם יוצאים לסדנאות ואחר כך הילדים וההורים חוזרים ושוב מביטים בקיפולים שבתערוכה,זה ממש מרגש לשמוע על כך . אם ביום ראשון ילדי שדרות עשו לי את היום אתמול התגובה הזו עשתה לי את היום. לפסטיבל הגיעו אתמול מהחובבים: יובל , אלירן , סעדיה , איתי, שי והם קיפלו ליד הסוכה.(אני מקווה שלא שכחתי אף אחד) פול היה אתמול בעיקר בתערוכה ונראה כי הוא ממש נהנה. היום הפסטיבל מסתיים ולא אל תשאלו אותי מתי הכנס ואם ,אל תשאלו אם יהיה עוד פסטיבל לא היום תשאלו אותי בעוד חודשיים. האוירה מקסימה ואנשים יוצאים ממש מרוגשים. אבל כדי שזה יקרה נדרשה עבודה רבה מסביב לשעון אני לא מדברת על כל המכשולים שעברנו. ואנחנו עוד נודה בגדול לשרון מהמוזיאון שהשקיעה יחד איתי את הנשמה והלב. לא היה לנו חג אבל היה שווה . בהמשך נודה לאודטה מכיון שהתוכנית שלה הביאה רבים לפסטיבל. אני מקווה שהיום גם יהיה קהל רב! יום טוב מירי

mirigami

New member
היום סוף סוף הסתיים הפסטיבל

ועכשיו אני לוקחת כמה ימים לנוח מהלחץ הציפיות והעבודה הקשה. היום היו בסביבות 400 איש ,היה יום רגוע ואנשים טיפטפו כל היום. החובבים שהגיעו הם: גלעד נאור , יובל אטלס, מתן בירן, גלינה סקיר ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד. החובבים ישבו סביב שולחן עגול וקיפלו ,מידי פעם הצטרפו אליהם מבוגרים וילדים וצפו בהם או קיפלו איתם. הנזיר הוריקושי סיים היום בשעה 14.00 והיתה התלהבות גדולה סביבו המדריכים שהיו היום :שרית, רויטל, תמר ,מירב היום גם פרקנו את הסוכה יובל ממש נהנה מלפוצץ את הנייר של הסוכה...... החובבים סייעו בסגירת האירוע ופירוק הפסטיבל ועל כך מגיעה להם תודה תודה גדולה גם לשרה ולרותי על העבודה הקשה. אנשים נהנו מהתערוכה והתגובות חיוביות. התערוכה יורדת ביום א' בבוקר. בסך הכל האוריגאמי קיבל חשיפה יפה וזה מספק אותי מכיון שאני רואה בתפקיד של המרכז לאוריגאמי כמקדם את האוריגאמי בישראל. תודה לכולכם על שהייתם חלק מפסטיבל והתערוכה

mirigami

New member
אני פותחת שרשור נוסף של תגובות

כיתבו איך היה לכם ממה נהנתם במיוחד ומה כדאי לפעם הבאה :

למעלה