היום הוא יום ההולדת של כל בני

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
היום הוא יום ההולדת של כל בני../images/Emo65.gif

האנוש ברחבי העולם.(MANKINDE) וזה לפי האמונה הסינית. אז נכון שכואב לי הגרון ,והראש,והאוזניים,ומרגישה שעבר עליי 4+4 אך רציתי לספר לכם על המנהג הנחמד הזה. שחל היום. היום השביעי לראש השנה הסיני. 6 הימים הראשונים הוקדשו לחיות . כל יום לחיה אחרת. והיום הוא יום חשוב מאד. ובהרבה בתים חגגו את הנפת הסלט המפורסם באורי תוך קריאת " לו הא" הרבה עסקים נסגרו לכבוד זה. ואני הייתי מוזמנת לשני בתים פתוחים. כולל ארוחת ערב. אך לא יכולתי.וחבל לי. לא נורא תמיד יש עוד שנה.. ומחר הוא היום הכי חשוב לקהילה הבודהיסטית. מחר הוא יום תפילות במקדשים. וארוחה מיוחדת בבתים. מחר מבחינתם הוא היום שבו האלים עולים השמיימה. אחרי ביקור כאן. ואני אקפיץ סלט כזה ביום אחר... אז יום הולדת שמח לכל בני האנוש באשר הם. WAN עם כוס של תה כריזנטמות...

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo140.gifיום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

צריך שיהיה כזה חג אוניברסאלי שכל האומות חוגגות. נשמע ממש מרתק ואקזוטי. ועל תה כריזנטמות אני שומעת בפעם הראשונה. איך הטעם? תרגישי טוב!

ANNABELL

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היי wan, מקוה שאת מחלימה ומאחלת לך מקרב לב רפואה שלמה. Mankind Day shoud be everyday and all over the world מאמצת יום זה בחיבוק, שמחה והרבה אהבה. יש עוד כמה דברים שניתן ללמוד מהאנושות כולה ברחבי העולם - ולהתחיל את היום דוקא במנהג הקל, המענג והחשוב מכל המנהגים האחרים - עולמנו יהיה מקום קסום לחיות בו. מאחלת לך בריאות טובה והרבה שמחה (בזה נתברכת).

החלמה מהירה../images/Emo20.gif ומזל טוב לכולנו../images/Emo20.gif

מקווה שתרגישי טוב במהרה ותודה רבה ומיוחדת על ההעשרה הזו

ayeletba

New member
החלמה מהירה wan ../images/Emo184.gif

ותשתי הרבה הרבה תה עם כריזנטמות.

ורד 34

New member
מזל טוב לעולם אך שאת תרגישי טוב

קחי 2 כדורים ותיתקשרי לרופא מחר.

wan

New member
תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifכבר נעשיתי

כמעט בריאה.רק מלראות כמה דאגה ואהבה יש פה. תודה רבה . ולגבי החג הזה. כן אפשר לאמץ הרבה דברים. ובעיקר את הסובלנות הדתית והעדתית שחווים פה. צריך לראות כדי להאמין. במסדרון אחד שבו אני גרה יש: ממול סינים-עם מקדש קטן על יד הבית למנחות. אצלי יש מזוזה כמובן. משמאל יש מלאזים.-שהם מוסלמים באמונתם. בהמשך הודים.-עם קטורות ומנחות. ובכל חג יש את הריחות והמנחות המתאימות במסדרון. רק אצלי ואצל המלאזים אין-כי לשתי הדתות שלנו פסל ומסיכה לא הולכים. אבל מהבית שלי יש ריחות , אפיה ואוכל שתמיד קוראים להם... ואשמח מדי פעם לספר לכם. גם בארצנו היפה יש דברים מקסימים,רק שמרוב מלחמות לא רואים הכל. אני למשל הייתי רוצה לדעת יותר על המטבח הדרוזי,ותבליניו. או על המטבח הבדואי- ותבליניו. הצ'רקסי הפלשתינאי גם הוא עשיר. מה דעתכם? יש למישהו ידע בתחום? נשמח לשמוע. ותה כריזנטמות ,כשמו כן הוא-חליטה של פרחי כריזנטמות לבנות-יש גם צהובות. שגודלו במיוחד לחליטה. וזה לא הסוג המתורבת המוכר לנו. ותכונתם היא הורדת חום הגוף.-בתוספת סוכר גבישי. שנרא כמו קריסטלים. גם לסוכר זה יש תכונה מקררת. לעומת סוכר רגיל. שיהיה לכם יום נהדר. ותודה על הכל.

effyba

New member
WAN יקרה, קודם כל הבריאי והרגישי

נפלא. אני פשוט נהנית תמיד לצפות ולקרוא על החגים והמנהגים הנפלאים של החברה הסינית. ביום הזה במיוחד חשוב לנסות ולהבין איך מתקיימת סובלנות כזו איש כלפי רעהו, מה שצריכים ללמוד כאן ובמזרח התיכון כולו מא'.....עד.....

למעלה