היום הוא יום חגיגה,גדלתי בעוד שנה

שלגיה**

New member
היום הוא יום חגיגה,גדלתי בעוד שנה../images/Emo68.gif

בהחלט יום שמשי
ויפה לחגוג יומולדת... מאושרת נורא לחגוג סוף סוף משהו למען עצמי אני עוברת ימים לא קלים וכולי תקווה שהשמש תאיר גם לי את החיים כמו שהיא האירה לי את היום הזה. שיהיה לכולכם שבוע טוב אופטימית תמיד שלגיה

sure16

New member
יום הולדת,חגיגה נחמדת..../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

צפרדעית

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

שהשמש תחייך אלייך כל יום מחדש מי יתן והשנה תהיה שנה נפלאה עבורך ושכל הצרות יהיו מאחורייך המון מזל טוב ושכל משאלותייך יתגשמו צפרדעית

ברורי

New member
שלגיה מזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo143.gif../images/Emo47.gif

תמשכי להיות היפה בבנות.

פנינוש./

New member
לשלגיה זר ../images/Emo141.gifמכל ה-../images/Emo23.gif

מאחלת לך שהשנים הבאות יביאו לך רק אור שמחה בכל מה שתעשי תראי ברכה ונפשך לא תדע צרה ותשארי לנו אותה שלגייה יפה חכמה ונעימה יום הולדת שמח וכל טוב ממני אביחיל

../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo145.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שלגיה שלנו שיהיו לך ימים מלאים המון
והמון
ובקיצור המון המון ימים מאושרים וטובים.... ללא הסבל של בתי החולים.... ללא הסבל של הצרות הבאות בשלישיות..... אם המון המון המון הצלחות ואהבות המון מזל טוב אורית

RomiVais

New member
שלגיה יקרה - מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

מקווה ומאחלת לך מכל הלב שה
אכן תאיר לך את החיים מעט באמת מגיע לך!!! אני מקווה שתהיי חזקה ותעברי את הימים האלה ואם את צריכה משהו - לא תהססי לבקש מחברייך שאוהבים אותך מאוד. מקווה שעבר עליך יום נפלא ביותר ושאת שמחה ומאושרת. שתהיה זו שנה קלה מכל הבחינות ושיהיה לך רק טוב מכל הלב רומי

gal33

New member
שלגוש, ../images/Emo25.gif גדולה במצח!!

קושקוש, שיהיה לך רק טוב בחיים. הרבה מזל טוב, אושר ואושר בריאות בריאות בריאות, המון המון אהבה, ושהחיים יחייכו אלייך. גל

למעלה