היום הוזרקתי

אולה *

New member
היום הוזרקתי ../images/Emo101.gif

כן, הדקא הארוך יצא לדרך. משעה 9 אני מחכה שסימנים כלשהם יופיעו.
כבר אמרתי לבעלי היקר, ש"זה לא אני, זה ההורמונים". אחרי ההסבר שחנה של ליאור נתנה, רציתי שיקירי יזריק לי בעצמו, אבל הפעם הוא קיבל רגליים קרות. ודי בצדק - הערכה מפחידה.
אבל אם נצטרך לחזור על הזריקה, הוא כבר לא יתחמק. לסיכום: איחלו לנו בהצלחה! כי אנחנו נחושים להצליח הפעם.
אולה.

מרב.

New member
אולינקה יקרה

אז בדיוק פה אני רוצה לאחל לך שהמשאלה תתגשם, ואם אפשר, אז שנס קטן של חנוכה יתגשם כבר עכשיו
מקוה שפיטר לעולם לא יצטרך עוד להזריק זריקות כואבות לישבן של אישתו, לא זוכרת שזה היה כתוב בהגדרת התפקידים שלהם
הנחישות, האופטימיות והאמונה- יביאו את ההצלחה כולי תקוה אצבעות שלובות עבורכם-
מרב

טלי2

New member
בהצלחה אולה ../images/Emo45.gif

דרך אגב חלמתי בלילה עלייך, מוזר כי מעולם לא ראיתי אותך, אבל עובדה שבחלום נתתי לך צורה.. אני מקווה שזה סימן טוב ושתצליחי

טביקאט

New member
כל האצבעות שיש...

ואולי גם כמה של שי. מליון הצלחה- שהשנה החדשה תביא תוצאות חדשות! טבי

נועם@בת

New member
גם האצבעות שלי ../images/Emo57.gif והמון אצבעות

חתוליות (קצת שורטות). תאשימי את ההורמונים, ותמשיכי להאשים אותם תשעה חודשים לפחות
נועם

יפית@

New member
אולה יקירתי שיהיה בהצלחה

ענקית מחזיקה לך אצבעות חזק חזק , ומאחלת לך שלמפגש הבא לא תגיעי!
כי כבר תיהיה בהריון. שנה טובה ומתוקה תמסרי גם לפיטר!

../images/Emo24.gif אולינקה.

מאחלת לך המון המון המון הצלחה. שמחה מאוד לאחל לך תינוק לקראת השנה החדשה, שתקבלי את ה-מתנה שאת הכי רוצה. שמחתי להכירך ואת בן זוגך. נשיקות ושנה טובה. סאני.

אולה *

New member
תודה, בנות! ../images/Emo24.gif

אני מאחלת המון הצלחה לכולנו בשנה החדשה! אני מקווה שבשנה הבאה ניפגש בפורום הורים - כולנו. ומאוד שמחנו לראותכם במפגש!

עמית@

New member
אולה אולה! קדימה לדרך

את תצליחי וזהו, נשיקות ממני וד"ש מיוסי (אגב- האיש שלך מתוק לאין שיעור) עמית

אולוצ´קה, מחזיקה את כל האצבעות

שבסיבוב הזה את לוקחת ובגדול
תני לסימנים כמה ימים, הם יגיעו. גלי החום זה חויה בלתי נשכחת וללא ספק הכנה לתקופה שבה נשב עם הנכדים
מרב

כל ההצלחה שבעולם ../images/Emo20.gif

מקווה שלא יופיעו שום סימנים ושום תופעות לוואי חוץ מהבחילות של ההריון!

הרמוניה

New member
המון הצלחה אוליאנה ../images/Emo68.gif

ותדעי לך שאפילו רופאת המשפחה שלי הסתבכה עם ערכת הדקא הארוך. מאחת לך טיפול מוצלח עפ מינימום תופעות לואי ואל תדאגי-אם הן תופענה לא תהיה לך שום בעיה לזהות אותן
הרבה אהבה הרמוניה

yaelhul

New member
אולה, אני איתך במאבקך הצודק להצלחה

גם אני נחושה בדעתי שתצליחו הפעם ! לא חייבים שהתשובה החיובית תהיה בראש השנה. גם התחלת טיפול בראש השנה נחשבת... שיהיה בהצלחה גדולה הפעם. שנה פוריה ומאושרת. יעל.

למעלה