היום הוכנה עוגת גזר עסיסית
עוגת גזר החומרים 2 כוסות קמח 2 כפיות סודה לשתיה 1 שקית אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1/4 כפית מלח ¾ כוס שמן צמחי 1 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 4 ביצים ½ כוס מיץ תפוזים 3 כוסות לא דחוסות גזר מגורר דק 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס החומרים לציפוי גבינה (לא חובה) 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת חדר 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 1 כפית תמצית וניל טהור 2 כוסות אבקת סוכר 2 תבניות אינגלישקייק הכנה: מנפים יחד קמח, סודה לשתיה , אבקת אפיה, פלפל, מלח וקינמון מקציפים שמן + שני סוגי סוכר כ-3 דקות לתערובת חלקה מוסיפים תוך ערבול ביצה אחר ביצה מוסיפים לסירוגין את תערובת החומרים היבשים והריוויון מתחילים ומסיימים בחומרים היבשים. מקפלים פנימה הגזר והאגוזים מחלקים לשתי תבניות ואופים כ-40 דקות הכנת הציפוי בקערה מערבבים גבינה וחמאה ובהדרגה מוסיפים וניל ואבקת סוכר מערבבים לתערובת חלקה מצננים כ-3 ש' במקרר לייצוב ולמרוח מעל לעוגה ניתן לקשט באגוזי מלך וברצועות ג'ינג'ר מסוכר הערות שלי (חנה): 1. הכנתי ללא ציפוי, ועדיין טעים מאוד, רק עם שקדים פרוסים מעל. 2. הוספתי חופן צימוקים צהובים. 3. אפיתי כמעט 50 דקות.
עוגת גזר החומרים 2 כוסות קמח 2 כפיות סודה לשתיה 1 שקית אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1/4 כפית מלח ¾ כוס שמן צמחי 1 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 4 ביצים ½ כוס מיץ תפוזים 3 כוסות לא דחוסות גזר מגורר דק 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס החומרים לציפוי גבינה (לא חובה) 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת חדר 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 1 כפית תמצית וניל טהור 2 כוסות אבקת סוכר 2 תבניות אינגלישקייק הכנה: מנפים יחד קמח, סודה לשתיה , אבקת אפיה, פלפל, מלח וקינמון מקציפים שמן + שני סוגי סוכר כ-3 דקות לתערובת חלקה מוסיפים תוך ערבול ביצה אחר ביצה מוסיפים לסירוגין את תערובת החומרים היבשים והריוויון מתחילים ומסיימים בחומרים היבשים. מקפלים פנימה הגזר והאגוזים מחלקים לשתי תבניות ואופים כ-40 דקות הכנת הציפוי בקערה מערבבים גבינה וחמאה ובהדרגה מוסיפים וניל ואבקת סוכר מערבבים לתערובת חלקה מצננים כ-3 ש' במקרר לייצוב ולמרוח מעל לעוגה ניתן לקשט באגוזי מלך וברצועות ג'ינג'ר מסוכר הערות שלי (חנה): 1. הכנתי ללא ציפוי, ועדיין טעים מאוד, רק עם שקדים פרוסים מעל. 2. הוספתי חופן צימוקים צהובים. 3. אפיתי כמעט 50 דקות.