היום הוכנה עוגת גזר עסיסית

חנהפ

Active member
היום הוכנה עוגת גזר עסיסית

עוגת גזר החומרים 2 כוסות קמח 2 כפיות סודה לשתיה 1 שקית אבקת אפיה 2 כפיות קינמון 1/4 כפית מלח ¾ כוס שמן צמחי 1 כוס סוכר חום 1/3 כוס סוכר לבן 4 ביצים ½ כוס מיץ תפוזים 3 כוסות לא דחוסות גזר מגורר דק 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס החומרים לציפוי גבינה (לא חובה) 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת חדר 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 1 כפית תמצית וניל טהור 2 כוסות אבקת סוכר 2 תבניות אינגלישקייק הכנה: מנפים יחד קמח, סודה לשתיה , אבקת אפיה, פלפל, מלח וקינמון מקציפים שמן + שני סוגי סוכר כ-3 דקות לתערובת חלקה מוסיפים תוך ערבול ביצה אחר ביצה מוסיפים לסירוגין את תערובת החומרים היבשים והריוויון מתחילים ומסיימים בחומרים היבשים. מקפלים פנימה הגזר והאגוזים מחלקים לשתי תבניות ואופים כ-40 דקות הכנת הציפוי בקערה מערבבים גבינה וחמאה ובהדרגה מוסיפים וניל ואבקת סוכר מערבבים לתערובת חלקה מצננים כ-3 ש' במקרר לייצוב ולמרוח מעל לעוגה ניתן לקשט באגוזי מלך וברצועות ג'ינג'ר מסוכר הערות שלי (חנה): 1. הכנתי ללא ציפוי, ועדיין טעים מאוד, רק עם שקדים פרוסים מעל. 2. הוספתי חופן צימוקים צהובים. 3. אפיתי כמעט 50 דקות.
 

רותי410

New member
מה, לא כתוב באופן ההכנה שיש לערבב גם פלפל?

הזקוקה אני לעוד זוג משקפיים?????????
 

חנהפ

Active member
טוב,באמת היה פלפל אבל השמטתי

בכלל עשיתי שינויים מהמתכון המקורי, אז השמטתי ברכיבים ושכחתי מאופן ההכנה...
 
למעלה