עלילות ארתור בחיפה/תל אביב..
זה הולך להיות ממש ממש ארוך.. חפירה כמו שצריך
טוב, אז נסעתי לחיפה ברכבת, נסיעה של שעתיים וחצי (אפילו יותר כי הרכבת קצת התעכבה). הגעתי לשם ופגשתי את אורלי מפורום הדורבנים (דורבניסטית) - אחרי שאיזה 10 דקות ניסינו להבין איפה כל אחד מאיתנו נמצא ואז התברר שיצאתי מהיציאה הלא נכונה חחחח
נפגשנו ואבא שלנו הסיע אותנו למקום ההופעה, אכלתי פיצה והצלחתי לשרוף לעצמי את החך כי הפיצה הייתה רותחת ומיהרנו להגיע למקום חחח עד עכשיו כואב לי, מוכשר שכמותי. נכנסנו למקום ואור, המנהל של דודו, זיהה אותי (רק שלי לקח כמה זמן לקלוט.. חחח
). ואז ראינו את דודו ולהקתו המצומצת יושבים (היה רק את רוני הוד המתופף וניר מימון הבאסיסט). אז אמרנו לו שלום, הבאתי לו ת'מתנת יומולדת המאוחרת מהפורום ואז נתנו לו לנוח בשקט לפני ההופעה ואורלי הזמינה אותי לבירה חחח (אני עדיין לא מסכים עם זה ששילמת עליי, את לא בסדר חחח, הופעה הבאה אני מזמין!). בזמן ששתינו באה אלינו מישהי שעשתה לנו פרסומת סמויה לאיזה הופעה שהיא עושה בעוד יומיים (יעני זה כבר היום) של בנות (תמר אייזנמן, רונית רולנד וכו') ושהיא גם שרה בלהקה כלשהי שתופיע שם. ואז נכנסנו כבר לאולם - המקום בנוי ככה שיש בהתחלה מעין בר כזה עם מקומות ישיבה וכו' וממנו יש כניסה לאולם. התיישבנו כרגיל בשולחן האמצעי מתחת לאף והמיקרופון של דודו
. ההופעה התחילה. דודו, רוני וניר עולים לבמה ומתחילים עם "2006" שעבר עיבוד חדש - לא ממש חדש פשוט סידרו אותו שונה מבחינת הקטעים בשיר (נגיד את הקטע ששומעים את סבא שלו שבדיסק זה רק בסוף אז פה זה היה גם באמצע וגם בסוף וכו'..) ואחרי זה מיד השיר התחבר ל"לולה", יעני בלי הפסקה כלשהי. אחרי זה אני כבר לא זוכר בדיוק מה היה הסדר של השירים, נדמה לי שהיה את "שכחתי לאהוב" אבל אני לא סגור על זה. ואז דודו פוצח ב"סיפור" לקהל, סיפור מאוד עמוק וארוך. זה הלך ככה: "שני השירים הראשונים בהופעה, 2006 ולולה, הם שירים מהאלבום האחרון שיצא, לולה. טוב, עכשיו אפשר להמשיך."
(טוב נו, זה כבר ידוע שדודו גרוע בלדבר בהופעות חחח). אחר כך היה נדמה לי "באת עם השקט" ו"זוזי" ובזוזי בקטע הגבוה של ה"זוזי זוזי, שובי זוזי, זוזי שובי, שובי זוזי שובי זוזי.." הוא לא עשה את זה גבוה אלא עשה את נמוך ויותר דיבר במקום לשיר ואני פשו נשפכתי שם מצחוק ולא הבנתי מה לעזאזל הוא עושה! אחרי זה היה שוב קטע קומי עם הקהל: דודו אומר שבגלל שאנחנו קהל מצומצם אז בואו נתחיל להכיר אחד את השני, נעשה סבב שמות לפי סדר השולחנות ואמר להתחיל מהשולחן הימני שבמקרה באורח פלא ישבה בו אותה בחורה שפרסמה את ההופעה של הבנות ודודו התחיל עם פרסומת עלק-סמויה להופעה. להופעה אגב קראו "בנותנות בראש" אבל הוא שכח איך קוראים לזה אז הוא ניסה להיזכר: "ביום שבת תהיה פה הופעה.. ערב של כמה בנות.. איך אמרת שקראו לזה? בנות בראש? בנות נותנות? ראש בנות?"
ואז הוא התחיל דיון על זה שיש משחק של מכבי חיפה היום והוא שאל אם מישהו מהקהל יודע מה התוצאה.. ואז ילדה אחת שישבה מאחוריי התקשרה לחברה שלה שתגיד לה מה התוצאה ודודו עצר את ההופעה כדי לתת לה לסיים לדבר ולברר ת'תוצאה.. כשהיא אמרה לו אז הוא אמר "רגע אז אולי תבררי גם כמה בכדורסל? אחרי זה נמשיך בהופעה.."
אז היא התקשרה לחבר שלה!!! והוא אמר שהוא לא יודע ורק אז המשיכו את ההופעה חחח אחרי זה היה את "בדיוק בזמן" שגם פה דודו עשה הצגה מקורית לשיר: "השיר הבא זה שיר שנקרא בדיוק בזמן והוא שיר הנושא מתוך הדיסק שנקרא.. בדיוק בזמן" חחח. ואז הוא שר את "מעליות" ובסוף הוא ניסה לסיים עם איזה אלתור בגיטרה אבל הוא הרס הכל עם אקורד לא קשור בסוף חחח ואז רוני וניר שלא ניגנו בשיר הזה ורק הקשיבו התחילו להגיד לו "וואי דודו.. זה היה ממש יפה.. לא, באמת.. פשוט מקסים!"
ואז היה את "יותר ברור", שוב פעם עם הקדמה ממש מקורית: "השיר הבא שאני אעשה זה שיר מהאלבום הראשון שלי. זה אלבום שיצא ממש בכמות קטנה ואין הרבה עותקים שלו.. השיר נקרא יותר ברור, וככה גם קוראים לאלבום.. יותר ברור" חחח אחרי זה היה "אני רץ", "הלילה לא" ו"פוג אל נאחל" (לא הסדר הנכון.. לא זוכר מה היה) ואז היה אמור להיות ההדרן אבל לדודו לא היה כוח לצאת אז הוא אמר "טוב הלכתי וחזרתי בסדר?" אבל אז הוא שם לב שרוני וניר באמת יצאו והם לא על הבמה והוא התחיל לצעוק להם: "רוני וניר... רוני וניר....
ר-ו-נ-י ו-נ-י-ר-!!!
"
ואז הם יצאו ורוני הדליק סיגריה אז דודו ביקש ממנו גם והם התחילו לעשן שם בצד על הבמה. בכל האולם היו תלויים שלטים שאסור לעשן באולם אז כמה אנשים מהקהל צעקו להם שאסור לעשן פה אז דודו בא לאמצע הבמה עם סיגריה דולקת, נעמד מול המיקרופון, לקח כמה שאכטות והוציא בכוונה המון המון עשן ואז הוא אמר "רוני נו באמת.. אסור לעשן פה מה אתה לא יודע?"
ואז הם עשו את השיר החדש "אני רואה מטושטש" - פעם ראשונה שאני שומע אותו וממש אהבתי.. הוא ממש מאגניב! ואז הוא עשה את "אני גיטרה" ונגמרה ההופעה, הם יצאו והקהל התחיל לצעוק ולמחוא כפיים חזק כדי שיחזור להדרן שני.. צועקים צועקים והוא לא יוצא.. ממשיכים לצעוק ולמחוא כפיים ואז הדלת נפתחת ודודו, ניר ורוני יוצאים וכאילו הולכים לכלים שלהם אבל... לא! הם נעמדו בשורה, השתחוו ויצאו! חחחחחחח
אחר כך יצאנו משם, ראיתי את רוני יושב על הבר, דיברתי איתו קצת ואז הלכתי לדודו, גם איתו דיברנו קצת - אמרתי לו שהוא היה צריך לעשות את "מרקו".. ואחר כך ליוויתי את אורלי ונסעתי עם דודו לתל אביב.