היום הופעה

../images/Emo214.gifכולכם יודעים שזאת הופעה מאוד מיוחדת!

אני מקוה שכולכם יודעים שזאת הופעה אחרונה לתקופה הקרובה, מה שאומר... יכול להיות בהחלט שההופעה הבאה, תהיה עם פחות שירים מהאלבום הראשון..ויותר שירים מהאלבום החדש, או במילים אחרות - מי אמר שרק ב2010 הדיסק יצא?!
בואו נקווה שההפסקה הזאת לא תמשך עד 2010 וכולנו נתפרע ונעשה חיים היום!!!!
נ.ב-לא לשכוח- מחר, 13:00, מפגש פורום רשמי בהחלט!

../images/Emo126.gifחשמלית אחרונה

מתוכננות כמה אקוסטיות ברחבי הארץ. ונקווה שהוא יחזור למרכז מהר. אקוסטי או חשמלי

amitshilo

New member
איך בכלל להתחיל.

איך בכלל להתחיל להעביר את כל הדמעות שלי למילים. אני יושבת מול המסך ורואה אותו מטושטש. הדמעות לא מניחות לי, לא נותנות לי לראות את העולם בהיר וצלול עכשיו. הדמעות שמהולות בעייפות ושיגעון. הדמעות שמהולות בכ"כ הרבה חוויות. דמעות אכזה וכאב שאין לי כח כבר, אין לי כח אליהם. זה התחיל כשהיום הזה היה מתוכנן להיות שמיימי, להיות חולמי. לאט לאט ירדו קצת חלקים שהרכיבו את הפאזל המושלם, אבל עדיין, עדיין היה אמור להיות מדהים. יצאתי בצהריים לירושלים לפגוש את אחי ואישתו ואח"כ ללכת לערב הקראת שירים של קרוב משפחה שלנו, ארוע שמאוד מאוד חשוב לי. אבל כן, מסתבר שעוד כמה אנשים החליטו לסוע למרכז, מה שהביא אותנו לסוע חמש שעות לירושלים, במקום שעתיים וחצי. וזה אומר שכל היום הזה נראה די נורא. וההקראת שירים הייתה מדהימה ומרגשת, ואיזה כיף שאני הולכת להיות עכשיו בהופעה של כפיר! אבל לא, כנראה שצריך לעצור לאכול ארוחת ערב אחרי שלא אכלנו איזה אלף שעות, ומסתבר שזה אומר שאני לא מגיעה להופעה, כי אני הולכת להגיע כשהיא תיגמר. אז נוסעים הביתה. וזה אומר שמה שהחזיק אותי כל היום הזה במצברוח טוב התפורר. וזה אומר שאחרי שנה וחצי שאני מנסה להגיע להופעה של כפיר במרכז, זה שוב לא קורה. וזה גם לא יקרה בקרוב, כי זאת ההופעה האחרונה לזמן הקרוב?! למה לעזאזל?! למה?! וזה אומר שמחר.. אני לא יודעת אם אני באמת אהיה במפגש. כי זה אומר לסוע ארבע שעות בשביל להיות שם שעה. ואני כ"כ רוצה את זה. כ"כ. וזה אומר שאני הולכת לסוע עכשיו שעתיים במצברוח נורא. וזה באמת מה שקרה. אני מצטערת שאני נופלת ככה ומפילה את כל מה שבאתי איתו. באמת, תעשו שרשור הופעה מדהים ושמח זה פשוט הכל.. הכל מתערבב.. ואני כ"כ רציתי לראות אתכם. ולא איכפת לי שאני אראה אתכם עוד כל החיים, ולא איכפת לי עכשיו פרופורציות. זה פשוט חרא. וזה לא מגיע לי. ושוב התחילו הדמעות. לילה טוב.

חכמיוש

New member
נשמתי ../images/Emo23.gif

איזה יום מסריחחחחחחח!!!! שאלוהים יעזור לך... אבל את יודעת מה כייף.. שהיום כבר יום חדש!!! זהו.. הגועל נפש מאחורייך... והופעה של כפיר... נכון, לא תהיה הופעה חשמליתת מממש בקרוב... אבל יהיו הופעות אקסוטיות ברחבי הארץ... שזה אומר בדר"כ בכל מיני אמממ חורים (יחסית לתל אביב נווו
) ואני בטוחה שהוא יגיע עד לצפון הרחוק...
עזבי אותך פרופורציות.. למי אכפת!? מותר לך להתעצבן ולבכות זה משחרר...!! מחכה לדבר איתך היום... מתי שתוכלי..
אני כבר ערה... קקי... אוהבת אותך ושולחת מלא נשיקות
ואהבה
!!

../images/Emo126.gifמותק שלי,

כשקראתי את זה אתמול כל מה שרציתי זה לחבק אותך. אני יודעת כמה הייתה חשובה לך ההופעה הזו ואני ממש התבאסתי כשהבנתי שאת לא באה. אבל מותק, אני כלכך כלכך כלכך שמחה שבאת היום. באמת, זה השלים לי את כל היום הזה. אני שמחה שעשית את המאמץ הזה ואת הנסיעה המטורפת הזו ואני מקווה שזה היה שווה את זה. את מדהימה, ואני אוהבת אותך.

למעלה