היום הופעתי לראשונה באורך מלא

היום הופעתי לראשונה באורך מלא ../images/Emo9.gif

אחרי הופעות הדגמה, שעדיין נמשכות. היה מוצלח מאוד, הילדים הגננות ובעיקר אני נהנינו מאוד. עשיתי את האריה והעכבר, בגרסה שלי אני הייתי העכברה ולא יכולתי להתאפק וכמה פעמים הגנבתי מבט לילדים, הם ישבו פעורי פה (בלי להשוויץ) וגם עזרו לי לשחרר את האריה מהרשת. והדובדבן, אחד הילדים בא אלי כשארזתי וביקש חיבוק ונשיקה, נמסתי. זהו, חוץ מההופעות הרגילות יש לי ביום ראשון פתיחת סיפריה בגן (הגננת "הימרה" עלי, לפי הפלייר) וזה אחרי הצוהריים עם הורים, מזלי גן די קטן. לילה טוב ושנה פוריה לכולנו חגית

סחטיין, קינמונית! ../images/Emo24.gif

איזה כיף זה נשמע!!! אולי תביאי את האריה והעכבר למפגש בחולון? שגם אנחנו נהנה ממך... מאחלת לך שיהיה לך כל השנה כזה מקסים עם תגובות נלהבות

../images/Emo9.gif, אני העכברה והאריק האריה יבוא בשמחה

אני מקווה שהוא לא יטרוף אותי, הדרך ארוכככככככה

גליתוי

New member
כל הכבוד קינמונה ../images/Emo45.gif

נשמע כייף אמיתי! בהצלחה בהמשך... תמשיכי לעדכן!

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif גם אני אשמח לפגוש את האריה והעכברה

נשמע מגניב לאללה! שיהיה המשך בהצלחה:)

כל הכבוד קינמונה../images/Emo106.gif

כמי שמכיר את הדרך שעברת מאז שהתחלת בנושא ההופעות אני גאה בך על כל ההתנהלות שלך וכמובן גם על התוצאה ( גם אם לא צפיתי בה ) אומנם כבר ברכתי אותך באופן פרטי לפני ואחרי ההצגה הראשונה אבל בגלל שלאורך השנה האחרונה קיבלתי ממך דיווחים, שאלות והתייעצויות מאחורי הקלעים וראיתי את הרצינות, האכפתיות, המיקצועיות והמחשבה שאת מקדישה לעבודתך ,חשוב לי לעשות זאת גם מעל גבי הפורום. מאחל שההצגה תזכה לשבחים, ביקורות ולאהבת הצופים גם בהמשך ולא פחות חשוב שתופיעי איתה פעמים רבות - אמן ואמן
ועכשיו אחרי כל הברכות הגיע הזמן להתחיל לעבוד על הדבר הבא לא?!
אולי תעלי את התמונות??? ( אם יש לך בעייה אני מוכן להעלות אותן עבורך )

וואאאאאאאאאאאאאאאו, ../images/Emo250.gif

דבר ראשון המון תודה על התגובה, השבחים ,העזרה הרבה, וכמובן הסבלנות. אני רוצה להבהיר משהו זוהי שעת סיפור ולצערי כל שבועיים אני מחליפה אותה. אני כבר עובדת על שעת הסיפור לשבוע הבא, נלחמת בפרחים (מהסדנא של גליתוי)- ההדבקה לא יצאה משהו אז אני תופרת וזה מאוד מאיט את הקצב. אני בהפסקה עכשיו,לכן אני במחשב
. מחר אני עושה את שעת הסיפור הזאת (האריה והעכברה) בפתיחת סיפריה בגן +הורים די מללללללללללחיץ. ואח"כ בעוד גנים. אין לי תמונות , אבל בקרוב יש מסיבת יום הולדת לבני - בן חמש ולמרות שהוא "לא רוצה הצגה של אמא" ומעדיף לשחק עם חברים בWII הסברתי לו איך חוגגים יום הולדת ואם הוא לא רוצה לא צריך , על המקום הוא הסכים להצגה+ עוגה של בוב ספוג (שגם אותה אני עושה). דודי
על הכל.

וואאאאאאאאאאאו לך בעצמך ../images/Emo6.gif

אין בעד מה בכלל, הכל באהבה!!!!!!!! אני מקווה ששאר ההופעות עוברות בהצלחה דומה. קרעת אותי מצחוק עם עניין יום ההולדת ונראה שזה גם עבד... נחכה בסבלנות לתמונות מההופעה ביום ההולדת שלו ועד אז שיהיה בהצלחה עם הפרחים ועם ההכנות לתוכנית הבאה

היום פתחתי סיפריה , הלך מצויין

ביום רביעי יש לי עוד הופעות. פיתחתי שיטה משלי לפרחים , תפירה והדבקה עושה רושם שהיא עובדת מצויין. הפרחים הם עבור ההצגה הבאה, אח"כ כבר נראה (עוד שבוע יש לי לחשוב). לגבי יום ההולדת של בני אמרתי לך שאני אמא נהדרת ועם זאת
. אני הולכת
מחר יש לי עוד הופעות. לילה טוב

למעלה